Laza? Szexi? Egyenes? Göndör? Születésnapod elárulja, milyen frizura illik hozzád

frizura csillagjegy haj horoszkóp születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Számodra melyik frizura az igazi? Ha minden jegynek saját stílusa van, akkor saját, egyedi frizurával is rendelkezik. A frizurahoroszkóp nem feltétlenül jelent egyfajta hajat, hanem egy típust, mely sok minden által befolyásolva változtatható. Te milyen jegyben születtél?

A Kosnál, legyen sima, vasalt, göndör vagy rövid, minden a legfontosabb dologra, a fejre koncentrál. Szereti, ha a haja mind alkalomra, mind a hétköznapokra variálható.

Fonott frizurák mindenféleképpen: kíváncsi vagy, hogyan csinálják a profik? Kattints ide a legjobb ötletekért!

A Bika szereti a laza és nagy hullámos, nagy volumenű hajat. Ennek elkészítése sok időt igényel, ezért a frizurakészítés nála egyfajta rituálé is egyben. Mindegy, hogy milyen, csak göndör legyen!

Nem boszorkányság a dús, göndör haj! Takács Nóra, a Life.hu szépségszakértője megmutatja, hogy lesz az erőtlen hajból dús, göndör hajkorona. A cikket ide kattintva olvashatod.

Az Ikrek a változatosságot kedveli és azt, ami eltér a hagyományostól. Nemcsak azért cseréli gyakran a frizuráját, mert szereti a változatosságot, hanem azért is, mert ez jó szórakozás számára. A színek is új dimenziókat nyithatnak meg előtte.

Szőke, barna, fekete, vörös? Mit árul el rólad a hajszíned? A Life.hu korábbi cikkéből kiderül.

A Rák tökéletes szimbóluma a göndör vagy hullámos haj. Ezek lágyan ölelik körbe a fejet és az arcot, tükrözik viselőjük érzékeny énjét és feminin, elegáns fellépést biztosítanak.

A sztárok is imádják a göndör frizurát. A legszebb hullámos hajakat egy korábbi cikkben gyűjtöttük össze. Formázz, mint egy sztár!

Mi lenne az Oroszlánból sörény nélkül? Az Oroszlánok gyakran fétisként imádják a hajukat és szeretik, ha egyszerűen lenyűgözően néznek ki. Nem kedvelik a nagy időráfordítást, de nem félnek a hosszú hajtól sem.

Ha még csak növeszted a hajad, akkor sem kell lemondanod a szuper frizurákról. Ezeket például imádni fogod!

Csak természetesen! A Szűz szereti annyira természetesen hagyni a frizurájukat, amennyire csak lehet. Nem színezi, csak semmi feltűnés, hajlakk vagy göndörítés.

Romantikus lányoknak Takács Nóra, a Life.hu szépségszakértője megmutatja a legdivatosabb frizurát, amivel jövőre is hódíthatsz. A cikket ide kattintva olvashatod.

A Mérlegek, akárcsak az Ikrek szeretik felsorakoztatni egész repertoárjukat. Vagyis szeretnek sok mindent kipróbálni, a lényeg, hogy az stílusos, de ne túl lehengerlő hatású legyen.

A rövid haj kellően vagány, mégsem hivalkodó - a sztárok is tudják ezt. A legjobb fazonokat ide kattintva találod.

Legyen minél szexibb, feltűnőbb és különlegesebb! Ez az, amire a Skorpió minden téren vágyik. Igazi szexi jegy, aki szeret sokkolni is olykor. De a Skorpió igen kifinomult jegy, nem keveri sem a színeket, sem a stílusokat.

Szexi frizurát szeretnél egy perc alatt? Takács Nóra, a Life.hu szépségszakértője megmutatja, hogyan csináld! A videóért kattints ide!

A Nyilas szereti, ha a haja a személyiségéről is árulkodik. Ő mindig a középutat keresi, ezért hosszban is a középhosszú lehet a nyerő. Legyen elegáns a frizura, de viselhető a hétköznapokon is!

Félhosszú hajból is készíthetsz csinos feltűzött frizurát. Takács Nóra, a Life.hu szépségszakértője megmutatja, hogyan csináld. A cikkért kattits ide!

A Bakok gyakran igen ambiciózusak, és szeretnek a topon lenni. Mi lehet jobb, mint egy konty vagy valamilyen feltűzött frizura? Szeretik a visszafogott eleganciát, de a lazán kikandikáló tincseket is.

Könnyű, tűzött frizurát szeretnél, de nem tudod, hogyan csináld? Ebben a videóban megmutatjuk.

Ő aztán követi a divatot! Mindig az újat és az avantgárd stílust keresi, ami kirobbanóan új, ismeretlen és ő lehet az első, aki kipróbálja, legyen az szín, vágás vagy csavarási technika.

Mi a vörös hajszín titka? Ebben a korábbi cikkünkben lerántjuk a leplet a világ legkülönlegesebb hajszínéről.

Ránézésre a Halak is a természetes kinézet hívei, és ami még fontosabb, igazinak akarják megtartani. Mielőtt egy frizura befutna és divattá válna, ők már elkezdik hordani. Szeretik a laza megjelenést, amikor itt-ott kell csak megtűzni a hajat, hogy jól nézzen ki.

Egy laza és szexi frizura, ami láttán lábaid előtt hever majd a világ - így készítsd el!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.