A holland, a jelmezes, a részeg meg a nő - Pasizás a Sziget Fesztiválon

Fotó: Balázs Mohai/sziget.hu -
Sziget Fesztivál Sziget2015 Sziget
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fesztiválokról nem csak a zene, a színpadok, az óriási bulik, hanem a rozétól ázott szerelmes szavak is eszünkbe juthatnak, hiszen nem ritka az ismerkedés sem a partizás hevében. Ha még nem vagy rutinos fesztiválon pasizó, eláruljuk, kikkel fogsz összefutni.

A jelmezes pasi

Minden fesztiválon van legalább egy, de a Szigeten van legalább kétszázötven jelmezes pasi, aki tehénnek, Supermannek, rendőrnőnek vagy igazából bárminek öltözve bulizik, mert ő ettől lesz különlegesen jó fej és egyéni. A jelmez mögött leggyakrabban egy kicsit önbizalomhiányos, köpcös pasi bújik meg, aki egyébként valóban vicces és szórakoztató, de úgy érzi, nehezebben boldogulna a saját bőrében a sok kockahasú szexi fiú között.

Fotó: Balázs Mohai/sziget.hu

Ha szereted a vicces, ám nem sok önbizalommal rendelkező férfiakat, adj egy esélyt a jelmezes pasinak! A dolog egyetlen hátulütője az lehet, hogy negyven fokban nem túl higiénikus dolog Tigrisnek öltözve átugrálni napi öt koncertet. De semmi gond, mutasd meg neki ezt a cikket, és megtudhatja ő is, hogyan maradjon illatos a Szigeten!

A holland pasi

Talán te is hallottad már a legendát, hogy a Sziget közönségének elég nagy része holland. Nos, ez nem legenda. Magas, szőke, kék szemű és igencsak hangosan ordító úriemberekből elég sok van a Szigeten. Általában csapatokba verődve járnak, és még a táncolós teraszokon is közösen, falkába verődve ropják, de közben odasandítanak a közelben lévő lányokra. Ha elég sör elfogyott, akkor azonnal bátrabbak lesznek, és jöhet a "Wil je bij me in de tent slapen?", azaz a sátorban közös alvásra invitálás.

Fotó: Mátyás Szöllősi/sziget.hu

Ha pirosra égett arcú srácokat látsz, szinte biztos lehetsz benne, hogy hollandok, hiszen ők nincsenek hozzászokva ehhez az erős napsütéshez. Ha tetszik valamelyik, ajánld fel, hogy bekened naptejjel, biztosan nem lesz ellenére...

A hellócica pasi

Bizony, a Sziget sem kivétel, a hellócica pasi ott is megjelenik. Tudod, ő az, aki kortól, magasságtól, testsúlytól függetlenül megbámul, hangosan megjegyzést tesz, feljebb húzza a napszemüvegét, hogy jobban szemügyre vehessen, esetleg még egy italra is meghív, ha te már végre szóba állsz vele, nem úgy, mint az előtted leszólított/megbámult tizenhét másik lány.

Forrás: Sándor Csudai/sziget.hu

Általában elég rámenősen megdicséri a fenekedet, a szemedet vagy a lábadat, aztán várja, hogy mikor térhet rá a lényegre. Jobb elkerülni a hellócica pasit, hacsak nem vagy szörnyen kétségbe esve.

A részeg pasi

Valószínűleg nem kell bemutatni a részeg pasit. Ő az, aki aztán tényleg nem csajozni próbál, sokkal inkább azzal van elfoglalva, hogy a kukákon doboljon, felborítsa a haverjait a toi-toi vécékben, esetleg hogy minél több faágat tudjon a hajába dugdosni. A részeg pasiból elég sok példány fog szembejönni, mind-mind másik műsorszámmal produkálja magát. Ha nem akarsz beszállni a műsorba, csak sétálj tovább. Ha viszont szimpatikus a kukán dobolás lehetősége, ne fogd vissza magad, lehet, hogy a részeg pasi valójában a herceg fehér lovon, csak egyelőre sörálarc mögé rejtőzik.

Fotó: Balázs Mohai/sziget.hu

Ha nagyon gáz a helyzet, nyugi, van a Szigeten kijózanító...

Az olasz pasi

A Szigeten különböző országokból érkezőknek fenntartott kempingek vannak, így a franciák a francia kempingben, az olaszok az olasz kempingben töltik az éjszakákat, az olaszok a napok első felét is. Általában délután öt-hat felé kapnak erőre, és indulnak megkeresni a bellákat. Vigyázat, olyan vadul flörtölnek, hogy ha nem is az eseted az olasz ragazzo, akkor is lehet, hogy elcsábulsz.

Fotó: Balázs Mohai/sziget.hu

Ha nem akarod, hogy elismerően utánad füttyögjenek, amikor zuhanyozni mész, akkor lehetőleg ne az olasz kempinget válaszd, hiszen a srácok kapva kapnak az alkalmon, hogy jutalmazzák a kinézetedet, akkor is, ha sárosan, gumipapucsban csattogsz el fogat mosni.

Ha nincsenek ellenedre a macsók, hagyd, hogy ismerkedjen veled a tánctéren egy olasz pasi.

Mit vegyek fel a fesztiválos hódításhoz?

A fesztiválokon mindenki próbál egy kicsit lazább, extrémebb, szexibb lenni, mint a mindennapokban, hiszen ilyenkor sokkal többet megengedhetünk magunknak, mint az irodában. Mutatjuk is az idei fesztiválszezon kötelező kellékeit!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.