párkeresés Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nemrég szinglivé vált úriember szerint ő itthon már mindenkit megkapott, akit akart, így most országhatáron kívül keresgél. 

Berki Krisztián a napokban elköltözött Pamelától, és miután felmerült, hogy esetleg műsorvezetőtársának, Czippán Anettnek csapja a szelet, Pamela üzent is gyermeke apjának. Úgy tűnik, Berkinek elege lett a körülötte lévő hölgyekből, mert igen érdekes kijelentést tett a minap.

Forrás: Origo

,,Akiket akartam Magyarországon, azok már megvoltak. Jelen pillanatban az országhatáron belül nem keresgélek, viszont múlt héten voltam Párizsban, most hétvégén Münchenbe megyek, nem tudom, hogy a francia életérzést össze lehet-e hasonlítani a némettel, meglátjuk. Röpke kalandokra nem szeretném elfecsérelni a testem, hosszú távú párkapcsolatra pedig nem állok készen, mert ezeket a géneket hordozva úgyis arra kerülne sor, hogy újabb gyereket akarnak tőlem. Nekem Natasa Zselyke áll az első helyen, így egyelőre nem tervezek több utódot" - mesélte Berki Krisztián a Borsnak. Ehhez nem is nagyon van mit hozzáfűzni...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.