Hétvégi horoszkóp (december 13-14.) – Sorsfordító találkozások és nem várt meglepetések

asztrológia karácsony horoszkóp hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szombati munkanap miatt fájhat az Oroszlánok feje, az Ikrekre váratlan, ám kellemes élmények várnak, míg a Skorpióknak egy nem mindennapi találkozást tartogat a hétvége. Olvasd el és tudd meg, mit ígér neked a Life.hu hétvégi horoszkópja!

Ezen a hétvégén komoly türelemre, kitartásra, némi kreativitásra, aztán pedig kellő toleranciára is szükséged lesz. Mivel folyamatosan jössz-mész, állandóan találsz magadnak valami tenni- vagy épp javítanivalót, s ez nem biztos, hogy elnyeri családod vagy barátaid tetszését. Otthonod régóta áhítozott már az odafigyelésedre, de félmunkát ne végezz. Ha belekezdesz valamibe, azt fejezd is be, egy kis kreativitás jót tenne környezetednek. Új színek, formák, bútorok tologatása? Mind jól jöhet karácsony előtt. Viszont könnyen lehet, hogy ideges, ingerült emberekbe botlasz házon kívül. Ne húzd fel magad!

Eddig halogattad az ajándékvásárlást, a dekoráció előkészítését, a menü megtervezését? Nincs ám olyan messze a karácsony, mint gondolod! Szerencsésnek érezheted magad, mert ha segítséget kérsz környezetedtől bármivel kapcsolatban, akkor azt meg is fogod kapni! Minden kérdésedre épp jókor és épp a legjobb felelet érkezik, hát tedd fel hangosan azt, ami épp nyomaszt vagy kételyekkel tölt fel! Amennyiben nekiveselkedsz egy feladatnak, azt képes leszel elvégezni, de ha még kreativitást is viszel bele, egyenesen élvezni fogod. A kezdeti kétségbeesés az elmaradások miatt gyorsan elmúlik, mert egy rokoni segítség kihúz a csávából.

Az utóbbi időben sokat tettél azért, hogy fejlődj, s javítsd a saját körülményeidet, növeld a lehetőségek számát. Erőfeszítéseid a siker és a gyarapodás érdekében elkezdték meghozni gyümölcsüket, de még a hétvégén is szolgál neked a sors pozitív meglepetéssel, érdekes hírekkel. Nem hiába szántál annyi időt és energiát arra, hogy otthonodban, és különféle emberi kapcsolatok terén változtatásokat vigyél véghez. Jó irányba haladsz, s a közelgő ünnepek újabb lendületet adnak neked. Az új dolgoknak szeretteid is örülnek majd. Ha a változtatások sorából a lelki problémák megoldása kimaradt, arra is szánj időt.

Zsúfolt és fárasztó napok vannak a hátad mögött, leterheltnek, kissé kiégettnek érzed magad, s bizony szombaton sem adódik meg számodra a nyugalom lehetősége. Ugyanakkor jó hír, hogy tele leszel energiával, kreatív ötletekkel, környezeted nem is érti, hogy csinálod ezt, honnan veszel új lendületet. Már szombat délelőtt extra fokozatra kapcsolsz, és látványos tempóban végzed különféle tennivalóidat. Honnan ez a rengeteg erő és kitartás? Az égi konstellációk kedvezőek, hát használd ki azokat maximálisan!

Bár hivatalosan szombat munkanap, ám, ha megteheted azt, hogy elengeded a szakmaiság gyeplőjét, akkor tedd meg! Ha nem muszáj, akkor ne erőltesd meg magad ahelyett, hogy pihennél, és rákészülnél a karácsonyra! Legyen ez egy kósza gondolat, és gyorsan vesd is el! Ha viszont elkerülhetetlen a munkába állás, légy jelen teljesen, s tedd a dolgod. Annyi szép és tartalmas programlehetőség adódik vasárnapra, hogy mindent bepótolhatsz, amire szombaton nem adódik lehetőség. A karácsonyi előkészületek is igen sürgetővé váltak, s mivel alig van hátra pár nap az ünnepig, kerüljön ez középpontba!

Semmi okod a feszültségre, az aggódásra! Ha neked is normál munkanap a szombat, hát vesd bele magad az elmaradt tennivalók elvégzésébe, és mutasd meg, hogy rád bármikor lehet számítani. Ezen túl pedig nyugodj le, ne hagyd magad felbosszantani, főleg ne banális, semmit mondó ügyek miatt. Ha őszinte vagy önmagadhoz, akkor elmondhatod, hogy nagyjából minden rendben van körülötted, a bajt meg nem kell keresni. Lehet, hogy nem minden tökéletes, de az igazán nagy bajok elkerültek mostanság. Gondold csak végig a dolgaid, s rá fogsz jönni, hogy igenis eljött az a pillanat, amikor tisztán látsz, így pedig helyére tudod tenni a dolgaidat.

Figyelj mindenre ezen a hétvégén, a szokatlan jelek, impulzusok sokat segíthetnek a tisztánlátásban. A tested egyértelmű jelzéseket adhat fáradtságról, vitaminhiányról, egyebekről! Vedd ezeket komolyan! Ha kimerültél, hát aludj! Ha emésztési gondjaid vannak, formálj az étrendeden. Ha pedig a megfázás tünetei bukkannak fel, akkor azzal törődj még a kezdetek kezdetén, ne akkor, amikor már alaposan benne vagy! Ha érzed, hogy jóval frusztráltabb, ingerültebb vagy a megszokottnál, a vasárnapot szánd teljes mértékben a pihenésnek, végül is, ki tilthatja meg, hogy ezt megtedd?

Érdekes, izgalmas és minden igényedet kielégítő programokra van szükséged ahhoz, hogy remek legyen ez a hétvége. Engedj a meghívásoknak, ne félj új kalandokba vágni, vak randira menni. Izgalmas feladatok elé nézel szombaton, ezek lekötnek, örömmel töltenek el, ugyanakkor egyáltalán nem fognak fárasztani. A pihenés gondolata csak vasárnap köt le, addig kifejezetten igényled az aktivitást, a társasági életet. Nemcsak a karácsonyi előkészületek javítanak a hangulatodon, hanem egy régi barát, vagy egy távoli, kedves rokon felbukkanása is örömre ad majd okot.

Fontos lenne, hogy pénzügyeidet mihamarabb tisztán lásd, ezért a hétvégén sokat fognak az adott téma körül járni a gondolataid. A gyors és hatásos rendezés lehetősége igencsak lefoglal, így viszont kimaradhatsz abból az izgalmas és bizsergető érzésből, ami az ünnepek előtt tölti el az embereket. Igyekezz arany középutat találni, s alkalmanként tedd egy kicsit félre a kétely érzését, az otthoni feladatok elvégzését, mások örökös kisegítését, s engedj teret a pozitív gondolatoknak, az örömnek, a karácsonyi illatoknak, hisz összességében nincs is semmi jelentős baj veled, vagy körülötted! Ne mellőzd a karácsony hangulatát!

Ezen a hétvégén önmagad és az általad fontosnak vélt dolgok kerüljenek fókuszba! Lényeges elem a szeretet, a figyelem és az őszinte tisztelet. Ez az a hármas erő, ami jelentős pluszt, extra lendületet, boldogságot adhat számodra. Nem fontos, mit csinálsz és hol, a lényeg, hogy éld meg a jelen pillanatot. Szerencsére ebben az érzésben nem fogsz hiányt szenvedsz, sőt, néha még túl is csordul a pohár, viszont akik szeretnek, azoknál nem okozhat ez gondot. A lényeg, hogy szeress, így pedig biztosan vissza is kapod ugyanezt. Vasárnap egy váratlan telefonhívás vagy írásos üzenet izgalomba hoz, mert a tartalma nagyon kedvező lesz számodra. Élj a lehetőséggel!

Bár pihenni szeretnél, valahogy mégsem kedveznek ehhez teljes mértékben a körülmények, vagy legalábbis csak csökkentett óraszámba lógathatod a lábad, mint tervezted. Magad is meglepődsz majd azon, hogy milyen mozgalmasan alakul mindkét nap. Ha még nem tartasz sehol a karácsonyi előkészületek terén, akkor húzz bele, mert ha sokáig halogatod, kapkodás lesz a vége. Ajándékok? Menülista? Külső és belső dekoráció? Ugye nem 23-án akarsz bevásárolni? Legalább a menüre szánj most időt, és még egy próbafőzést is megejtheted, hogy tudd, min kell még módosítanod. A társasági élet fontos, azt se hagyd ki!

Ezen a hétvégén végre kinyilvánítod azt, hogy nem tetszik, ha mások akarják megmondani, mit csinálj, hol és hogyan. Általában az ehhez hasonló helyzeteket máskor egész békésen tűröd, de most, nem hagyod magad. Légy bátor, és menj szembe mások akaratával, de a békesség kedvéért tedd ezt diplomatikusan. Viták helyett kedves szavakkal add tudtára másoknak, mit szeretnél. Kínálj alternatívát: ha ő besegít neked, te támogatod őt, így mind a ketten jól járhattok. Ne pufogj magadban, az nem old meg semmit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.