Túllépett Krisztiánon VV Iza - Új kapcsolatban él

Forrás: RTL II -
VV Iza VV Krisztián ValóVilág 6 szerelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tényleg véget ért VV Iza és VV Krisztián még a ValóVilág falai között szövődött se vele-se nélküle kapcsolata. A lány új párra talált. 

Nemrégiben szakított Krisztián és Iza. A lány azt állítja, a fiú bántalmazta, és hozzátette, bármennyire is fáj neki, kénytelen túllépni a kapcsolaton. Akkor Krisztián is megszólat az ügyben, kijelentette, egy ujjal sem nyúlt barátnőjéhez.

Forrás: RTL II

Iza új kapcsolatának hírét a Facebookon tette most közzé: "Igen kapcsolatban élek egy kis ideje! Akik szeretnek velem örülnek es annak ha en boldog vagyok! Igen kimerem jelenteni, hogy ujra boldog vagyok sajnálom hogy ez sok embernek fájni fog de inkabb utáljátok es iteljetek el minthogy hazudjak nektek! Koszonom azoknak akik mellettem vannak, es koszonom azoknak is akiket nem érdeklek de azért kommentálnak vagy mas oldalon velem törődnek! Sok minden tanulok tőletek legfőképpen azt milyenek is az emberek, es mosolygok rajtatok mert ugy gondolom mást nem tudok mar tenni" - írta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.