Daniella így készít fogyókúrás palacsintát

Forrás: Thinkstock -
palacsinta szántó daniella otthon új élet projekt recept főzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az edzések mennyiségének és intenzitásának növekedésével természetes, hogy Daniella étvágya is megnőtt, így Fekete Kriszta, Danielle dietetikusa igyekezett olyan recepteket találni, melyek egészségesen, de mégis laktató módon segítenek az elhasznált kalóriákat pótolni. Figyelembe vette a most már hosszú hetek óta diétázó Daniella azon kívánságát is, hogy a hagyományos, fogyókúrás ételektől eltérő ízvilágú, esetleg a tésztafélék irányában tett kirándulásra is lehetősége legyen.

A palacsinta a Gajdos családban is mindenki kedvence, így aztán nem volt nehéz rávenni a Vitalteam szakértőjét, Tamást, hogy ezt a finomságot prezentálja, még, ha a szokásostól kicsit eltérő módon is. Az alábbi részletes receptből kiderül, hogy sok zöldség és egészséges kiegészítő is került a hagyományos alaptésztába, melyben Tamásék a finom búzalisztet eleve rozsliszttel, vagy teljes kiőrlésű liszttel vegyítik. Az eredmény mindenki számára ízletes, egészséges tavaszias ízvilágú finomság lett.

Forrás: Thinkstock

Nézd meg, hogyan készíthetsz mindössze 1200 kalóriás ínycsiklandozó napi menüt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.