Katalin hercegnéről megjelent az első hivatalos fotó a műtétje óta

Katalin hercegné
AFP -
anyák napja katalin hercegné lábadozás
Katalin hercegné két hónap után cégre hírt adott magáról: egy férje által készített családi fotóval tudatta, hogy jól van.

A hercegi pár hivatalos Instagram oldalán (The Prince and Princess of Wales) jelent meg két hónap után az első fotó Katalin hercegnéről. A képet Vilmos herceg készítette anyák napja alkalmából, és a hercegné három gyermekével látható rajta. A poszthoz ennyit írtak: „Köszönjük a jókívánságokat, és az elmúlt két hónapban nyújtott folyamatos támogatást. Mindenkinek boldog anyák napját kívánunk."

Amióta megműtötték a hercegnét, folyamatosan pletykák keringtek róla, vadabbnál vadabb összeesküvés-elméletek láttak napvilágot. Azt rebesgették, hogy kómába esett, de azt sem zárták ki, hogy elhunyt. A palota az operációval kapcsolatban azóta sem nyilatkozott, mindössze annyit lehet tudni, hogy a műtét tervezett volt, és nem daganatos betegség miatt került rá sor. 

Angliában és Írországban nagyböjt negyedik vasárnapján ünneplik az anyukákat, mozgó ünnep tehát, minden évben más napra esik, idén március 10-re.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.