Megvan a dátum! Végre hozzámegy vőlegényéhez Eva Longoria

Forrás: AFP/STF/Bertrand Langlois -
esküvő José Antonio Baston házasság párkapcsolat Mexikó Eva Longoria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint még néhány nap, és Eva Longoriából is igazi született feleség lesz: a hétvégén összeházasodik párjával, a médiamágnás José Antonio Bastonnal.

Ha minden igaz, akkor alig egy év jegyben járás után végre bekötik Eva Longoria fejét: a Született feleségek sztárja a Radar Online információi szerint most hétvégén mondja ki a boldogító igent vőlegényének, José Antonio Bastonnak, méghozzá a napfényes Mexikó tengerpartján.

Forrás: AFP/STF/Bertrand Langlois

A 41 éves színésznő egyik forrása szerint hatalmas esküvőt terveznek, a menyasszony és a vőlegény részéről is ott lesz a család minden tagja és a barátaik, akik előtt örök hűséget fogad majd "álmai férfijának." Eva Longoria 2011-ben vált el Tony Parkertől, és fél évvel később találkozott Bastonnal, aki 2 év együttlét után jegyezte el a színésznőt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.