Heti horoszkóp (január 26. – február 1.) – Új utak nyílnak meg előtted

asztrológia heti horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Január utolsó napjai tartogatnak jó néhány meglepetést a csillagjegyek számára. A növőhold energiával tölt fel és segít abban, hogy véghez vidd a terveidet, a Merkúr és a Jupiter pedig remek hátszelet biztosítanak mindehhez. Most nem éri meg lazsálni!

Nagyszerű kilátásokkal kecsegtetnek az utolsó januári napok, fordulatokban bővelkedik ez az időszak, igen sok kihívás vár rád, s jó hír, hogy a legtöbbnek meg is tudsz felelni. Élvezni fogod, hogy végre kimozdulhatsz a komfortzónádból, ráadásul, amit az égiek ígérnek számodra, az különleges, egyedi helyzet, úgyhogy használd ki! Szakmai előmenetel, anyagi gyarapodás vagy épp egy új szerelem tűnik fel a színen? A bolygók a te malmodra hajtják a vizet, jelentős sikereket könyvelhetsz el, de természetesen most is szükség van a te közreműködésedre. Vegyél részt száz százalékig az események formálásában. Ne hagyd magad sodortatni az árral, az nem lesz elég.

Egy olyan téma kerülhet ezen a héten ismét terítékre, melyet rég szőnyeg alá sepertél, és remélted, nem kerül elő többé. Most viszont újra itt van, foglalkozni kell vele, tegyél az ügy végére pontot. Nem menekülhetsz a helyzet elől, keress sürgős megoldást! A lelki egyensúlyod kibillen nyugalmi állapotából, a harmónia pedig csak akkor tér vissza, ha mindent a helyére raktál és elrendeztél. Az, hogy ez a felbukkanó, és a mindennapjaidra kellemetlen bélyeget nyomó ügy még mindig függőben van, nem véletlen, hisz homokba dugtad a fejed. A növőhold erőteljes energiái segítik a tisztán látást, élj ezzel a remek lehetőséggel, szakmai, tanulmányi és magánéleti téren egyaránt.

Kiemelten fontos lesz ez a hét, sok pozitív, egyben előremutató esemény történik veled és körülötted, semmire ne legyints, mindenben vegyél részt, tanulj a hibákból! Erősítsd azt, amiről kiderül, jó. Jupiter hátszelet ad terveid megvalósításához, az ismeretlen dolgokra való nyitottság nagyon fontos eleme lesz a mindennapoknak. Semmire ne mondj nemet, legalább hallgasd meg, nézd meg, ismerd meg a részleteket, csak azután hozz döntést, hogy körbejártad az adott témát. Ez alapvető fontosságú a szerencsés helyzetek időben való felismeréséhez. Érdemes eltűnődnöd azon is, mit kellene tanulni.

A heti égi konstellációk a te jegyednek kedveznek a legjobban, minden tervedben támogatnak, segítenek elrendezni a függő ügyeket, de akár egy új szerelem megérkezéséhez is hozzásegítenek. Mindenféle akadályt, problémát, átmeneti nyűgöt a megszokottnál is könnyebben átugrasz, a célokat gyorsabban éred el, a learatható babérok mennyisége jelentősen megnő. Nem létezhet olyan magas hegy vagy olyan mély szakadék, ami elválaszthat a céljaidtól. Átrágod magad minden helyzeten, megtalálod a gyenge pontokat, elemzed a különféle helyzeteket, stratégiát állítasz fel, nekiindulsz, aztán pedig győzöl. Ha úgy véled, nem boldogulsz egy fontos üggyel, egy percig se szégyellj segítséget vagy tanácsot kérni.

Új hét és talán egy új kezdet is? Tudd, hogy nem leszel könnyű helyzetben, mert hétfőtől csütörtökig sok akadály tornyosul előtted, alig találod a helyed, keresel valamit, de nem biztos, hogy megtalálod. Egy új kihívást, szerelmet, szenvedélyt, világrengető lehetőséget kutatsz, de mintha a különféle dolgok látványosan befagytak volna, és semmit nem sikerül a magadévá tenni. Azt kellene elfogadnod, hogy nem kell mindig valami nagy dolgot létrehozni, néha elég, ha csak a rutinfeladatokat elvégzed, közben pedig éled az egyszerű hétköznapokat. Szánj elegendő időt a kikapcsolódásra, s keress olyan szórakozási módot, ami fizikailag nem terhel le, viszont emberekkel találkozhatsz és ismerkedhetsz.

Ezen a héten azzal kapcsolatban fogsz visszaigazolást kapni, hogy bizony néha igenis érdemes várni az álmok megvalósításával. Ülj le, s gondold végig, melyek azok az ötletek, vágyak, melyeket már régen sutba dobtál. Valamelyik – vagy akár több is - hirtelen fókuszba kerülhet, s ötleteidre valaki azonnal vevő lesz. Biztos, hogy ez meglepetésként fog érni, hisz már lemondtál arról, hogy valaha megvalósítod, ám néha igenis történnek csodák. Egy új vállalkozás, munkahelyváltás, tanulás lehetősége adhat okot a lelkesedésre, de ha a költözés vagy külföldi munka kerül szóba, akkor se futamodj meg! Ha vannak elmaradt vizsgáid, most nem csak utolérheted magad, hanem egyenesen remekelni fogsz, elkápráztatsz másokat. Ugyanakkor tartsd szem előtt, hogy a nagy kezdés előtt lépésről lépésre tervezd meg a kivitelezést.

Vénusz egész héten kedvez a szerelmi ügyeknek, lendületbe jössz, mondj igent a randikra, vagy próbálj szenvedélyt és vehemenciát vinni a meglévő kapcsolatodba. Légy mindenre nyitott, a lehetőség adott, fogadd be, amit a sors tálcán kínál! Az érzelmeken túl ha anyagi, vagy más jellegű gondjaidat szeretnéd megoldani, abban Jupitertől és Merkúrtól kapsz erős hátszelet, pontosan fogod érezni, hogy mikor és mit kell tenned ahhoz, hogy javíts a jelenlegi helyzeteden. Egészségi téren adódhatnak váratlan problémák, de ezeket igen gyorsan leküzdöd. Bármi történjék, semmi nem tudja kedvedet szegni. A folyamatos stressz sem tud akkora nyomást gyakorolni rád, ami megingathatna céljaid elérésében.

A növőhold csak hétfőn és kedden kedvez a töprengésnek, mélázásnak, utána viszont más égi állások miatt olyan friss energiák érkeznek hozzád, melyek hatalmas lendületet adnak. Onnantól kezdve csak az építkezés lehet a cél. Hozhatsz nagy döntéseket, de a fejszédet leghamarabb pénteken vágd bele abba a bizonyos fába. Most inkább semmit ne siettess, azzal energiát és időt veszítesz. Várd ki azt a pillanatot, ami a legjobb ahhoz, hogy megtedd az első lépést új céljaid megvalósítása felé. Tűnődj el a régi, függőben lévő dolgokon, de ne süllyedj bele túlzottan a nosztalgiázásba, inkább elemezz, vond le a tanulságot, s építs minden életterületen új stratégiát.

A Hold folyamatosan feltölt energiával, így számodra remek alkalom nyílik arra, hogy nagy döntéseket hozz, igent mondj egy különleges felkérésre, munkahelyet válts, költözésbe fogj, vagy lezárj olyan emberi kapcsolatot, mely csak hátráltat, és pontosan tudod, hogy ez az egyetlen helyes döntés. Tűnődj el azon, mi lehet az, ami az elmúlt időszakban visszatartott néhány cél megvalósításától, mi az, ami időszerű, s jelenleg van hozzá kedved is. Bármibe kezdj most, azt sikerrel véghez is viheted, ráadásul hamarabb, mint remélnéd. Fontos üzenet lehet számodra az is, hogy ne vállald túl magad, különben kellemetlen pillanatokban lehet részed a kapkodás miatt. A hétvége kifejezetten kellemes lesz, töltsd az időt társaságban.

Vénusz harmóniába hozza a lelked, Merkúr pedig a legtitkosabb támogatód lesz a következő napokban, a növőhold energiái pedig sokat segítenek majd a problémák gyors rendezésében. Az égi hatások megadják azt a pluszt, ami hozzásegít az elmúlt időszakban összegyűlt feszültségek könnyű és gyors megoldásához, így pedig nyugodtabb légkörben telnek majd a napjaid! A sors tálcán kínálja számodra a kreatív, egyszerű, frappáns ötleteket, s akár másoknak is kiváló tanácsokkal szolgálhatsz. Ha ingatlan- vagy anyagi dolgokon, új munkán, tanuláson töröd a fejed, akkor ez a hét kiváló az alapok letételéhez. Ha most döntesz arról, hogy iskolapadba ülsz, akkor a legtöbbet teszed önmagadért.

Rengeteg örömteli esemény, jó hír és apró csoda keresztezi utadat az előtted álló hét napban, ugyanakkor most se feledd, hogy elsősorban rajtad múlik, mi az, amit magadévá teszel, amit megragadsz, amit megvalósítasz a pillanatnyi lehetőségekből. Szociális érzékenységed látványosan megnő, segítőkészebb leszel az emberekkel, vagy akár állatokkal is, s olyan helyzetekben is megmutatod jó szándékodat, amelyeket eddig inkább elkerültél. Remek, célravezető tanácsokat adsz másoknak, és képes leszel meglátni idő előtt a bajt, amire figyelmeztetheted az embereket. Ám a sok történés közepette ne feledd azt, hogy nem vállalhatod magadra mások problémáját.

Sok nehézséggel és megoldandó feladattal kerültél szembe az év első havában, ám most fordul a kocka, látványosan javulnak a lehetőségeid, hirtelen minden könnyebb lesz, az akadályok eltűnnek az utadból, s kézzel fogható megoldások tucatjai kínálkoznak fel maguktól. Vajon kaphatsz ennél többet, vágyhatsz ennél jobbra? Aligha! Figyeld csak meg, hogy olyan emberek is segítő kezet nyújtanak, akik eddig ezt sosem tették. Ha le vagy strapálva, akkor most feltöltődsz! Bármi bántsa is a lelked, azon próbáld túltenni magad, hogy tiszta lappal kezdhesd február havát. Az új hónap kezdete logikus gondolkodásmódra, valamint belátásra sarkall, de az események a te érdekedet szolgálják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.