Komolyan megbetegedett Korda György: így érzi most magát az előadó

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Korda György Balázs Klári influenza
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Influenzás volt Balázs Klári és Korda György is. A vírus az énekes mellhártyájára is ráhúzódott, antibiotikummal kezelték, de most már mindketten szinte teljesen kilábaltak a betegségből. 

"Gyurinak a mellhártyájára is ráment a betegség, nagyon erős antibiotikumokat kapott, amitől hála Istennek mostanra sokkal jobban van. Én még mindig benne vagyok, rajtam egy-két nappal később jött ki ez a nyavalya. A hangom lassan javul, mézes teát iszom, kúrálom magam... Ahogy kívülről hallom magam, most akár bluest is énekelhetnék, olyan rekedt vagyok" - mesélte a Borsnak Balázs Klári, aki úgy véli, a hétvégi fellépéseiket már nem kell lemondaniuk.

"Szerencsére ritkán vagyunk betegek, remélem, hogy az idei évet le is tudjuk ezzel az influenzával és nem jön már semmi, ami hátráltatna minket abban, hogy a közönségünkkel találkozzunk. Olyan hosszú volt ez a két év a Covid miatt, nagyon sok bulit kell bepótolnunk! A naptárunk tele, és alig várjuk, hogy végre felléphessünk!" – tette hozzá.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Korábban arról írtunk, hogy három éve szélmalomharcot vív a népszerű énekes, Korda György felesége. Balázs Klári életét ugyanis nap mint nap megkeserítették névtelen rosszakarói, akik nemcsak visszaéltek a nevével, de terrorban is tartották őt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.