Ezért nem tiltja az édességet a gyerekeinek Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica parker
WireImage/James Devaney -
nasi Sarah Jessica Parker édesség
Azt állítja, a túl nagy szigor kontraproduktív lehet.

Sarah Jessica Parkernek - aki csak kivételes alkalmakkor fotózkodik a családjával - gyerekkorában szigorú szabályok szerint kellett táplálkoznia,  nem volt szabad cukrot, csokit vagy sütit fogyasztani otthon, amit nagy frusztrációként élt meg. Éppen ezért döntött úgy, hogy ő egészen másképp viszonyul majd a nassoláshoz, mint ahogyan az ő szülei tették, és ahogy elgondolta, úgy is csinálja anyaként. 

Elmondta, hogy nem szeretné, ha a gyermekei ellenségként tekintenének az ételre, szerinte az a jó, ha kiegyensúlyozottan viszonyulnak az édességhez – írja a Bunte nyomán a Mindmegette. A színésznő elárulta, éppen ezért náluk mindig van otthon valamilyen édes nasi, semmi nem tilos. 

Csak így lehet fenntartani az élmény utáni vágyat, hiszen egyáltalán nem bűn az, ha valaki élvezi az étkezést, és persze ezáltal a finom ízeket is 

- vallja a színésznő. 

Az édességeket a legtöbb ember szereti, a filmes alkotókat is nem egyszer megihlették már a csokik, sütik és habok. Íme, néhány kihagyhatatan mozi, amelyekben a finomságok (is) a főszereplők. 


 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.