Anne Hathaway diéta színésznő film fogyás filmszerep
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anne Hathaway 12 kilogrammtól szabadult meg a hamarosan mozikba kerülő, A nyomorultak című musicalfilm kedvéért. A forgatás alatt nem evett semmi mást, csak napi két kis adag zabkását.

Bevett gyakorlat és gyümölcsöző reklámfogás lett Hollywoodban, hogy a filmsztárok komoly fizikai átalakuláson mennek keresztül egy-egy szerep kedvéért: legutóbb Anne Hathaway szabadult meg 12 kilogrammtól a hamarosan mozikba kerülő, A nyomorultak című musicalfilmben eljátszott szerepe miatt. "Muszáj volt megszállottan csinálnom a dolgot, hiszen a cél az volt, hogy szinte halottnak tűnjek" - nyilatkozta a színésznő a Vogue magazin decemberi számának arra válaszolva, hogy miként készült fel Fantine szerepére Victor Hugo 19. századi klasszikusának musicalfilm-változatában.

A 30 esztendős Hathaway a forgatás kezdetére öt kilogrammtól szabadult meg, később pedig újabb hét kilót dobott le magáról azáltal, hogy nem evett semmi mást, csak napi két kis adag zabkását. "Visszatekintve az egészre - persze semmi esetre sem akarok ítéletet mondani -, kétségtelenül kicsit marhaság volt "- vélekedett A sötét lovag - Felemelkedés című mozi sztárja. "Elszakadtam a valóságtól, de azt hiszem, hogy éppen ez jellemzi magát Fantine- is."

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kattints a képre, és nézd meg, kik változtak meg drasztikusan egy szerep kedvéért!

Annak idején Natalie Portman óriási médiafigyelmet kapott, amikor mintegy kilenc kilogrammtól szabadult meg a 2010-es Fekete hattyú című film kedvéért, hogy tökéletes balerina legyen, és alakításáért meg is kapta az Oscar-díjat. Jennifer Lawrence, Az éhezők viadala című thriller sztárja azonban éppen azzal lepte meg a nagyközönséget a múlt héten, hogy megesküdött, egyetlen szerep kedvéért sem fog változtatni az étrendjén.

Hathaway szerint a forgatási munkálatok befejezése után nagyon nehéz volt visszaszoknia a normális mindennapokba. "Fizikailag és érzelmileg is kimerültem" - nyilatkozta a színésznő. "Hetekbe telt, mire újra önmagam lettem."

A király beszéde című mozit is jegyző Tom Hooper által rendezett A nyomorultak című film december 25-én debütál az Egyesült Államokban, és várhatóan tovább erősíti az Oscar-jelöltek mezőnyét. A népszerű musical mozifilm-változatában Hugh Jackman és Russell Crowe is feltűnik.

50 kilót fogyott az esküvőjére Shannonhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20121109-tobb-mint-50-kilot-fogyott-hogy-beleferjen-az-eskuvoi-ruhajaba.html"Nem akarok kövér anyuka lenni!" - 70 kilót fogyott Lucyhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20121106-kozel-70-kilot-fogyott-kislanya-iskolakezdesere-egy-brit-no.htmlSikertörténet: Péter 100 kilóról olyan vékonyra fogyott, hogy vissza kellett szednie pár kilóthttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20121018-fogyokuras-sikertortenet-peter-100-kilorol-olyan-vekonyra-fogyott-hogy-vissza.htmlA lányok epekednek utána! 60 kilót fogyott, és megszólalásig hasonlít Justin Bieberre egy 17 éves fiúhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20121016-60-kilot-fogyott-es-megszolalasig-hasonlit-justin-bieberre-egy-17.htmlSikertörténet: "Irtózatosan, őrülten kell akarni" - 99 kilóról fogyott bombanővé Noémihttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20121011-sikertortenet-99-kilorol-fogyott-bombanove-noemi.html"Végre érek valamit" - 60 kilót fogyott a világ legkövérebb tinédzserehttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20121010-60-kilot-fogyott-a-vilag-legkoverebb-tinedzsere.htmlAngelina Jolie-nak köszönheti, hogy szép lett - 70 kilót fogyott egy nőhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120926-angelina-jolienak-koszonheti-hogy-karcsu-lett-70-kilot-fogyott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.