42 kg-ot fogyott Dorottya - A titok egy pohár víz

víz étrend fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Dorottya 107 kilóról 65 kilóra fogyott alig másfél év alatt - anélkül, hogy bármiről lemondott volna. Illetve egy nagyon egyszerű trükk mégis volt: este hat után nem ivott mást, csak vizet. Hogy miért, azt a videóban elmondja.
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=ROtvljpMZGxYzjnk

Tipp! VV Eszter fölényes győzelmet aratott VV Dya ellen! Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Szmogriadó - Puskás Petit becsalogattuk a legnagyobb szmogbahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111104-szmogriado-puskas-petit-becsalogattuk-a-legnagyobb-szmogba.html"Megnéznek az utcán" - Vikinek hasplasztika után feszesebb a hasa, mint valahahttp://www.life.hu/ujtestujelet/20111104-vikinek-hasplasztika-utan-feszesebb-a-hasa-mint-valaha.htmlBelehalt a vakbélműtét szövődményébe egy 14 éves fiúhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111028-belehalt-a-vakbelmutet-szovodmenybe-egy-14-eves-fiu.htmlMozgás- és beszédzavarokkal küzd Daniel Radcliffehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111028-diszpraxia-mozgas-es-beszedzavarokkal-kuzd-daniel-radcliffe.htmlNemcsak híresek, okosak is - Sztárok 140-es IQ feletthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111025-nemcsak-hiresek-okosak-is-sztarok-140es-iqval.htmlÍme Kriszti, aki új orrot és egészséges lelket nyert!http://www.life.hu/ujtestujelet/20111028-aesthetica-atalakitas-kriszti-aki-orrplasztikat-nyert.htmlAmikor a szilikonmell a gyomorfalig szivárog - A mellimplantátumok veszélyeihttp://www.life.hu/ujtestujelet/20111018-amikor-a-szilinkonmell-a-gyomorfalig-szivarog-a-mellimplantatumok-veszelyei.htmlA sebhelyek titka - Seal egy ritka autoimmun-betegségben szenvedhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111024-egy-ritka-autoimmunbetegseg-a-lupus.htmlA pajzsmirigybetegség 8 tünetehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111018-a-pajzsmirigy-betegseg-9-tunete.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.