Pasivélemény: Mi a dolga a barátnőnek a focivébé ideje alatt?

Forrás: Thinkstock -
probléma párkapcsolat hiszti focivébé fociVB kapcsolat veszekedés világbajnokság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem szexel velem a meccsek miatt: rámehet egy kapcsolat a focivébére? című cikkünkben alaposan körüljártuk, mit tehet és mit nem az a nő, akinek a pasija őrült focirajongó, aki egyet sem hagy ki a 2014-es brazíliai világbajnokság összecsapásai közül. A Life.hu most annak is utánajárt, hogy mit gondolnak minderről a férfiak.

Korábbi cikkünkben már szó volt róla, hogy mi a dolga ma egy tökéletes barátnőnek vagy feleségnek a focivébé ideje alatt. Akkor Deáki Tímea párterapeutát hívtuk segítségül a kérdés megválaszolásához, aki szerint egyértelműen nem kijelenthető, hogy egy nőnek mi is a feladata ebben a helyzetben. Szakértőnk szerint ugyanis minden attól függ, hogy milyen az a bizonyos kapcsolat.

Forrás: Thinkstock

De vajon tényleg ennyire egyszerű lenne ez az egész? Amikor a férj direkt erre az alkalomra vásárol egy vadonatúj, csúcsszuper, ledes, HD-s, hajlított, görbített és nem mellesleg óriási és drága okostévét, és minden este ő rendezi meg a falu, az utca vagy éppen csak a baráti köre közös meccsnézését a nappaliban? Meddig tolerálható az állandó hangzavar, a kupleráj, az otthoni feladatok, családi és egyéb kötelezettségek háttérbe szorítása? Ez a téma a Life.hu kommentelőit és olvasóit is igencsak beindította.

Ferenc hozzászólása:

1.) Aki csak "menet közben" jön rá, vagy akkor derül ki, hogy a férfi őrült focirajongó, miután már feleségül ment hozzá, az meg is érdemli. (Ugyanez vonatkozik az alkoholisták feleségeire is.)
2.) A vébé tudtommal négyévente van és "mindössze" egy hónapig tart. (Igaz, közötte is van olimpia, Eb, stb., ahol van foci.)
3.) Azt a napi 2x2 órát - különösen, ha az nem "főműsoridőben van" -, igazán be lehet illeszteni a napi programba.
4.) Annak a pasinak, akinek jobban kell a foci, mint a szex, annak úgy is kell...
5.) Statisztikák szerint az átlagos együttlétek ideje jóval rövidebb, mint egy szünet a két félidő között.
6.) A nőknek nem is a szex a lényeg, hanem az, hogy mellőzve érzik magukat, míg párjuk meccset néz. Fogjanak a kezükbe egy jó könyvet és vonuljanak el egy csendes sarokba.
7.) Egyébként pedig az a nő, aki nem képes kedvet csinálni a szexhez - akár egy vébédöntő közben is -, az nem érdemli meg az orgazmust...

László véleménye:

Nyilván mindig akad egy-két szélsőséges eset, amikor valaki nem tolerálja, ha az asszony "beúszik" a képernyő elé a szomszédasszonytól hallott napi pletykával. Viszont egy "ügyesen tálalt falatkával" bármelyik férfit el lehet csábítani egy kis etyepetyére. Nem szabad tolakodónak, erőszakosnak lenni, mert akkor a férj elmegy máshová... meccset nézni..

A Life.hu extra ajánlata: Imádnivaló helyek és teraszok focinézéshez

Tóni kommentje:

Ha egy kapcsolatba nem fér bele, meccsek ide vagy oda, legalább 2-3 naponta egy kis szex, meccs előtt, után vagy közben akár, ott vagy a pali egy puhapöcs, vagy csaj gáz nagyon... esetleg a kettő együtt...
Forrás: Thinkstock

Márió, 25, biztonsági őr

Az én helyzetem elég speciális, én ugyanis nem ismerem túl sok ideje a barátnőmet. Ő nagy focirajongó, és valamiért automatikusan azt gondolta, én is az vagyok. Együtt néztünk minden meccset, elmentünk egy csomó szabadtéri, kiülős helyre is. Mindig volt otthon sör, és mindenféle sörkorcsolya is, őt ugyanis szinte az összes európai csapat sorsa érdekli.

Majdnem lement az összes csoportmérkőzés, mire kiderült, hogy engem igazából csak Portugália válogatottja izgat, és számomra csak a nyolcaddöntőket követően számít izgalmasnak a bajnokság... Persze az is csak akkor, ha eljut odaáig a csapat...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.