Ismét mellműtétre készül a világ legnagyobb keblű nője

mell szilikon műtét fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajon miért szeret valaki akkora mellekkel élni, hogy azok minden lehetséges módon megnehezítsék a mindennapi életét?

Tipp! Elképesztő átalakulás, szexi cica lett a fiatal anyukából! Kattints a galériáért!






Northfoto
Northfoto

A houstoni asszony a betegsége után sem adta alább: rengeteg hosszantartó operáción esett át, hogy végre 38 KKK méretűek legyenek a keblei. Sheyla tavaly a legnagyobb mellű nőként sem volt elégedett a mellméretével, így egy sokadik plasztikai műtétre akart vállalkozni, de nem talált sebészt, aki hajlandó lett volna az operációra. Végül egy félig illegálisan működő brazil klinikán megműtötték, de a seb elfertőződött, mellszövetei begyulladtak. Egy ideig élet és halál között lebegett az asszony. Miután felépült, az implantátumait el kellett távolítani, és már nem ő volt a rekordok könyve szerint a legnagyobb mellű asszony. Ezt a tudatot, a megereszkedett bőrét és a hatalmas mell hiányát akkor Sheyla képtelen volt elviselni, ezért többször öngyilkos akart lenni.

"Az, hogy nem voltak meg a melleim, egyszerűen megőrjített. Nem tudtam, hogyan fogok élni 2012-ig nélkülük. A melleim nélkül nem éreztem magam teljes embernek, olyan volt, mintha a lábamat vesztettem volna el" - vallotta a harmincegy éves nő, aki jövőre tervezi, hogy a plasztikai sebészek segítségével 38 KKK ról ismét 38 MMM-re növeli a mellméretét.

Tipp! Betiltották a pápa csókját! Kattints a galériáért!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.