2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

3 étel 1 tésztából: Jamie Oliver újra szuperpraktikusat alkotott

Jamie Oliver
Origo/Mudra László -
villámgyors palacsinta jamie oliver recept szendvics
Jamie Oliver villámreceptjeiért rajong a világ: ezek általában olyan gyorsan, kevés alapanyagból elkészíthető  ételek, amiket a kezdők is imádnak, hiszen a siker garantált.

Oliver palacsintareceptjét is imádja az internet: ugyanis isteni, ráadásul gyorsan elkészíthető, így reggelinek is kiváló. Külön érdekesség, hogy egy tésztából háromféle étel készíthető, amit a sztárséf meg is mutat az alábbi videóban.  

Valószínűleg csak ezt használjátok majd életetek hátralévő részében! A legegyszerűbb a világon!

 - állítja Jamie alábbi videójában. 

Jamie Oliver 3 in 1 - palacsinta-, gorfi-, szendvicstésztájának összetevőit és a receptet a Mindmegettén találod. 

Jamie Oliver nem csak a praktikum, de az egészség nagykövete is. Korábban összeszedte azt a 14 alapélelmiszert, amelynek minden konyhában ott kell lennie, ezek fogyasztásával ugyanis az sem válik lehetetlenné, hogy akár száz évig is eléljünk. Mindezt egy tévéműsorban osztotta meg a közönséggel, amely során Costa Ricára, a Japánban található Okinavára és a görög szigeteknél elhelyezkedő Ikariára is ellátogatott. Ezek a helyek mind különösen egészséges étrendjükről ismertek: erről bővebben itt olvashatsz



 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.