Testépítéssel állt fel a tolószékből Lisa

betegség Írország LifeNight egészség tolószék testépítés gerinc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ritka gerincbetegsége kényszerítette kerekesszékbe Lisa Bradleyt, aki a kitartó edzéseknek hála állhatott fel onnan.

Huszonnégy órás felügyeletre volt szüksége Lisa Bradleynek, aki egy ritka neurológiai betegség miatt az ágyból is alig tudott felkelni segítség nélkül. A 28 éves, ma háromgyerekes anya ritka gerincbetegsége miatt kényszerült tolószékbe, ám nem adta fel a reményt.

Forrás: Northfoto

Egy sor műtét és rengeteg fájdalomcsillapító gyógyszer után úgy döntött, edzésbe fog. Személyi edző felügyeletével az egyre nehezebb súlyoknak, guggolásoknak és fekvőtámaszoknak hála olyannyira megerősödtekaz izmai, hogy az esküvőjén már a saját lábán sétálhatott az oltár elé.

Forrás: Northfoto
Sztár lett a tolószékes malackahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130612-lifenight-gyerekeknek-szolo-konyv-keszul-a-toloszekes-malac-eleterol.htmlArany tolószékben gyógyul Lady Gagahttp://www.life.hu/gyogyulj/20130313-lady-gaga-popenekesno-24-karatos-aranyozott-toloszekben-gyogyul-csipomutetje-utan.htmlAz ülőmunka átka: így teszi tönkre a gerincedethttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130904-faj-a-hatad-az-ulomunka-lehet-az-oka.htmlGyógyítsd a gerincedet speciális jógával!http://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20130423-mozgas-es-egeszseg-gerincterapias-joga-ami-javitja-a-tartast-es.htmlA testépítés mentette meg az anorexiátólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130924-lisa-cross-anorexias-volt-a-testepites-mentette-meg-az-anorexiatol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.