Heti horoszkóp (szeptember 29.-október 5.) - Rugaszkodj el a megszokásoktól

asztrológia ezoterika heti horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tárgyakhoz, szokásokhoz való görcsös ragaszkodás valóságos akadálypályává változtathatja az életedet. Ezen a héten gondold végig, mitől tudnál könnyedén megszabadulni, mi az, amit képes vagy rövid időn belül elengedni. Ám hogy a csillagok hogyan segítik ezt a folyamatot, a Life.hu heti horoszkópjából tudhatod meg.

Régóta éhezel egy új, átütő erővel bíró kihívásra? A nagy és látványos siker mostanában elkerült? Vágysz a tapsvihar hangjára? Nos, minden adott ahhoz, hogy ezen a héten valami nagyszerűt vigyél véghez, hisz a Hold növekedésben van, sok energiát kapsz tőle, és a környezeted is támogatni fog mindenben. Ezek után fuss neki új lendülettel ennek a hétnek! Legyenek új terveid, de tudd, hogy ehhez támogatásra, mentorokra lesz szükséged, ha tényleg nagy durranást akarsz elérni. Jogosan vágyakozol arra, hogy végre elismerjék tehetségedet, teljesítményedet, és valamely álmod kézzel fogható eredményben testesüljön meg. Eljött a te időd, ugyanis Merkúr és Jupiter is szuper hátszelet biztosít a csúcsra jutáshoz.

A hét elején a béke ölel körbe, de jól fog esni. Szerdától fordul a kocka, igen kellemes hatású égi konstellációk övezik az utadat, megmutatva neked azt, merre van a fény az alagút végén, vagy azt, hogyan tudnál még többet kihozni jelen helyzetedből. Megerősítést kapsz ahhoz, hogy jó irányba haladsz, s hamarosan átszakítod a remélt célszalagot. Kirobbansz az energiától, buzgón teszed a dolgot, és sokkalta többet hozol létre annál, mint amennyit mások, vagy akárcsak te elvársz önmagadtól, – no, persze ebben a Növőhold is nagy segítségedre lesz. Olyan feladatok elvégzésére adódik alkalmad, melyekből rengeteg tapasztalatot gyűjthetsz, ezek pedig később óriási segítséget adnak a további sikerekhez.

Nem fukarkodik veled a sors, olyan új lehetőségeket kínál fel tálcán neked, melyek által nagyon könnyű lesz szakmai előmeneteled vagy épp tanulmányaid fellendítése. Ha saját vállalkozásod van, azt most meglepő iramban tudod felfuttatni. Ne riadj meg az anyagi befektetésektől, állásváltoztatástól, vagy egy mellékmunka elvállalásától. Semmiképpen se legyenek kétségeid afelől, hogy jól dolgozol, és alkalmas vagy a fejlődésre, adott esetben egy magas pozíció betöltésére. Egyszerűen csak élj azzal, ami megadatik. Ne utasíts vissza semmit, nyiss az emberek és a világ felé! Könnyen lehet, hogy egy összejövetelen való részvétel hoz neked kiemelkedő sikert.

Kedélyállapotod nem csak jó lesz, hanem a napok múlásával folyamatosan emelkedik is. A múlt héthez képest remekül fogod magad érezni a bőrödben, ezzel pedig jót teszel önmagadnak, munkádnak, családodnak és barátaidnak is. Nem csak most, hanem mindig érdemes optimistának lenni, mosolyogni és látványos eredményeket elérni, - jót tesz az önbizalmadnak! Most ehhez Jupiter különleges erőt biztosít, a Hold folyamatosan feltölt energiával, Szaturnusz pedig arra buzdít, hogy változtass eddigi szokásaidon, és tégy valami formabontót, változtass a mindennapokon. Sok új ötlet születik meg benned, a töredékét sem fogod tudni megvalósítani, úgyhogy legalább jegyzeteld fel azokat!

Ezen a héten egy – rendszerint – rejtett oldaladat fogod megmutatni a világnak, melyet sokan nem ismernek, másik pedig csak nagyon ritkán látnak. Meglepően őszinte és egyenes leszel, bátran kimutatod az érzelmeidet, nem fogod titkolni, mi jár a fejedben, s mi a következő lépésed. Ha kell, elmondod a véleményedet, akkor is, ha az dicséret, de bizony akkor is, ha az kellemetlen és fájdalmas lehet a másik félnek. Persze, nagyon is igazad van, miért kellene a valóságot elmaszatolni? Ám, egy dolgot tarts szem előtt! Maradj mindig diplomatikus, és nagyon figyelj arra, hogy kinek, s miként mondod el a véleményt, főleg, ha az erős kritikaként hat.

A hét első két napja egész csendesen telik, ám ezt biztos nem fogod bánni, hisz akad néhány elmaradt dolog a múlt hétről, melyeket most igen könnyen és zökkenőmentesen le tudsz rendezni. A megszokott rutindolgok természetesen nem maradnak ki a sorból, viszont lesz pár kreatív ötleted, melyek segítségével át tudod formálni mindennapi tennivalóid elvégzését, így pedig időt és energiát fogsz nyerni ma és a jövőben egyaránt. Szerdán eluralkodhat rajtad a feszültség, úgy érezheted, valami hiányzik, valamit hibáztál, elfelejtettél megcsinálni… Szerencsére az idő az ellenkezőjét fogja bizonyítani, ezt a fura helyzetet csupán a Holdjárás okozza.

Mérlegként nem jelenthet neked gondot az, hogy meglepetést okozz környezetednek, - igaz? Tedd mindezt úgy, hogy egy eddig teljesen ismeretlen oldaladat mutatod meg nekik! Hidd el, hogy Te is tele vagy rejtett tartalékokkal, alig használt képességekkel, s bizony itt az ideje, hogy ebbe betekintést engedj másoknak. Az az éned, aki most fókuszba kerül, biztosan másképpen gondolkodik, eltérően alkalmazkodik, és igen kreatív is. Már-már sok a jóból? Dehogy! Ez a hét sok csodát rejt, s bár messzire kerül a béke és a nyugalom, cserébe viszont egy olyan sikert zsebelhetsz be magadnak, amely hosszú hónapokra, vagy akár évekre utat mutat és segíti fejlődésedet több életterületen is.

Téged is meglep, milyen sok feladat halmoztál fel az elmúlt hetekben, s ez az egész csomag most egyszerre szakad a nyakadba. Viszont, kiváló indokod volt mindenre! Pontosan érezted, hogy másképp, máshol, másokkal kell bizonyos tennivalókat megoldanod, különben semmilyen változás nem fog történni az életedben, és egy helyben fogsz toporogni. Tény, hogy itt az ideje az új dolgoknak. Ezen a héten megnyílik egy kapu a messzeség, - jó eséllyel külföld-, irányába, ha van ehhez kedved, s vonz az ismeretlen, akkor legalább nézz körül állásportálokon, vagy vedd fel a kapcsolatot külhonban élő barátokkal, rokonokkal. Ez még semmire nem kötelez, de legalább adtál egy esélyt magadnak.

Az új és merőben ismeretlen témák iránti fogékonyságod megnő a napokban, ezt nem csak te, hanem bizony mások is érzékelni fogják. Sokan veled fognak új ötleteket, kreatív gondolatokat megosztani. Persze lesznek saját, érdekes eszméid is, és könnyebben megnyílsz idegen vallások, távoli kultúrák felé. Ösztönösen érezni fogod, mik azok a témák, melyek megismeréséből gyors hasznod lehet, ezért jobban is fogsz figyelni minden információra, amit hallasz, vagy épp a két szemeddel látsz. Tanulmányaid vagy akár szakmai előmeneteled ezen a héten középpontba kerül, s bármilyen alkalom adódjék, élj azzal! Ha állást keresel, vagy a meglévőt szeretnéd váltani, akkor komoly esélyed van arra, hogy rátalálj egy testhezálló feladatra.

Erre a hétre ne tervezz pihenést, és abba se reménykedj, hogy könnyed napjaid lesznek. Magasabb fokozatra kell kapcsolnod, gyorsabb ütemre kell felkészülnöd, - a növekedésben lévő Hold nem fogja hagyni, hogy lazsálj! Tartsd szem előtt azt, hogy minden égi segítséget megkapsz a kiemelkedő teljesítményekhez, hát használd is ki ezt! Észre fogod venni, hogy a megszokottnál sokkalta gördülékenyebben, majdhogynem totál akadálymentesen haladnak ügyeid előre, sőt, felvállalhatsz extra munkát, vagy besegíthetsz másoknak. Ha állásváltoztatáson, ingatlanvásárláson, komolyabb anyagi beruházáson töröd a fejed, kiváló napok állnak előtted.

Próbálj eltérni bevett szokásaidtól ezen a héten, jót fog neked tenni a változatosság! Csinálj valami formabontót, egyedit és különlegeset, mielőtt megesz az unalom! Mozdulj ki otthonról, alakítsd át a munkahelyi környezetedet, dobáld ki a felesleges holmikat, vagy cseréld el azokat! Ne hagyhatod, hogy belesüllyedj a monotonitás világába, - ez nagyon kellemetlen egy Vízöntő számára. Szűntesd meg az egyhangúságot, az sem baj, ha csak egy életterületen teszed meg, az épp elég ahhoz, hogy más területeken is fejlődj, és jobban érezhesd magad a bőrödben. Szervezz találkozókat régi osztálytársakkal, elhanyagolt barátokkal, tégy valami bolondosat!

Nyisd ki a szemed és a füled, figyelj mindenre, ami ezen a héten körülötted zajlik. Az, amiből most igazán sokat okulhatsz, vagy amit gyorsan a magad javára fordíthatsz, az nem közvetlenül veled, hanem másokkal fog megtörténni, és okosodhatsz az ő sikereikből, vagy épp kudarciakból! A körültekintés, a szemfülesség, a logika és az óvatosság négyesét alkalmazd minden döntésed során, illetve akkor is, ha másoknak adsz tanácsot! Ugyanakkor az is fontos, hogy nem lehetsz szeleburdi, és semmire ne mondj azonnali igent, nemet, vagy ne formálj elhamarkodott véleményt. A hét közepén szembejön veled egy csodásnak látszó üzleti lehetőség, ami eleinte nagyon izgalmasnak tűnik, ugyanakkor végtelenül sok kockázatot rejt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.