Hónapokig éheztette magát a színész

diéta fogyás színész A nyomorultak Hugh Jackman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hugh Jackman A nyomorultak című film főszerepe miatt éheztette magát, az eredmény brutális lett.

Megdöbbentő átalakuláson esett át a legújabb filmszerepe kedvéért Hugh Jackman. A 44 éves színész Jean Valjeant alakítja a Victor Hugo művéből készült musicalben. A szerep miatt hajnalban kelt, hogy még a tizenkét órás forgatás előtt három órára az edzőterembe is eljuthasson. Jackman alaposan kizsigerelte a testét, hiszen ebben az időszakban szinte alig vett magához táplálékot, sőt, a vizet is hanyagolnia kellett. Az eredmény: szikár test, beesett arc és szemek. A mindig mosolygós ausztrál sztárra szinte alig lehet ráismerni. A róla készült legfrissebb fotót itt nézheted meg.

Forrás: Facebook/Les Misérables
Forrás: Facebook/Les Misérables

"Soványan kellett kinéznem. A rendező, Tom Hooper azt mondta, betegesen soványnak kell lennem, olyannyira másnak, hogy még a barátaimnak is el kell hinniük, hogy beteg vagyok" - magyarázta a színész. Jackman maga is egészségtelennek tartja a szélsőséges diétáját és bevallotta, nagy fegyelemre volt szüksége annak betartásához. "Kilenc kilót fogytam a kemény edzések és a diéta hatására, amit egy 36 órás időszak előzött meg, ami alatt egyáltalán nem ittam és csak nagyon keveset ettem. Tudom, túlhajtottam magam, nemcsak szellemileg, de fizikailag is. Senki se kövesse a példámat" - vallotta a sztár. A film másik főszereplője, Anne Hathaway is drasztikusan lefogyott a szerepe kedvéért. Az ő átalakulásáról itt olvashatsz.

Sztárok akkor és most - Nézegess képeket!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.