Hétvégi horoszkóp (október 3-4.) – Találd meg az egyensúlyt!

asztrológia hétvége horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezen a hétvégén mindennél fontosabb, hogy megleld az arany középutat. Merj nemet mondani a túlzásokra, és csakis akkor bólints rá a komoly feladatokra, nagy kihívásokra, ha abból kézzel fogható hasznod származik.

Fontos és gyorsan eldöntendő kérdések kerülnek terítékre ezen a hétvégén, amelyek megválaszolása meglepően aktuális, az időhúzás pedig veszteséget okoz neked, tehát nem érdemes egy helyben toporogni. Cselekedj, mert az égi segítséget is megkapod terveid megvalósításához vagy épp gondjaid megoldásához. Ha le kell zárni valamit, hát tedd meg! Amit meg kell újítani, arra pedig szánj elegendő időt, bármi legyen a téma. Ha másvalakit is érint, akkor ne felejts el vele egyeztetni, nehogy úgy vélje, a háta mögött cselekedtél. A hétvégi energiák kifejezetten kedveznek ahhoz, hogy felvállald, ha valamiből eleged van.

Mozgalmas és izgalmakkal teli lehet ez a hétvégéd, ha igent mondasz egy meghívásra, és kimozdulsz otthonról, sőt, a rég ismert, megszokott közegekből is! Adódnak olyan pillanatok, amikor egy időben kellene két helyen lenned, hogy maximálisan ki tudd használni a lehetőségeket, és a veled szemben támasztott elvárásokat. Erre még te sem vagy képes, de biztos, hogy mindig el tudod dönteni, hol a legjobb neked. Mindegy, mi fog történni, jól érzed magad, befogadó vagy, könnyű veled szót érteni, és a szerelem is rád találhat.

Éppen úgy alakíthatod a hétvégéd időbeosztását, ahogy az számodra megfelelő. Légy egy picit önző, s azt tartsd szem előtt, ami neked fontos. Akad idő a pihenésre, kikapcsolódásra, amihez különösen kedvező energiákat biztosítanak az égi konstellációk. A tested alvás és nyugalom után áhítozik, add meg magadnak ezt akkor is, ha a szíved inkább egy hangos buli felé venné az irányt. Fontos, hogy megfelelően hangold össze fizikai és szellemi képességeidet, és semmiképpen se kezdj bele olyan feladatba, ami lefáraszt.

Figyelj a különféle eseményekre, eszmecserékre, meghívásokra, mert nagyon izgalmas eseménysor veheti kezdetét! Nem engedheted meg magadnak azt a luxust, hogy bezárod péntek este a hátad mögött az ajtót, mint aki jól végezte a dolgát! Új és izgalmas impulzusok érkeznek, ezekre muszáj reagálnod! Ámor nyila feléd irányul, és el is fog találni! A kérdés az, miként reagálsz erre! Jobb pillanat nem is lehetne egy új szerelem elindulásához, mint ez a hétvége. Ha szingli vagy, akkor ez egy szuper lehetőség, egy fergeteges érzelmi vulkánkitörésben legyen részed.

A hétvégi égi konstellációk remek lehetőségeket kínálnak számodra, bátran ugorj bele az ismeretlenbe, menj randizni, mondj igent a váratlan meghívásokra. Ha sodortatod magad az árral, akkor biztosan sokáig emlékezni fogsz a most történtekre. Jupiter hátszelet ad ahhoz, hogy amibe belekezdesz, azt szerencse kísérje, a Vénusz pedig sok pozitív érzelemmel tölt fel. Zöld jelzést kapsz szinte mindenhol, kedvedre szárnyalhatsz, amit meg akarsz valósítani, ahhoz még segítőket is találsz. Élj a lehetőséggel!

A magad mögött hagyott munkanapok alaposan megviseltek? Lépj túl ezen, ugyanis a hétvégéd remekül fog alakulni, fel tudsz töltődni, jön valamilyen fordulat, tovatűnik a feszültség, lenyugszol, és pont úgy alakíthatod a dolgokat, ahogy számodra azok kedvezőek. Ha nyugalomra és csendre vágysz, legyen úgy! Ha zajra, társaságra, annak útjába sem fog semmi állni. Jogos az igényed arra, hogy te alakítsd a következő két napot, és mázlid is lesz, mert környezeted nem fog hadakozni terveid ellen. Ha a hétvégéd jelentős részét otthon töltöd, vasárnap mindenképpen mozdulj ki pár órára.

Mivel a hét jelentős részén monoton munkát végeztél, és leginkább a megszokott kötelezettségeidnek tettél eleget, ideje, hogy mozogj és kapcsolódj ki a hétvégén, a zaj, a tánc és az ismerkedés is beleilleszthető a programba! Az, hogy miként töltöd a következő két napot a te döntésed, de tudd, hogy érdemes olyan elfoglaltságot keresned, amely során pontosan meghatározhatod a közeli jövőd terveit. Vasárnap leginkább a családoddal való együttlétben, vagy otthonod szépítgetésében találsz majd örömöt. Alakíthatsz az otthonodon is, jó eredménnyel.

Sok érdekes esemény övezi utadat, mindenre mondj igent, és ne félj az ismeretlentől. A sok történésből kiemelkedő lehet egy fontos beszélgetés, mely régóta időszerű volt, csak te és a másik fél is kerültétek eddig a témát. Komoly és őszinte kommunikációra lesz szükség mindkét oldalról ahhoz, hogy megértsétek, mit szeretne a másik fél, s hogyan tudjátok egymást a továbbiakban segíteni. Figyeld meg, egyfajta mennyei öröm tölt majd el, hogy sikerült a bonyodalmakat rendezned. A hétvége eseményei összességükben lelkileg és szellemileg is építő erővel hatnak rád.

Ugye nem töröd a fejed azon, hogy dolgozz vagy mások problémáira keress megoldásokat? Ez kizárólag abban az esetben megengedett, ha valamilyen fontos sorsfordulóval kapcsolódik össze a tennivalód, és a te javadat is szolgálja az ügy. Egyéb esetekben felejtsd el a kötelezettségeket! Ne akarj lenyűgözni másokat szorgalmaddal, inkább a saját lelked és tested igényét elégítsd ki kellő pihenéssel. A lélek ápolása és környezeted szépítése kerüljön középpontba, hidd el, ezt nem fogod még hétfő reggel sem megbánni.

Ne lepjen meg az, hogy ezen a hétvégén mágnesként fogod vonzani magadhoz a szerencsés helyzeteket, a remek lehetőségeket, és olyan embereket, akik adni akarnak neked valamit, ami később a hasznodra válhat. Ez már soknak tűnik a jóból? Megérdemled, hogy nagyszerű közegben töltsd a hétvégét, örülj mindennek, ami adódik! Az ellenkező nem képviselői közül többen lesznek olyanok, akik hirtelen kinyilvánítják feléd érdeklődésüket. S bár lehet, hogy nem készültél fel hasonló helyzetekre, mégis érdemes lenne kinyitni a szíved kapuját, főleg, ha még keresed a szerelmet!

Jelentős lépések előtt állsz, amit ideje lenne véglegesíteni? Mikor, ha nem most, egy olyan hétvégén, amikor az égi konstellációk is kedvezőek számodra. Nagyszerű energiákkal ölel körbe a Hold, Jupiter hátszelet ad a sikerhez, csak meg kell tenned a megfelelő lépéseket a célig, a többi már megy magától. Csak légy bátor és mondd ki, mit szeretnél, vagy épp mit nem! Amennyiben házasságon, váláson, netán épp gyerekvállaláson töröd a fejed, csak nem mered bevallani, miben reménykedsz, ez a hétvége kedvező, hogy előhozakodj a témával!

Ez a hétvége kifejezetten jól telik, a nyugalom kellemes érzése ölel körbe, aligha valószínű, hogy bárki fel tud bosszantani. Semmi és senki nem fog tudni kibillenteni lelki egyensúlyodból, ami nagyszerű hír, s te csak élj a pillanatnak! Annak a csodás képességnek leszel a birtokában, hogy másokat kibékíts, vagy épp utat mutass a bajba jutottaknak. Most nem nyomják a válladat teherként a kötelezettségek, azt csinálhatsz, ami éppen jól esik. Mire vágysz? Fogalmazd meg pontosan, így a megvalósítás is könnyűvé válik!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.