Sarka Kata és Ada bebizonyíthatták mennyire jó anyukák

Sarka Kata anyuka kihívás napidoktor Ada Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lehetetlen nem létezik, minden csupán szervezés kérdése: ezt vallja Szandi, Ada és Sarka Kata is. Játékos feladatok által kiderült, hogyan oldják meg a sztáranyukák a hétköznapi dolgokat és milyen módon menedzselik le a gyerekeik egyik pontból a másikba szállítását ezernyi teendőjük mellett. 

„Általában azt gondolják, hogy sok segítségem van, de azért ez nem teljesen igaz. Anyukám elég messze lakik, Peti anyukájára sem tudunk mindig támaszkodni. Nem könnyű a munka mellett összehozni a különórákat a gyerekekkel, hogy mindenki mindenhova odaérjen. Noncsi sakkra, hittanra, táncra, és ritmikus sportgimnasztikára jár, Dávid karatézik, judózik, focizik és szintén sakkozik ő is” – kezdte Sarka Kata.

Forrás: Facebook/Sarka Kata

Kiderült, hogy a három gyerek mellett Szandiéknál is mozgalmasan telnek a mindennapok, és a teendőkből mindenki kiveszi a részét, Ada és ikrei pedig bebizonyították, hogy ötletességből nálunk nincs hiány. Hogy állták a csapatok a sarat a játékos feladtokban és hogyan menedzselik a hétköznapokat az anyukák? Kiderül a Napidoktor.hu cikkéből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.