válás Seal szerelem testőr Heidi Klum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban először mesélt új kapcsolatáról Heidi Klum szupermodell.

Lassan egy éve már, hogy véget ért Heidi és az énekes Seal házassága. A modellt később összehozták az egyik szexis alsónemű-modellel is, hónapok óta azonban nyílt titok, hogy a szőkeség szerelme nem más, mint a testőre. Heidi mellett dolgozik évek óta Martin Kristen, aki rengeteget volt együtt a családdal. Ismeri a gyerekeket, és ott volt akkor is, amikor eltávolodott egymástól Heidi és Seal.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A modell a napokban egy interjúban bevallotta, mit érez a férfi iránt. "Szerelmes vagyok. A gyerekeim is imádják Martint - ez az egyik oka annak, hogy én is odáig vagyok érte. Tulajdonképp évek óta mellettem van már. Csodálatosan gondját viseli a gyerekeimnek. Játszik velük, védi őket. Én pedig nagyon megbízom benne. De még mielőtt bárki rosszra gondolna, Martin nem az a fajta ember, aki reflektorfénybe vágyik. Jobban szeret a háttérben maradni. Én hozzászoktam ahhoz, hogy az emberek kritizálják a hajamat, a ruháimat, és azt is, kivel élek. De igyekszem mindig azt csinálni és úgy élni, ahogy én akarok. Ehhez mindig tartom magam" - mesélt életéről a szépséges Heidi Klum.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.