Megint modellel randizik Jake Gyllenhaal

modell párkapcsolat barátnő Hollywood Jake Gyllenhaal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új barátnője van Jake Gyllenhaalnak, aki szinte falja a színésznőket, énekesnőket és modelleket, mióta 2009-ben szakított Reese Witherspoonnal.

Jake Gyllenhaal 2009 óra Hollywood egyik legaktívabb szívtiprója, aki nem tétlenkedik, ha a csajozásról van szó. Megvolt neki Taylor Swift, Anna Kendrick, Rashida Jones. 2013 elején még Emily DiDonato volt a barátnője, aki modellként dolgozik. Úgy tűnik, a 32 éves Jake a színésznők után kifejezetten a modellekre hajt, ugyanis a pletykák szerint legújabb barátnője is közülük került ki.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A US Weekly magazin szerint a szívtipró a 23 éves bikinimodell, Alyssa Miller fejét csavarta el. A szemtanú szerint Jake és Alyssa szerelmes párocskaként tért be egy manhattani étterembe. Mivel vörös szőnyeg nem volt a közelben, nem fordítottak különösebb figyelmet a kinézetükre, állítólag csak nagyon nehezen lehetett felismerni őket. A dolog érdekessége, hogy állítólag Jake ezzel a barátnőjével edzésen találkozott, a korábbival pedig egy spinningórán. Vajon az is csak véletlen, hogy ennyire hasonlítanak egymásra?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.