Hétvégi horoszkóp (november 20-21.) – Tanulj meg elég időt fordítani önmagadra!

asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár tele leszel inspirációval, de ezt kellően felhasználni és a magad javára fordítani csak akkor tudod, ha saját magadat helyezed a középpontba.

A hétvégét még véletlenül se töltsd munkával, vagy mások igényeinek kielégítésével. Pár otthoni sürgős tennivaló még rendben van, ezek elvégzésétől csak jobban érezheted magad, de elsődleges célod mindenképp a pihenés legyen. Kerüljenek most a te vágyaid előtérbe, légy önző, és tedd azt, amit szeretnél! Jövő héten mozgalmas napok követik egymást, a feladatok szaporodnak, így fontos, hogy feltöltődj energiával. Az előtted álló erőteljes megterhelést csak úgy fogod tudni gond nélkül átvészelni, ha a most következő két napon teljesen elereszted magad, és csakis olyan dolgokat csinálsz, amelyek jól esnek a lelkednek és a testednek. Arra tudatosan mondj nemet, amit rád akarnak erőltetni!

Ezen a hétvégén bátran vesd be titkos praktikáidat azért, hogy megcáfold a rólad kialakult hibás sztereotípiákat, és javíts a saját megítéléseden. Akadnak páran a környezetedben, akik nem mindig voltak kedvező véleménnyel rólad, ám most fordulhat a kocka, s belátják, rosszul vélekedtek, így pedig sokakat a magad oldalára tudsz állítani, legyen szó akár munkáról, akár magánéletről. Arra is lesz módod, hogy egy kicsit újra gyerek légy, és olyasmit tegyél, ami ehhez kapcsolódik. Keress magadnak olyan társaságot, ahol vannak kiskorúak, totyogók, vagy tinédzserek, mert kiválóan szót fogsz tudni velük érteni. Most minden bolondozásra vevő leszel!

Ez a hétvége egyszerre lesz békés, érdekes, mozgalmas, izgalmas, és pont annyit lehet kihozni belőle, amennyit szeretnél. Összességében mindenképp kedvedre való események részese lehetsz. Akad sok móka, rohanás és tennivaló, ám, ha beugrik egy buli meghívás, vagy egy randira hívás, azokra is mondj igent. Ne visszakozz semmi elől, bátran hagyd magad sodortatni az árral. Az elmúlt időszak állandó kapkodással telt, így erre a hétvégére elég sok minden felhalmozódott otthon, de nem ítélheted magad szobafogságra a mosogatószivacs és a vasaló társaságában.

A szeretet, a tisztelet, a másikra való odafigyelés és az összetartás legyenek kulcsszavai ennek a hétvégének. A hangulatod jó lesz, a Hold energiával lát el, és összességében kiválóan biztosítja a maximális testi-lelki feltöltődésedet. Az időjárás bármilyen lehet, te akkor is megtalálod a módját annak, hogy remekül érezd magad, sőt, még másokat is képes leszel felvidítani, mosolyra és tettekre sarkallni. Érezd magad szerencsésnek azért, mert a kellemetlenségek között is meglátod a jó dolgokat, ráadásul környezeted jelentős része szeret, vagy elismer valamilyen okból kifolyólag, és bizony nem sokan mondhatják el ugyanezt magukról.

Pénteken még abban reménykedtél, hogy a béke és a csend fog körülvenni a hétvégén, ám a szombat délelőtt nyugalmát felboríthatja egy furcsa hír - a kérdés az, megriadsz, vagy a magad javára fordítod a kialakult helyzetet? Az információ garantáltan lázba hoz, felvillanyoz, azonnali cselekvésre ösztönöz téged. Nagy eséllyel egy előre nem várt társasági eseményre kapsz meghívást, amire mindenképp mondj igent. Rendkívül jónak és érdekfeszítőnek ígérkezik a lehetőség, így, ha rábólintasz, teljesen biztos, hogy vasárnap előtt haza sem érsz. Ha rábízod magad a sodrásra, minden nagyon jól fog alakulni.

Végre megérkezett a hétvége, és nem kell letagadni azt, hogy nagyon vártad. Persze, nem véletlenül, igaz? Fel vagy töltve, és programötletekből sem lesz hiány, jó eséllyel te magad állsz elő a legjobb gondolatokkal. Bátran kényeztesd magad, testedet és lelkedet fel kell szabadítanod a hét közben összegyűlt stressz nyomasztó terhe alól. Szeretteidet is bevonhatod minden tervezett és spontán programba, fontos, hogy olyanokkal vedd körbe magad, akikkel jól érzed magad. Jót fog neked tenni a társasági élet, a beszélgetések. Ha teheted, menj el egy wellness hétvégére!

Szombaton kifejezetten jó választás lesz az, ha a ház vagy a lakás körüli, felhalmozódott teendőkkel foglalatoskodsz, szépíted környezetedet, és örülsz annak, hogy épp ez által engedsz be friss energiákat életedbe. A ház körüli feladatok elől most tényleg nem érdemes megfutamodni. Ne húzd ki magad semmilyen tennivaló alól! Keress társakat, oszd meg a munkát és röpülni fog az idő, közben pedig a kedélyállapotod is sokat javul. Számos dolog gyűlt fel, ezért nem sokat fogsz pihenni, viszont tetteidért cserébe a lelked, sőt, a gondolataid is megtisztulnak. Mindent végezz el, ami csak belefér az idődbe, ne told tovább a takarítás, mosás, vasalás, főzés, szelektálás velejáróit. Vasárnap mindenképp töltsd az időt házon kívül!

Vannak dolgok, amiket nem szeretsz, ezen a hétvégén pedig különösen ellenállsz a ezeknek témáknak, és nem fogod hagyni, hogy bárki, bármit rád tukmáljon. A háztartás körüli teendők, bevásárlás sem hoznak lázba, leginkább békére és pihenésre vágysz. Ugyanakkor mégis érdemes lenne erre időt szánni, ugyanis ez a két holdnap kifejezetten kedvez annak, hogy szebbé varázsold az otthonodat. Vannak dolgok, amiket meg kell tenni, cserébe viszont tiéd a hétvége összes többi része. Egy-két kellemetlenebb óráért cserébe lesz sok örömöd, aminek alapvető feltétele, hogy kimozdulj a négy fal közül, és jó társaságba menj!

A szombati napod könnyen zűrös lehet, így a kommunikációd sem lesz zökkenőmentes. Ha új dolgokat próbálnál ki, akkor vedd kezedbe az irányítást, és ne hagyd, hogy bárki, bármiben megakadályozzon! Nem baj, ha nem találod meg minden pillanatban a közös hullámhosszt másokkal. Ha egy-két vita átmenetileg be is árnyékolja a jó hangulatot, később megérted, mit tanulhatsz belőlük. Próbáld a különféle dolgokat más oldalról megközelíteni, keresd az egyensúly és a béke lehetőségét. Ezen a hétvégén nem az a kérdés, hogy vajon igazad van-e, hanem az, hogy másoknál mikor szakadhat el a cérna. Az együttlét beszélgetéssel, közös időtöltéssel teljen!

Van benned bátorság? Akkor mutasd ezt meg környezetednek és csinálj olyasmit, amit csak ritkán, vagy még sosem próbáltál! Igaz lehet, hogy a téli sportok csupán csekély része tartozik a kedvteléseid közé, ám ezen a hétvégén kedvet kaphatsz a korcsolyázáshoz, a bobozáshoz, esetleg csúszkáláshoz. Bátran tedd próbára magad egy új sportágban, főleg, ha egy ilyen lehetőség kellős közepén találod magad a hétvégén. Akár tőled, akár másvalakitől indul el az ötlet, mondj igent! Bármilyen kihívás elé állítson a környezeted, fogd fel úgy a dolgot, hogy az együtt töltött percek úgyis bearanyozzák mindkét napodat.

A hétvégén magányra és csendre vágynál? Már pénteken is rosszul viselted a tömeget és a zsúfoltságot, vagy épp olyan dolgok és emberek zavartak, akik máskor sosem? Tervezd meg a lépéseidet, s inkább próbáld meg kerülni azokat a helyeket, ahol sok ember gyűlhet össze egy időben. Ne feledd, hogy közeleg az advent, és lassan mindenki kezd picit megbolondulni a karácsonyi előszelektől. Kerüld tudatosan a konfliktusokat és a kiemelten fontos döntéseket, igyekezz örülni annak, hogy egyszerűen csak elkerülnek a problémák.

Ha nem vigyázol magadra kellőképpen, s hagyod magad sodortatni az árral, netán még szeleburdi is leszel, az gondokat okozhat. Ne told az egészségedet háttérbe, foglalkozz testeddel és lelkeddel, jól fog esni az önmagaddal való törődés. Minden problémás helyzetet elkerülhetsz, ha megfontoltan lépdelsz előre. Vedd észre, hogy a szervezeted le van merülve! Persze remek hír, hogy szombaton fordul a kocka, Jupiter hátszelet ad a feltöltődéshez, de csak akkor tudsz táplálkozni belőle, ha figyelsz, és tudatos döntéseket hozol. A friss levegő és a mozgás kiváló hatással lesz rád, fontos, hogy találkozz számodra kedves emberekkel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.