Stephen Ringo 184 kilósan túl nagy volt a szexhez: több mint 100 kilótól szabadult meg

Forrás: NORTHFOTO -
súly fogyás szex Stephen Ringo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stephen Ringo házassága hatalmas mérete miatt ment tönkre: a férfi 184 kilós volt, amikor már képtelen volt a szexre is. A mélypont azonban fogyásra inspirálta, elképesztő, ahogy most kinéz.

Stephen Ringo szinte olyan széles volt, amilyen magas. A férfi legsúlyosabb állapotában a 184 kilót is elérte, hatalmas mérete pedig a házasságába került. Tönkrement a kapcsolata, ugyanis már arra is képtelen volt, hogy szexeljen. Végül azonban kiderült, hogy ez volt a legjobb dolog, ami történhetett vele, ugyanis kapcsolatának vége számára egy új élet kezdetét jelentett, és fogyásra inspirálta.

Stephen Ringo 184 kilóról indult Forrás: NORTHFOTO

A súlyom visszafogott egy csomó dologtól. A reggeli öltözködés is nehéz volt. Soha nem készítettem ételeket magamnak, általában gyorséttermekben ettem" – mondta a férfi, aki gyökeresen változtatott életmódján, miután házassága tönkrement. Ez pedig több mint 100 kilós fogyást eredményezett. Odafigyelt az adagokra, és két hónap után könnyedebb mozgásokat is elkezdett végezni. A változás elképesztő.

Így néz ki most Forrás: NORTHFOTO
Így edz Judy: az énekesnő elárulta alakjának titkáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180924-judy-a-sport-szereteterol-beszelt-az-ez-zsir-magazinban.htmlJudy volt Sarka Kata vendége a vasárnapi Ez Zsír! magazinban a Life TV-n. Az énekesnő edzőjével közösen mesélt arról, hogyan sportolnak. Ez Zsír!OrigoSchobert Norbi szerint a Rippel Feri által alkalmazott ketogén diéta veszélyeshttp://www.life.hu/ez-zsir/20180924-schobert-norbi-szerint-a-rippel-feri-altal-alkalmazott-ketogen-dieta-veszelyes.htmlSchobert Norbi nem állítja, hogy mindentudó, ha az egészséges táplálkozásról és fogyásról van szó, de a ketogén diéta, melyet Rippel Feri folytat szerinte nem megfelelő mindenkinek, Ez Zsír!OrigoVV Kinga elképesztően néz ki, 2 hónapja édesanyahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180924-vv-kinga-elkepesztoen-nez-ki-2-honapja-edesanya.htmlKutai Kinga, azaz VV Kinga 2 hónapja hozta világra gyermekét, Benettet. Az újdonsült édesanya megmutatta, hogyan néz ki most, ennyi idővel a szülés után. Kommentben kérnek tőle tanácsot követői. Ez Zsír!--Néhány hetet jósoltak az anorexiás lánynak, az edzőteremben visszakapta az életéthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180921-nehany-hetet-josoltak-az-anorexias-chelsea-kamodynak-az-edzoteremben-visszakapta-az-eletet.htmlA 30 éves Chelsea Kamody ma már kiegyensúlyozott és egészséges fiatal nő. Ha valaki már rápillant, talán nem is gondolná, hogy néhány évvel ezelőtt mindössze heteket jósoltak neki az orvosok, amikor 25 kilóra fogyott. Ismerd meg a történetét. Ez Zsír!OrigoNyílt levet kapott Tess Holliday plus size modell: "Kórosan elhíztál"http://www.life.hu/ez-zsir/20180922-nyilt-levet-kapott-tess-holliday-plus-size-modell-piers-morgan-brit-tevestol.htmlPiers Morgan angol tévés brutálisan őszinte levelet írt Tess Holliday plus size modellnek, aki nemrég a Cosmopolitan címoldalán hirdette, hogy az őt lenézők csókolják meg a fenekét. Ez Zsír!OrigoHa fogyni szeretnél, akkor tegyél fahéjat a kávédbahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180920-ha-fogyni-szeretnel-akkor-tegyel-fahejat-a-kavedba.htmlA kávé felpörget, de ha esetleg éppen diétázunk, akkor érdemes változtatni a reggeli ital összetételén. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.