Vilmos herceg végre elárulta, mi a valódi oka Katalin hercegné visszavonulásának

Katalin hercegné, Kate Middleton
Getty Images/The Queen Elizabeth II Award For British Design - Arrivals - Max Mumby/Indigo
katalin hercegné betegség brit királyi család Vilmos herceg pletyka
Amióta megműtötték Katalin hercegnét, folyamatosak az egészségi állapotval kapcsolatos pletykák. Van, aki szerint kómába esett, mások már azon sem lepődnének meg, ha hetekkel ezelőtt elhunyt volna a trónörökös felesége. Vilmos herceg ezért úgy döntött, tiszta vizet önt a pohárba.

Károly király rosszindulatú prosztata daganata és Katalin hercegné nem részletezett hasi műtétje miatt egyre nagyobb a bizonytalanságérzés a britekben, akik jobb híján találgatnak, vajon mi okozhatja Katalin hercegné elvonulását a nyilvánosság elől. A műtét utáni lábadozás időigényes folyamata, úgy tűnik, nem magyarázat számukra, ezért találgatásokba bocsátkoznak. Többen tudni vélik, hogy a hercegné kómában van, és van, aki szerint már nem is él a trónörökös felesége. 

Katalin hercegné, Kate Middleton
A britek bizonytalanok és aggódnak Katalin hercegné egészségi állapota miatt
Forrás: Getty Images

Noha ez utóbbi híreszteléseket cáfolja a pár nappal ezelőtti lesifotó, amely akkor készült, amikor Katalin és az édesanyja éppen a palota környékén autóztak. A fotón a hercegné kifejezetten jól néz ki, de hogy nem fekszik kómában, az egészen biztos.

Ennek ellenére a britek tovűbbra is küzdenek a bizonytalansággal és gyártják az összeesküvéselméleteket, amelyek végére igyekezett Vilmos herceg pontot tenni — feltehetőleg kevés sikerrel —, amikor szóvivőjén keresztül azt nyilatkozta feleségéről: 

„A munkájára koncentrál, nem pedig a közösségi médiára” — írj a People.

A szóbeszédet ezzel feltehetőleg nem zárta rövidre, ám hamarosan húsvét...

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.