Fontos évforduló: Két éve egy kortyot sem ivott Baukó Éva

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
alkohol elvonókúra Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Két éve ugyanezen a napon július 17.-én döntöttem úgy, hogy végleg fel szeretnék hagyni a zűrös életvitelemmel, és az alkohollal!" - így kezdte rövid beszámolóját az elmúlt évekről Baukó Éva.

"Sikerült, a mai nap is egy évforduló immàron két éve nem fogyasztottam alkoholt sem pedig egyéb tudatmodòsító szert! Szeretnék köszönetet mondani az orvosomnak - dr. Steinbach Zsoltnak - is, aki egy kiváló szakember mindenkinek csak ajànlani tudom. De az Ő szavaival élve a gyògyulás csak 3%-ban múlik az orvoson, a többi csak rajtam, rajtatok múlik!!!" - posztolta a sztár, majd közzétette ezt a fotót:

Forrás: Facebook/VV Éva hivatalos oldala

"Jelen időszakban, kiegyensúlyozott vagyok, bár nagyon vágyom egy boldog párkapcsolatra, családra és egy saját lakàsra! Keresem az utam, ami nagyon nehéz főleg így, hogy előítéletek vannak velem szemben! A Tv-zés a mindenem és nagyon szeretnék valami folyamatos szerkesztői állást valamelyik tv-nél!! Mindenkinek, aki nem hitt bennem megmutattam, hogy kèpes vagyok változni, de legfőképpen saját magamnak!!! Puszilok mindenkit, Évi" - tette közzé üzenentét nyilvános közösségi oldalán VV Éva.

Forrás: Facebook/VV Éva hivatalos oldala

Igazi bombázó lett: bikinis fotó Baukó Éváról

A ValóVilág egykori nagy balhésa legutóbb nagyon szexi fotót posztolt a közösségi oldalán. "Hajókázás Szentendrén" - írta ki akkor a Facebook-oldalára kiposztolt kép mellé Baukó Éva. Az egykori valóságshow-szereplő a képen neonszínű bikinit visel. Ugyan kicsit olyan, mintha a hőségtől a pára homályosítaná el a képet, ám így is jól kivehető: Éva bombázóan néz ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.