párkapcsolat férfi szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteget írtak már arról, mit is kellene mondani egy nőnek, viszont arról nem szól a fáma, ami igazi tabunak számít! Néha ugyanis jobb lenne, ha a pasik tartanák a szájukat.

1. "Megcsókolhatlak?"

Kérdezz meg néhány nőt, és biztos azt mondja majd, hogy a pasiknak sosem szabad feltenniük ezt a kérdést. Ha egy férfi engedélyt kér a csókra, az ellentétben áll mindennel, amit egy nő elvár egy pasitól. No persze a nők általában - főleg, ha tetszik nekik a pasi - úgyis engedélyt adnak majd a műveletre, viszont az biztos, hogy kevésbé lesznek lelkesek.

2. "Egyszer elhívhatlak randira?"

Hasonlóan az első ponthoz a nő igenis szereti, ha a férfi vezeti őt, és dominál a kapcsolatban. Nem pedig olyan után vágyik, aki engedélyt kér tőle. Legyen az a randimeghívás laza és egyszerű: "Jó lenne egyszer találkozni, megadod a számod?"

Thinkstock
Thinkstock


3. Minden, ami a vagyonoddal vagy a munkáddal kapcsolatos - kerülendő!

Az anyagi javakra tett utalások nagyon erőltetettnek tűnhetnek, és egy valódi kapcsolatra vágyó nőt a viszony elején egyáltalán nem érdekelnek ezek a tények. Egy pasi ne akarjon teljes portfóliót eladni magával!

4. "Mit szeretnél csinálni ma este?"

A tétovaság nem szexi, és ha egy pasi ilyet mond, nem biztos, hogy a későbbiekben is ő akarja hordani a nadrágot, vagy legalábbis képes rá. Ez inkább egy udvarias kérdés. Kérdezés helyett lepd meg valami izgalmas programmal vagy váratlan aprósággal a választott nőt.

5. "Kedvelsz?"

Egy kapcsolatról nem érdemes beszélgetni, hanem meg kell élni azt! A lelkiző pasik leginkább csak barátként jöhetnek számba a nőknél. Ahogy az is igaz, hogy nem érdemes ilyen típusú kérdéseket feltenni, mert egy nő sem találkozgat olyan pasival, aki nem érdekli!

6. "Hagytam egy üzenetet neked és nem jött rá válasz, mi történt?"

Bár triviális dolognak tűnik, mégis a pasik egyik leggyakrabban elkövetett hibája a fenti mondat. Ha egy nő nem hív vissza, azért nem tette, mert nem akar, tudomásul kell venni! A pasi bizonytalansága és hitetlensége nem vonzó!

7. "Hány pasival feküdtél le eddig?"

Először is: tényleg tudni akarod? Másodszor, megint a bizonytalanságodat mutatod és azt, hogy megfelelési kényszered van! No és nem sok közöd van hozzá, igaz?

Thinkstock
Thinkstock


8. Kerülj mindent, ami a jövővel kapcsolatos!

Az első találkák alkalmával nem szokás a jövőről beszélni, mivel a nő azt gondolja majd, hogy hirtelen és meggondolatlanul hozol döntéseket! A pártalálás mégiscsak egyfajta vadászat és rejtély, ne teregesd ki azonnal a kártyáidat!

9. "Felhívlak pénteken!"

A spontaneitás gyilkosa a tervezés, ráadásul annak is kizárod a lehetőségét, hogy a nő fel akarjon hívni téged. Másrészt belekényszeríted abba a szituációba, hogy egész pénteken várja a hívásodat, ha pedig nem veszi fel éppen akkor a kagylót, akkor ugyebár veszélyeztetheti az új flörtötöket.

10. Negatív megjegyzések a saját barátokról

Egy férfi bizonytalanságáról legjobban azok az utalások árulkodnak, melyek pl. a "megbízhatatlan", "csajozós" haverokra irányulnak. Ha a kiszemelt hím észreveszi náluk a hibát, azt jelenti, hogy ő is erre vágyna és foglalkoztatja a dolog: neki vajon ez miért nem sikerül?! Pasiként ne próbáld felemelni magad mások lehúzása által! Légy az, aki vagy!

Forrás: www.ezoterikus.hu

És még:
Hogyan hagyjunk ott egy pocsék első randit?
Ki a 4 legnagyobb riválisod?
Mennyi férfi kell egy nőnek?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.