Szerelme miatt akart öngyilkos lenni a híres műsorvezető

Oprah Winfrey öngyilkos autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oprah Winfrey egy régóta elhallgatott titkáról lebbentette fel a fátylat nem is olyan régen.

Oprah véget akart vetni az életének, amikor rájött, hogy a férfi, akit szeret, és akihez hozzáment volna feleségül, nős és gyermekei vannak. A népszerű talkshow háziasszonya 1981-ben tudta meg az igazságot, ezért kocsijával szándékosan egy fának hajtott, mert nem akart tovább élni. A férfi, aki ennyire kiborította, a rádiós Tim Watts volt.

AFP
AFP


A férfi azt nyilatkozta a National Enquirer magazinnak, hogy ő és Oprah még fiatalok voltak és bohók, és akkor még sok őrültséget csináltak. Most azonban már nem haragszanak egymásra, sőt, barátok, és régen maguk mögött hagyták a múltat. Akkor Oprah olyannyira komolyan gondolta az öngyilkosságot, hogy még egy búcsúlevelet is hagyott legjobb barátjának, Gayle Kingnek, aki a karambol után huszonnégy órás állandó megfigyelésre küldte a kétségbeesett asszonyt.

Oprah és Watts 1981-ben találkoztak először egymással, a nő ekkor még Baltimore-ban dolgozott egy tévés produkció asszisztenseként. Számára Watts jelentette az igazi férfit és a nagy szerelmet, egészen addig, míg egy nap hazáig követte őt, amikor is rájött, hogy a férfinak felesége és gyermekei vannak. Oprah az öngyilkossági kísérlet után felépült, de a Wattstól kapott szerelmes leveleket megtartotta.Watts pedig ennél bővebben nem beszél a történtekről, egyesek szerint azért, mert zsíros összeget kapott a hallgatásért. Arról is pletykálnak a tengeren túlon, hogy a férfinak Oprah féltestvéréről, Jeffrey-ről is hallgatnia kell, aki AIDS-ben halt meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.