betegség Medveczky Ilona rosszullét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Medveczky Ilona egy héttel ezelőtt elvesztette az eszméletét, elesett, összetörte magát, és még mindig nem épült fel.

A Blikknek a művésznő orvos barátja elárulta, Ilonának heti több alkalommal infúziós kezelésekre kell járnia, hogy felerősítsék. Ilona egy népligeti kutyaiskola előtt ájult el, ahová tacsiját és az ötvenkilós Lordy nevű kuvaszát hordja nevelésre, de később kiderült, hogy nem ez volt az első eszméletvesztése sem. "Ilonának keringési problémái vannak, ez volt a negyedik súlyosabb eset, amikor varrni is kellett az ájulás okozta esés után" - árulta el a díva orvos barátja, Balogh György a Blikknek.

rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv

"Ezúttal tényleg nagy volt a baj, a válla, a csuklója sérült, a szája kívül-belül felrepedt, agyrázkódást is kapott. Majdnem fél órán keresztül volt eszméletlen. Bár mentővel vitték a kórházba, ahol benn kellett volna maradnia, kiszökött, miután összevarrták a száját. Ilonának sajnos súlyosabb az állapota, mint gondoltuk, ezért feledékenység elleni szert és más gyógyszereket tartalmazó infúziót kap. Teljesen kiszáradt a szervezete, mert sokszor enni és inni is elfelejt napközben, ez pedig csak ront az amúgy is komoly keringési betegségén" - mondta a Blikknek Balogh doktor.

"Még szédülök, fáj a vállam és a csuklóm, eltiltottak a létrázástól, fára mászástól s a hirtelen mozdulatoktól, de ezt nem tartom be. A magasan lévő virágaimat locsolni kell, és felmászom a fára a vihar után letört, fennakadt gallyért. Mégis komolyan veszem a legutóbbi eszméletvesztésemet, nemcsak azért, mert harminc percig tartott, hanem azért is, mert arra sem emlékeztem, hogyan kerültem a baleset helyszínére. Rossz beteg vagyok, de orvos barátaim már közös erőszakkal hatnak rám. Szabó György belgyógyászként lett az élettársam egykor, ma már nőgyógyász, így szót fogadok neki, majdnem mindenben" - vallotta a művésznő az infúziós készülék alatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.