műsorvezető szexi melltartó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 28 éves műsorvezető "elfelejtett" melltartót felvenni az adás előtt, így mindenki kedvére csodálhatta a szabadon ágaskodó melleit. 

Jenny Scordamaglia óriási port kavart azzal, hogy egy televíziós produkció műsorvezetőjeként melltartó nélkül jelent meg. Ahogy lyukacsos kék ruhájában billegett, a nézők mindent láthattak, aminek az emberek egy része nagyon örült, sokan azonban komolyan felháborodtak.

Az is kérdéses, hogy Jenny egyáltalán bugyit viselt-e, ám ez nem derül ki egyértelműen a felvételek alapján.

A Miami TV dolgozója komoly rajongótáborral rendelkezik a közösségi oldalán is, ahol gyakran láthatják a hiányos öltözékben munkálkodó szőkeséget. Rendszeresen közzétett posztjai alatt tízezrével gyűlnek a kedvelések, ami vélhetőleg nem csak a szakmai tudásának köszönhető.

#miamitv #westpalmbeach #sunbeatz @flacamexica @xaviparty #house #music #festival #monthly #art #dj

Jenny Scordamaglia (@jennymiamitv) által megosztott bejegyzés,

Egy másik nő pucér jógázásba kezdett, mára már rengetegen követik a példáját. A fiatal nő egy netes csoportot is létrehozott, ezen keresztül próbál segíteni a bajbajutottakon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.