Heti horoszkóp (november 30. - december 6.) – Légy bátor, és lépj rá a siker útjára!

Forrás: Thinkstock -
asztrológia heti horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezen a héten a munka, a tanulás és a karrier kerül középpontba minden csillagjegynél. Érdemes turbófokozatba kapcsolnod, és időt és energiát nem kímélve megerőltetned magad. Vállalj többet, segíts be másoknak! Az égieknek hála extra löketet kapsz, így a siker sem marad el.

A hét munkanapjain igaz lesz rád az, hogy a szokottnál is jóval intenzívebb leszel. Új ötletekkel állsz elő, folyamatosan jössz-mész, teszed a dolgod, besegítesz másoknak, és nem hagyod, hogy számodra fontos vagy épp hasznos ügyeket bárki meggátoljon. Amikor csak lehet, újabb kihívások elé állítod magad, közben ne feledd, hogy a csapatmunka is kiemelkedő eredményekkel kecsegtet. Ugyanakkor figyelj arra, hogy ne okozz a te intenzitásoddal és gyors tempódal problémát másoknak. Az energiád nem fogy el, s bár akad majd egy-két pillanat, amikor fáradtnak érzed magad, de összességében ez téged semmiben nem fog gátolni. Hegyeket tudsz megmozgatni, s minden, amit most teszel, annak jelentős és mindenképpen pozitív hatásai lesz a közeljövőben.

Új kapuk nyílnak meg előtted, kötelező átlépni valamelyik küszöbön. Ha bátortalan leszel, és nem mersz kimozdulni a komfortzónából, azzal sokat veszíthetsz: időt, lehetőséget és a tapasztalatgyűjtés lehetőségét is. Egészen szombatig érdemes maximálisan kihasználnod a kellemes, egyben építő jellegű energiákat. Kezdj új feladatokba, és mondj igent minden felkérésre, még akkor is, ha az többletidőt és -energiát kíván tőled. A következő napok kifejezetten kedveznek új elképzeléseknek, vad ötleteknek, kreatív megoldásoknak. Légy bátor, alkoss valami különlegeset! Láthatatlan erők támogatnak, folyamatosan azt érzed majd, hogy a lehető legtöbbet kell kihoznod magadból. Ne félj az ismeretlentől, a nagynak tűnő kihívásoktól.

Rengeteg tennivalóval, váratlan és nem ritkán igen nehéz, összetett feladatokkal kerülsz szembe a következő napokban. Ám talán ez mégsem terhel meg, inkább inspirál! Az égiek nem hagyják, hogy elveszítsd a fonalat, minden segítséget megkapsz a sikerhez, és sokan elismerik eredményeidet. Bár lehet, hogy már keddre alaposan elfáradsz, s szerdán sem tudod még utolérni magad, de a hét további részében remekelsz, és sokak elismerését magadénak tudhatod. Légy előrelátó, okos és logikus, tervezd meg a napjaidat, készíts profi időbeosztást, és fokozott tempóban tudsz nekikezdeni az egyes tennivalóknak. Most még azt is megengedheted magadnak, hogy egy kicsit önző légy, magadat, a saját akaratodat és vágyaidat helyezd előtérbe.

Íme, itt van a 2015-ös esztendő utolsó hava. Magával hozza a telet, az adventet, a Mikulás napját, aztán pedig a karácsonyt – minden olyan eseményt, amelyet már alig vártál. Ezen a héten többször is azt érzed, hogy legszívesebben kicsit lazábbra engednéd a gyeplőt, de hamar rájössz, szó sem lehet ilyesmiről, hisz magasak az elvárások veled szemben, és tudod, hogy nem ronthatsz a hírneveden. Bőven akad tennivaló, és szerencsésnek is érezheted magad, hisz a téli idő és a zord körülmények sem tudják elvenni a kedved attól, hogy valamiben nagyot alkoss, vagy részese légy egy közös ügynek. Lényeges döntések meghozatala vár rád csütörtökön és pénteken, főleg azért, mert az évváltás mindenképpen komoly változásokat tartogat számodra, s a pozitív folyamatok már most elindulnak.

Az elmúlt hetekben alaposan felemésztetted energiatartalékaidat, ennek ellenére a nehézségek vagy átmeneti akadályok továbbra sem tudnak megizzasztani. Alkalmanként előfordulhat, hogy rossz lesz a hangulatod, de mindig találsz valami örömforrást, ami felvidít. A tennivalók nehézségi foka magas, de te állod a sarat. Csütörtöktől fellélegezhetsz, a szokottnál még elevenebb, határozottabb leszel, és nem tudsz hibázni. Ugyan sok időt és kreativitást igényel tőled környezeted, de a fáradtság jelei így sem mutatkoznak nálad. Egyértelműen közel jársz céljaid eléréséhez, hétvégére a kedélyállapotod sokat javul, mosolyogsz, szinte kicsattansz az egészségtől, önbizalmad szárnyal.

Hétfőn és kedden meglepően sok dolgod lesz, talán épp ezért picit ingerlékenyebb is leszel a kelleténél, mert mindenki elvárásainak meg akarsz felelni, semmire nem mondasz nemet, ez pedig automatikusan felemészti a tartalékaidat. Ugyanakkor javadra legyen mondva, hogy a kihívásokat sorban elfogadod, és mindent elvégzel, amire csak megkérnek. Bátor lehetsz, és elébe mehetsz az új lehetőségeknek. Jelentős döntéseket is hozhatsz, akár már a 2016-os esztendővel összefüggésben. Csütörtök fordulópont lesz, fellélegezhetsz, a problémák tovaszállnak, mindent megoldasz, sőt, még arra is marad erő és energia, hogy másoknak besegíts. Alkalmazkodóképességed sokat javul, de önmagadat se szorítsd háttérbe!

Ha tanulsz, vagy mostanában tervezed ennek kezdését vagy egy lezáratlan folyamat folytatását, netán valamilyen vizsgára készülsz, akkor tudd, hogy minden segítséget megkapsz az égiektől a kitartáshoz és a példátlan sikerhez. Ne halogasd tovább a startot, keresd a megfelelő helyet, oktatót, iskolát, vizsgahelyszínt! Már magadtól is észre kellett venned, hogy mostanában jóval fogékonyabb vagy az ismeretlenre, így gyorsabban és hatékonyabban leszel képes felfogni minden újdonságot, ráadásul hasznosítani is tudod majd a megszerzett információkat a mindennapokban. Okosodj, mert hasznod lesz belőle! Ettől függetlenül is vonzod magadhoz az új információkat, jól kombinálsz, érted és átlátod a bonyolult helyzeteket is.

Előremutató, egyben igen jelentős változások történnek veled és körülötted ezen a héten, épp ezért kiemelten fontos lenne, hogy ne félj a változásoktól, hisz épp ezek által formálódsz te magad is, és a segítségükkel léphetsz ki a komfortzónádból. A rég várt siker megérkezhet, hagyd, hogy a dolgok megtörténjenek. Vénusz és Jupiter által folyamatosan töltekezhetsz energiáiból, akár kétszer annyi munkát is felvállalhatsz, mint máskor. Ha valamiben bizonytalan vagy, netán eddig féltél elindulni és ismeretlen terepet felfedezni, most megkapod azt a különleges többletenergiát, ami eddig hiányzott. Tisztán fogod érezni és látni, hogy a legjobb úton jársz az elismerések felé.

Hétfőn le leszel terhelve, a nyomás kedden csak kicsit enyhül, szerdán pedig szó szerint el leszel varázsolva, ezért inkább az egyszerű és könnyebb feladatok elvégzése javallott, a többit told el csütörtökre és péntekre, amikor már minden megy, mint a karikacsapás. Ezen a két napon semmi nem lehet számodra sok, bonyolult vagy épp megoldhatatlan. Szerdától nő a kreativitásod, de ezt csak a hét második felében tudod kamatoztatni. Sok új ötlettel leped meg környezetedet, és a pozitív hangulat, amit árasztasz, embereket vonz köréd. Nagyszerű irány új dolgokat kipróbálni, utazni, költözni, munkahelyet váltani. Péntek annak kedvez, hogy pénzügyeidet megpróbáld rendezni, jelentősen javíthatod egzisztenciális helyzetedet, csupán le kell mondanod néhány dologról, át kell szervezned a kiadásokat.

Tény, hogy a hét elején még váratlan akadályok nehezítik a függőben lévő ügyek rendezését, közben viszont egyre inkább átlátod a saját helyzetedet, s el tudod dönteni, hová szeretnél eljutni, mitől szabadulnál, és mit erősítenél. Ha alkalmanként fura helyzetek gátolják vadonatúj terveid megvalósítását, az ne aggasszon, mert bár azt fogod gondolni, hogy valami láthatatlan erő visszatart a sikertől, ez nem igaz! Az égiek azt próbálják közölni veled, hogy egy kicsit módosíts eredeti elképzeléseiden, formáld a terveidet, mert így a siker még nagyobb és látványosabb lehet. A zárt kapuk lassan kinyílnak előtted, az ellenfeleid a segítőiddé válnak, és minden álmod teljesülni fog.

Jó hangulatú, alapvetően remek energetikájú hét áll előtted, remek ötletek pattannak ki a fejedből, kiemelkedően jó lehetőségekkel találkozol, van, amelyikre magad lelsz rá, lesz, amelyiket mások ajánlják fel neked. Bármi adódik, arra ne legyints, mindenre légy befogadó, mert könnyen lehet, hogy a jelentéktelennek tűnő ügy mögött rejtőzik a legjobb alkalom a fejlődésre, tanulásra. Tele vagy tartalékokkal, minden körülmény adott a sikerhez. Egy egészen különleges képességedet mutathatod meg a világnak, sokakat meg fogsz lepni, mert nem tudták rólad, hogy mi minden rejlik benned. Akadnak majd irigyek is, de ne foglalkozz velük, nem a te problémád, ha ők boldogtalanok.

Vénusz és Jupiter erős hátszelet biztosít ahhoz, hogy eljuss a vágyott célig. Ám egyvalamit senki és semmi nem tud megtenni helyetted: ez maga a cselekvés. Mindent vess be a sikerért, mászd meg az eléd tornyosuló akadályokat, mert az a Halak, aki most bátorságáról ad tanúbizonyságot, csakis nyerhet! Ezekben a napokban akkor is pozitív fejlődésen mégy keresztül, ha szimplán csak hagyod magad sodortatni az árral. Ha viszont meglovagolod a lehetőségeket, akkor a maximumot tudod kihozni minden helyzetből, és kiemelkedő eredményeket érhetsz el. Ajánlott most több munkát vállalni, sok erőt és időt befektetni terveid megvalósításába. Különféle emberi kapcsolataid minősége sokat javul, viszont most azokkal töltsd a legtöbb idődet, akik valóban fontosak számodra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.