Gáspár Evelin közösségi oldalán árulta el életmódváltásának titkát

fogyás életmódváltás étrend Gáspár Evelin életmód sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem újdonság, hogy a korábban még duci kiskamasz Gáspár Evelin rengeteget fogyott az évek során, teljesen átalakult. Sokan kérdezték tőle, hogy csinálta, most elárulta a titkot. 

"Mivel nap, mint nap kapok üzeneteket a "fogyásomat illetően", szeretnék pár sort megosztani veletek! 13 éves koromban kezdtem a testem átformálását. Azóta eltelt 11 év és leadtam körülbelül 40 kilogrammot és nőttem 18 centimétert" - kezdi Instagram-bejegyzését Gáspár Evelin, akit még a családjukról szóló valóságshow-ban ducki kiskamaszként ismert meg az ország.

Mára diplomás gyönyörű nő lett, aki büszke lehet alakjára. Közösségi oldalán rendszeresen megosztja, mennyit sportol, és azt is, hogyan alakult a teste.

"Viszont már nem az akkori önmagamhoz viszonyítom magam, hiszen nyilvánvaló a nagy változás. A két kép között 1 év telt el. Azóta nagyon sokat fejlődtem és változtattam mind az edzésformát és a táplálkozást illetően. Büszkén jelentem ki, hogy a rendszeres sport és tudatos táplálkozás már szerves része az életemnek, és nem okoz nehézséget ezen tényezőkre figyelni és beiktatni a mindennapokba" - írta Evelin. Hangsúlyozta: senki ne hasonlítsa magát másokhoz, saját magukhoz mérjék a fejlődést.

Leszögezte: a fogyáshoz nem volt szüksége csodaszerre, csupán a tudatos táplálkozásra és a rendszeres mozgásra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.