Négyórás műtéten esett át Korda György - "Van, aki bele is hal"

Forrás: Balázs Klári -
Korda György műtét Balázs Klári
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 A 76 éves énekesről már hónapokkal ezelőtt aggasztó hírek érkeztek, de a házaspár addig nem akart beszélni a betegségről, amíg túl nincsenek rajta.

"Elmentem a láberem miatt egy katéterezésre. Az orvos mást is megkatéterezett, és kaptam egy lépinfarktust. Négyórás műtéttel vették ki a lépemet, 35 centis vágás volt a hasamon, így sokáig nem dolgoztunk" mesélte Gyuri bácsi a Borsnak.

Forrás: Balázs Klári

"A láberemben van egy szűkület, és ettől a mozgásom már nem olyan, mint régen… De ez egy olyan do­log, hogy az öreg autóban is ki kell cserélni az alkatrészeket, vagy legalábbis kicsit meg kell javítani. Óvatosan járok, mert rengeteg helyen rosszak a lépcsők, ott a sok zsinór, félek, hogy elesem és megütöm magam, ezért sokszor kérek segítséget" - tette hozzá.

"Úgy fogjuk fel: bárkivel megtörténhet, hogy epehólyag-problémái lesznek, van, aki bele is hal. Túl kell jutni rajta, segíteni a másiknak. Természetesen éjjel-nappal ott ültem Gyuri mellett a kórházban, csak zuhanyozni meg egy pár órát aludni mentem haza. Nem aggódtunk, tudtam, hogy ebből ki fogunk jönni, nem ez van nekünk megírva" – jelentette ki Balázs Klári.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.