Hétvégi horoszkóp (január 10-11.) – Merj nagyot álmodni!

asztrológia horoszkóp hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák gondolatai tőlük szokatlanul többször is elkalandozhatnak a következő napokban, a Mérlegek pedig élvezik a régi emlékeik között töltött időt. A fogyóhold most minden csillagjegyet nyugalomra int és álmodozásra hív. Nézd meg, neked mit tartogat a Life.hu hétvégi horoszkópja! 

Egy kisebb utazást tűztél ki célként? Ne visszakozz, hanem indulj útnak, de legalábbis mozdulj ki otthonról, találkozz a barátaiddal, vagy csábítsd el a családodat szánkózni a hegyekbe. Akár te találod ki a célt, akár másvalaki javasolja, az a lényeg, hogy légy társaságban, nevess sokat. Ha az időjárás egy kicsit is rosszabbnak néz ki az „átlagosnál", akkor se futamodj meg, válts valóra valamilyen apróbb álmot! Megérdemled, hogy foglalkozz önmagaddal, így pedig energiát gyűjtesz a jövő hétre.

Ezen a hétvégén gyakran elkalandoznak majd a gondolataid, kicsit elmerülsz az álmok, a fantázia világában, ami nem is baj, ez közelebb vihet a céljaid pontosításához. Így könnyebben meg tudod azt határozni, mi a következő lépés, hová szeretnél eljutni. Bátran indulj olyan irányokba, amelyek teljesen ismeretlenek, és ne félj elfordulni attól, ami már elavult és jelentőségét vesztette. Ne rágódj túl sokat a múlt kudarcain, kizárólag előre tekints, a jövő fontos, azt tudod kedved szerint formálni. A régi dolgokon módosítani már nem lehet, csak okulni a történtekből, s a tapasztalatokat pedig hasznosítsd a jelen pillanatodban.

Tégy olyasmit, amire ritkán van lehetőséged. Először is tárd ki a szárnyaidat, s repülj, ne kösd magad röghöz, indulj el olyan irányba, ahol még nem jártál! Már szombat reggel nagyon mozgalmasnak néz ki a hétvégéd, engedd, hogy a dolgok csak úgy megtörténjenek. Hagyd inspirálni magad a pillanat által. Eredetileg inkább pihenni szerettél volna? Felejtsd el, nem érdemes most otthon ücsörögni! Felhőtlen jókedvedet semmi sem árnyékolhatja be. Maradjon csak így ez vasárnap is! Élvezd, hogy minden sikerül és épp olyanra tudod formálni, amilyenre szeretnéd.

Intenzíven kezdted ezt a hetet, egyetlen percet sem akartál elvesztegetni, igaz, ezért cserébe jó alaposan el is fáradtál, úgyhogy jutalmazd meg magad a pihenés lehetőségével. Az elmúlt két hétben nem igazán kímélted magad - és nem csak munkáról van szó! -, épp ezért fontos, hogy ne vállalj feladatokat, ne ígérj meg senkinek semmit, hanem lógasd a lábad ezen a hétvégén. Az lenne a legjobb, ha aktív és passzív kikapcsolódási ötletek között lavíroznál, de csak olyan mértékben, hogy mindig megtaláld a számításaidat. Így semmiben sem fogsz hiányt szenvedni. Invitáld a családodat vagy barátaidat valahová, és töltsétek együtt ezt a két napot.

Kitartásodnak és határozottságodnak köszönhetően mindig és mindenféle problémát meg tudsz oldani, s ez a mostani hétvégén sem lesz másként. Fény derül arra, hogy bizonyos dolgok vagy épp emberi kapcsolatok miért nem működtek mostanság, és tiszta vizet tudsz önteni a pohárba. Bármilyen feladat is adódjék a hétvégén, azt nem csak gyorsan, hanem nagyon diplomatikusan és okosan lezárod, a haragban lévő feleket megbékíted, utat mutatsz, vagy épp te magad látsz végre tisztán. Ezek a helyzetek fokozottan előjöhetnek családi közegben, tényleg fontos, hogy szánj ezekre időt. Vasárnapi terved is lehet hasonlóan nagy cél, hozz létre valami fontosat. Például egy alapos takarítás és szelektálás jót tesz a léleknek.

Ugye szombaton eszedbe se jut a munka, az iroda és a családodon kívüli elkötelezettség? Helyes! A pihenés is legalább annyira kiemelkedő, mint a céljaid elérése, fontos, hogy megtaláld az egyensúlyt. Teremts békés közeget, legyen meg a harmónia és a kiegyensúlyozottság, mely feltölt, elégedetté tesz, és nem utolsósorban elvezet egy vidám, hétfői nap felé. Erre vágytál mindig is, csak a kivitelezés ütközött akadályba? Ez a hétvége alapjában jó közeget teremt a szeretethez, persze végeredményben most is rajtad múlik, képes vagy-e letenni a lantot pénteken, vagy sem. Ennek a hétvégének a hatására biztosan elindulsz egy olyan úton, melynek a végén egy boldog, nyugodt, kiegyensúlyozott magánélet vár.

Mozgalmasság és izgalom? Biztos ezekre vágysz? Vagy jobb lenne a béke és a kiegyensúlyozottság ölelő érzése? A fogyóhold miatt jobb irány, ha a csendet és az otthonod melegét választod, adj lehetőséget arra, hogy békebeli nyugalom vegyen körül. Hidd el, ezt is lehet élvezni. A semmittevés és a csend élménye megnyugtat és feltölti energiakészleteidet. Végre elérkezett az idő ahhoz, hogy egy kicsit egymagad légy a gondolataiddal. A közeljövőre vonatkozó terveidet szedd össze, szortírozz, majd állíts fel megvalósíthatósági és fontossági sorrendet. Vedd elő a szép emlékeket is, és nyugodtan időzz el velük kedvedre.

Békés, csendes, harmonikus hétvégéd lehet, ha hagyod magad inspirálni az égi energiák által. A csend és a nyugalom pozitív hatásai segítenek túllépni a nehézségeiden, rendezheted bonyolult emberi kapcsolataidat, sőt, újakat is építhetsz. Ha vannak otthoni feladataid, azokra feltétlenül szánj időt, most minden könnyebben fog menni, jó ütemben érsz a végükre. Ilyen már régen fordult elő veled, de élvezni fogod a csendes tevékenykedést. Örömben is lesz részed, mert egy régi ismerősöd megkereshet, és érdekes ajánlattal állhat elő.

A szombat reggeli ébredéssel egy izgalmas érzés jár majd át, hagyd magad inspirálni. Közben jusson eszedbe az, mennyire jó lenne, ha csak magaddal kellene foglalkoznod - vagy legalább 1-2 órányi lehetőséget kapnál erre. Szükséged van erre, ne félj ezt beismerni! Hidd el, lelket önt beléd egy forró fürdő, füstölő, kellemes illatok, netán egy új csizma, egy fodrász, egy kozmetikus - de mindenképpen olyan tevékenységek, amelyek egyszerűen csak jólesnek és nyugtatják a lelked. Egy gyógyfürdő egyenesen csodákat tenne megfáradt testednek, hívd el magaddal a barátnődet! Kényeztesd magad vasárnap is!

Szombaton valaki megkeres a régmúltból, de akár egy váratlan vendég is betoppanhat hozzád. Örülj neki, tárd ki a két kezed, öleld kebledre, mert garantáltan jó híreket fog hozni, úgyhogy állj a felbukkanásához nagyon pozitívan. Közben ne feledkezz meg egy másik ismerősödnek tett ígéretedről, mert ha mégis megteszed, abból kellemetlenséged adódhat. Az ígéret szép szó, ha megtartják úgy jó - szól a mondás, hát tartsd is magad ehhez! Vedd sorba, mire bólintottál rá mostanság, aztán jöhet a cselekvés ideje vasárnap.

Szombaton a hangulatod nem lesz épp szuper jó, vagy legalábbis eleinte biztosan nem. Úgy tűnik, senki sem akar veled tartani a vágyott cél irányába, s ha kérsz, süket fülekre találsz. Lehet, hogy nem a legjobb helyen próbálkozol? Valamilyen programra szeretnél elmenni, de mindenkinek más dolga akad? Ha ez bánt, és azt hiszed, téged nem szeret senki, hát tudd, hogy nincs így, ám az égi hatások különösen kedvezőtlenek, így jobb, ha jelentős dologba bele sem kezdesz. Az idődet inkább fordítsd önmagadra. Vasárnap a gondolataidat, terveidet sorakoztasd fel, majd szelektálj közöttük. Találj rá egy fontos célra, ami a következő hetekben lendületbe hoz.

Szombat délelőtt mindenképpen légy nyitott, s ha jön egy ajánlat, elhívnak valahová, hát azonnal mondj igent! Légy telefon- és netközelben, mert olyan irányból érkezhet a megkeresés, amire egyáltalán nem számítasz. Jót tehet neked minden, ami házon kívül történik, és az ismerkedés lehetőségét kínálja. Kár lenne kihagyni, már csak azért is, mert társaságba mehetsz, táncolhatsz, szórakozhatsz, és új barátságokat is köthetsz. Kiélheted magadat, és levezeted a benned felgyűlt feszültséget. Még akkor is jól alakulnak a dolgok, ha nem ismersz sok mindenkit. Vasárnap pihend ki a fáradalmaidat, mert a jövő hét komoly kihívásokat tartogat, amihez viszont topon kell lenned már hétfőn!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.