Rántotta befőttesüvegben készítve: egyszerű és nagyszerű ötlet

 tojásrántotta
Thinkstock -
praktika befőttes üveg tojásrántotta
Az egyik legfinomabb és leglaktatóbb reggeli étel a tojástántotta. Millióféleképpen variálható, tényleg nem lehet megunni. Egy egyszerű trükkel pedig az elkészítése is nagyon könnyű.

Hogy a tojás egészséges, vagy sem, arról folyamatosan folynak viták. Hogy a tojás finom, azt viszont akár tényként is kezelhetjük. Rengeteg ételünkbe használjuk, de önmagában, mondjuk rántotta formájában sem sokan mondanák rá, hogy nem szeretik. 

 tojásrántotta
Rántotta még egyszerűbben elkészítve
Forrás: Thinkstock

A rántottakészítés nem kíván bonyolult előkészületeket, ám létezik egy módszer, amellyel még könnyebbé válik összedobni az ízletes reggelit.

A Mindmegette.hu talált rá thegoochpage Isntagram-oldalára — az influenszer egyszerű praktikákról készít videókat a közösségi médiába. A rántottakészítésre is kínál alternatívát: végy egy befőttesüveget, üsd bele a tojásokat, szórd bele, amit a rántottádba szánsz, tedd rá a kupakot, rázd össze és már mehet is a serpenyőbe. Hogy ez a módszer jobb vagy rosszabb a hagyományos megoldásnál, arról még folyik a vita a videó alatt... 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.