asztrológia ezoterika heti horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezernyi tennivaló halmozódott fel az év első negyedében. Lehet, hogy túl sok mindent vállalsz, esetleg halogatással halmozod a feladatokat. Bármi is az ok, hogy lesz-e elegendő erőd legyőzni a nehézségeket, a Life.hu heti horoszkópja árulja el neked.

A Nap a te jegyedben jár, ennek ellenére most mégsem vagy túl heves, tüzes, akaratos. Vénusz hatására inkább csendre és nyugalomra vágysz, és mindennél jobban szeretnél harmóniát teremteni magad körül. Túl sok esemény és zaj vett körül múlt héten, ezért most szeretnéd meghallani a belső hangodat, összeszedni a gondolataidat, és terveket szőni a következő hetekre. Csütörtökön kezdesz el újra igazán aktívvá válni, addigra kitisztulnak a gondolataid, s végre lesz alkalmad arra, hogy valami maradandót alkoss, s akár hosszú távra is megalapozd egzisztenciádat. Pénzügyek terén pozitív változások jönnek, figyeld a jeleket, s ha kell, cselekedj!
Tipp: hitelt most semmiképpen se vegyél fel, ha pénzre lenne szükséged, képes leszel más forrásból megoldani az esetleges problémát.

Bika létedre sokakat meglepsz ezen a héten, ugyanis elképesztően aktívvá válsz, nem ülsz a fenekeden, nem fontolsz meg aprólékosan minden lépést, nem alszol egyet a nagy döntések előtt, hanem ösztönből cselekszel, s képes leszel azonnal dönteni minden felmerülő kérdéssel kapcsolatban. Zavarba ejtő lesz, hogy milyen tempóban végzed a feladataidat, lehet, hogy nem érzed, de Mars arra ösztökél, hogy érj be a célba elsőként, amikor csak lehet. Na, végre! Előbújik belőled a vad, heves, bizonyítani akaró éned, az a valaki, akivel oly ritkán találkozik a környezeted. Nagyon fog tetszeni mindenkinek ez a felfokozott, tüzes Bika, akinek most senki és semmi nem tudja az útját állni.
Tipp: hétvégére is tartogass ebből a hatalmas mennyiségű energiából, egy észvesztő buli kiváló tere lesz az esetlegesen felgyűlt feszültségek levezetésének.

Ikrekként átlagos, laza hétre számíthatsz, amikor könnyen megbirkózol a rutinnal és a felbukkanó új feladatokkal. A nehézségek most másokat találnak meg, viszont megnyílik néhány kapu előtted, és ha figyelsz, akkor szakmai téren nagy lépést tehetsz előre. Ugyan a célba már nem futsz be ezen a héten, de valami fontos dolognak le tudod tenni az alapkövét. Ha mostanában tervezted saját vállalkozás indítását, akkor itt a kiváló alkalom ehhez! A hét közepétől megnő a kreativitásod, kibontakoztathatod rejtett képességeidet, és mindezt úgy, hogy meg sem kell erőltetned magad. Sok olyan eszme van a fejedben, melyek segítségével előrébb juthatnál karriered, szakmád terén, viszont támogatókra lesz szükséged, akiket most meg is találsz.
Tipp: az égiek fantasztikus hátszelet biztosítanak neked, használd ki a csapat erejét, többen sokkal eredményesebbek lehettek, ezt tartsd szem előtt!

Hétfőn és kedden nem leszel topon, legalábbis nem tudsz azoknak a nagy kihívásoknak megfelelni, amelyek utadat keresztezik. Nem igazán találod a helyed, s a szerdai nap lesz az első, amikor végre fel tudod magad turbózni. Olyan érzésed lehet, mintha nem kapnád meg azt a figyelmet, amelyet elvárnál, vagy amiről úgy véled, hogy megérdemelnéd. Ám lehet, hogy a hiba benned van, és fontos, hogy ne a bezárkózásban vagy a sértődöttségben keresd a megoldást, hanem mosolyogj, kezdeményezz beszélgetéseket, hallgasd meg a többiek mondandóját, figyelj a javaslatokra. Neked kell feloldanod a saját görcsösségedet, ehhez pedig sok mosolyra és türelemre lesz szükséged.
Tipp: a mérleg nyelve kiegyensúlyozódik, így amit elvesztesz a hét elején, többszörösen visszakapod a hét második felében, ehhez viszont neked is aktívan részt kell venned az eseményekben.

Oroszlánként a hét elején – jellemedhez méltó módon - tüzes leszel, tele hévvel, akarattal, erővel, és pontosan oda jutsz el, ahová szeretnél. Bár alkalmanként magával ragad a szenvedély, s ekkor inkább érzelmi alapon döntesz, mint józan ésszel, de ez sem lesz hátrányodra. Csak annyira légy megfontolt, mint bármikor máskor, ugyanakkor a lelki béke megőrzése fontos feladatod lesz a rengeteg kihívás közepette. Kerülj el tudatosan minden vitahelyzetet, sőt még a konfliktus lehetőségét is. Ne adj esélyt azoknak, akik így próbálják utadat állni. A hét második felében, és különösen pénteken, már ne rohanj sehová, inkább a gondolataidat szedd össze, s tervezd meg a hétvégét.
Tipp: porold le a kerékpárt. Kiváló közlekedési eszköz, és olcsó is.

Ezen a héten elkerülhetetlen, hogy tanulmányaid vagy karriered fókuszba kerüljön. Vannak függőben lévő ügyeid, össze kell kapnod magad, új terveket kell szőnöd, s le kell ülni a kollégákkal, hogy megbeszéljétek a feladatokat, hogyan tovább? Kinek, milyen tervei vannak, hogyan férsz abba bele, mit kellene változtatni, hogy a maximumot hozzátok ki a közös ügyekből. Vajon számíthatsz valamilyen előmenetelre? Kezdeményezz, Merkúr és Vénusz gördülékennyé teszi a kommunikációt, s nem fogsz visszautasítással találkozni. Mindent be kell vetned a változás érdekében. A szakmád terén kínálkozó kihívásokra azonnal reagálnod kell, nem mondhatod azt, hogy aludnál rá egyet.
Tipp: magánéleti téren is lépéseket kell tenned a saját boldogságod érdekében. Ez fokozottan igaz azok esetében, akik hosszú ideje élnek gyenge lábakon álló kapcsolatban.

A hét folyamán a Hold már ismét növekvő fázisban lesz, ezért adj bele minél többet a munkádba, tanulásba, magánéleted szebbé formálásába. Alkalmanként Vénusz majd lecsitít, te pedig lelassulsz, így lehetőséged lesz többet gondolkodni, tervezgetni, a hibákat kielemezni. Ha úgy érzed, képtelen vagy dönteni valamivel kapcsolatban, hát az sem véletlen, talán tényleg nincs itt az ideje! Nyugodtan kérd ki mások véleményét saját magad megnyugtatására. Ezekben a napokban elsősorban a kisebb méretű feladatok hoznak sikert, a nagy dolgokat inkább készítsd elő, s majd a jövő héten megvalósítod mindet.
Tipp: ha akadályok gördülnek eléd, azonnal keresd a miérteket, hogy ezáltal alakíthasd jobbá a pillanatnyi lehetőséget.

A hétfőd pörgős lesz, s kedden sem lehet panaszod arra, hogy unatkoznál. Rengeteg a tennivaló, sokat jössz és mész, intézkedsz, lerendezel néhány adósságot, s a legfontosabb ügyeknek összességében a végére jársz. Szerdától minden könnyebbé válik, nem kell rohannod, elmerülhetsz a szépségben, a művészetekben, akár lógathatod is a lábadat egy picit. Megeshet, hogy hirtelen feltárul előtted valakinek az igazi jelleme, s ez pozitívan érint téged - közelebb kerülhettek egymáshoz, s ez akár egy új barátság kezdetét is jelezheti. Több jó lehetőség is kínálkozik számodra szakmai és magánéleti téren, ugyanakkor most ne legyen benned az a kényszer, hogy bármi áron döntened kell. Nyugodtan aludj egyet a fontos lépések előtt. 
Tipp: egy erdei séta bármikor segítségedre lehet abban, hogy kikapcsold az agyad, és lenyugodj, ha háborog a lelked valami miatt.

A Kosban járó Nap a Nyilasokra is nagyszerű hatással lesz. Magasba emel, erővel tölt fel, tüzes jegyed többször annyira lesz képes, mint máskor. Bármi történjék, semmire ne mondj nemet! Hagyd magad inspirálni, sőt, akár bolondos, őrült vagy épp elvetemült dolgokra rávenni. Nem fogod megbánni, ha merész leszel. Mindegy, hogy mibe vágod a fejszéd, mert a lényeg maga a cselekvés! Ne ülj egy helyben, és ne várd a sült galambot! Tegyél most valami nagy dolgot a saját sorsod jobbá formálásáért, minden égi hatás támogatód lesz. S ha már kielégítetted a saját vágyaidat, akkor adj bátran tanácsokat másoknak, hátha ők is vesznek egy nagy lendületet. A csapatmunka különösen eredményes lehet.
Tipp: ne dönts emberek feje felett, még akkor se, ha tudod, hogy jót tennél velük.

Reális gondolkodású ember lévén pontosan tisztában vagy azzal, hogy milyen elvárások vannak veled szemben, hol vannak a határaid, s mit kell tenned a sikerért. Ezen a héten különösen szakmai téren lesz fontos a gyakorlatiasság és a megfontoltság. Ám nemcsak tőled várja ezt el a környezeted, hanem te is önmagadtól. Most számos olyan alkalom is adódik, amikor sokkal többet mutathatsz meg magadból, így sokak elismerését kivívhatod magadnak. Otthon, magánéleti téren, barátok közt se vegyél semmit félvállról, még ha fáradtnak is éreznéd magad, akkor is legyél ott szívvel és lélekkel az adott feladatban.
Tipp: légy támasza másoknak, adakozz, mutass utat, válj mentorrá.

Megérint a változások szele, nem menekülhetsz a jó dolgok elől. Vedd tudomásul, hogy néha épp az a nagyszerű, ha erőteljesen formálódnak körülötted a dolgok, az pedig még jobb, ha ebben aktívan részt is veszel. Ne azon gondolkozz, min változtass, hanem azt nézd, mi módosul körülötted, s ennek megfelelően alakítsd át az adott életterületet. Ennek a hétnek az a titka, hogy minden tálcán érkezik eléd, csak el kell venned azt, ami tetszik. Ne félj a munkától és az új kihívásoktól, a tanulástól, a szellemi fejlődéstől. Persze ettől a sok koncentrációtól lehet, hogy kissé megterhelőnek érezheted a rád testált feladatokat, de megéri a fáradozást.
Tipp: idegen emberek megismerésére folyamatosan adódik lehetőséged. Egyiktől egy jó ötletet, tanácsot, a másiktól egy üzleti lehetőséget kaphatsz.

Talán észre sem veszed a hét elején, hogy milyen sok alkalommal halogatod tennivalóid elvégzését. Javadra írható azonban, hogy közben a gondolataid aktívak, érdekes ötletek fogannak meg a fejedben. Ez persze jó hír, de a kötelezettségeidet senki nem fogja elvégezni helyetted. Próbáld meg gyorsan megtalálni az arany középutat, végezd a dolgod, de szakíts minden nap időt arra, hogy kicsit kiszakadj a megszokásokból. Okos vagy, így elkerülheted azt, hogy dupla energia és idő felhasználásával kelljen pótolnod azokat a dolgokat, amelyek elvégzését tologatod. Találj apró szórakozási formákat minden este, így kompenzáld magad a fárasztó munkanapokért cserébe.
Tipp: a társasági élet jót tesz neked, és inspirálhat is, úgyhogy találkozz emberekkel, régi barátok mellett idegenekkel is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.