2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Négygyerekes anya magyarázza el, miért jó, ha délután 3-kor vacsorázik a család

Cute,Little,Children,Eating,Food,At,Daycare,Centre
Shutterstock/Copyright (c) 2017 Oksana Kuzmina/Shutterstock. No use without permission. - Oksana Kuzmina
gyereknevelés uzsonna étkezés vacsora
Korábban állandó lelkiismeret-furdalással közdött, amiért délután egészségtelen, gyors falatokkal tömte az iskolából éhesen hazatérő gyermekeit. Ezért döntött úgy a négygyerekes édesanya, hogy előrehozza a vacsora időpontját.

A vacsoraidő a legtöbb családban 17 órakor vagy még később van. Így volt ez a négygyerekes Aimee Connoréknál is, amíg elege nem lett abból, hogy az iskolából délután gyakran farkaséhesen hazatérő gyermekei vacsoráig mindenféle gyors és kevésbé egészséges ételt rágcsálnak el. Az anyának állandó lelkiismeret-furdalása volt a vacak ételek miatt, ezért elkezdte egyre korábbra hozni a vacsoraidőt. Végül arra jutott, hogy a többfogásos, egészséges ételeket és a desszertet tartalmazó vacsorát délután 3-ra készíti el, így a gyermekei 4-kor végeznek az utolsó étkezéssel, ő és a férje pedig akkor fognak neki a falatozásnak. 

„Amíg ők egészséges, tápláló ételeket esznek, és mindannyian élvezzük, addig én boldog anya vagyok" - mondta Aimee Connor, aki TikTok-videóban osztotta meg gondolatait.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.