Hétvégi horoszkóp (június 18-19.) – Különleges dolgok fognak történni veled

asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ikrek készüljenek fel, hogy semmi sem úgy alakul, ahogyan eltervezték előre, a Skorpiók brillírozni fognak, hála a jó kommunikációjuknak, a Nyilasoknak pedig végre lezárulhat egy régóta húzódó ügyük. Nézd meg, neked mit ígérnek a csillagok a hétvégére!

Az előtted álló hétvége érdekes, izgalmas és teljesen biztosan mozgalmas lesz. A pihenést halaszd el a következő hétre, s készülj fel arra is, hogy esetleg be kell segítened valakinek, netán berángatnak a munkahelyedre, valakit helyettesítened kell. Megeshet, hogy otthon akad halaszthatatlan teendő, amelyhez nem lesz kedved, ugyanakkor kénytelen leszel a különféle ügyek végére járni. Megéri most rendezni mindent, így a nyár folyamán ezek az ügyek már nem kerülhetnek elő. Aztán csillapodj le, hisz semmi nem tart örökké, sőt épp ez a fura kényszerhelyzet ad neked egy fantasztikus lehetőséget ahhoz, hogy új embereket ismerj meg.

Végre megérkezett a hétvége, és ez most egy valódi ajándék lehetne számodra. Ugyanakkor mégis fura lesz, hogy az előzőek ellenére nem a láblógatás lehetőségén tűnődsz, hanem tennél valami fontosat, látványosat. Bátran vállalj el egy hirtelen adódó feladatot, de azt válogasd meg, hogy kinek nyújtasz segítő jobbot, mibe ölöd bele az energiádat. Olyan emberek mellé állj, akikről tudod, hogy tényleg rászorulnak a támogatásra. Emellett átgondolhatnád egy rövid diéta beiktatását a jövő hétre, ugyanis hétfőtől, a telihold utáni időszak kedvez a súlycsökkenésnek.

Bár szépen eltervezted pénteken, miként alakuljon a hétvégéd, a sors könnyen formálhatja másképp a dolgokat. Már szombat reggel teljesen eltérő irányba indul majd az életed, mint remélted, de ezt később egyetlen pillanatra sem fogod bánni. Amint megérzed a változás szelét, eleinte nem leszel örömittas állapotban, ám meglepő gyorsasággal fogod látni és érezni, hogy ami most történik veled, az bizony hasznos számodra. Olyannyira, hogy a végén minden sokkal jobban alakul annál, mint kalkuláltad. Bármibe is kezdj most, annak gyorsan és sikerrel jársz a végére.

Vértezd fel magad szombat reggel minden eshetőségre, mert ezen a hétvégén bármi megtörténhet, az égi hatások pedig annyira vegyesek, hogy kiszámíthatatlan, miből mi fog kisülni. Lehet, hogy titkon egy békés, csendes hétvégre vágynál, de egy olyan meglepetés érhet, amilyenre nem is számítottál, ráadásul hab a tortán, hogy mindez pozitív eredményeket hoz majd neked! A nap hamarosan a te jegyedben jár, így napról napra folyamatosan nő az energiád, javul a kreativitásod, és elképesztő ötletekkel rukkolsz elő. Könnyen megeshet, hogy érdekes, nem mindennapi dolgok fognak történni veled és körülötted. Bármit tégy, az a hasznodra lesz!

Kifejezetten jónak, örömmel telinek, energikusnak ígérkezik az előtted álló hétvége, pozitív gondolatokkal leszel tele, de az is lehet, hogy egy nagyon jó ötlettel rukkolsz elő. Semmit ne fogj vissza, hisz, ami most jut eszedbe, annak most van itt az ideje. Légy bátor, és vedd rá szeretteidet, barátaidat arra, hogy valósítsatok meg pár jó dolgot, hisz a közös feladatvégzés sokkal hasznosabb, mint egyedül megkínlódni valamiért. Lehet ez akár a kert rendbe hozása, vagy egy közös bográcsos étel megfőzése, egy szombat esti buli megszervezése. Nincsenek problémák, gondok, csak a vidámság vesz most körül. A munkát messzire kerüld el!

Ezen a hétvégén nem szükséges hangos bulikba menni, vagy egyáltalán kimozdulni otthonról. Ha kedved támad nosztalgiázni, hát tedd meg, viszont az már nem mindegy, hogy mennyi időre engedsz teret ennek az érzésnek. Sokat mélázol régi dolgokon, ismerősökön, befejezetlen ügyeken, ami egy-két órára lenyugtat, de ne feledd, hogy végül nem visz előrébb. Inkább a barátaid invitálását kellene elfogadnod, vagy elmenni a családi összejövetelre. Mindegy, hogy merre indulsz, de a mélabút felejtsd el. Vidámság, öröm és mosoly – most ezekre helyezd a hangsúlyt!

Csak légy elégedett mindennel, ami ezen a hétvégén megadatik neked. Engedd be a boldogság apró morzsáit életedbe, és ne kételkedj semmiben, ami nem sikerül most elsőre. A hangulatod kifejezetten jó lehet a hétvégén, alkalmanként akár madarat is lehetne fogatni veled. Akad majd, aki le akarja törni a felhőtlen jó kedvedet, de ne törődj senkinek a kritikájával, esetleges pikírt megjegyzésével. A mosoly legyen letörölhetetlen az arcodról, ám ne feledd, hogy ezt a jó szokásodat megtarthatnád a borongósabb hétköznapokra is. Alig várod, hogy végre kedveseddel vagy közeli barátaiddal kitombold magad? Ha szombat reggelig nem történt meg, akkor sürgősen tervezz jó programokat.

Különösebb erőlködés nélkül is remekül fog alakul a hétvégéd, engedj teret az örömnek, a mosolynak és persze a szeretetnek. Hab a tortán, hogy az elképzeléseidet úgy tudod másokkal közölni, hogy azokat senki nem veszi erőszaknak, tolakodásnak, sőt sokan fognak gyorsan bólintani a javaslataidra. Környezeted befogadó lesz a javaslataidra, így érdemes ezt kihasználnod úgy, hogy nem csak programötletekkel leped meg szeretteidet, hanem régi, szőnyeg alá söpört ügyeket is felhozol óvatosan. A kommunikációd ezen a két napon nagyszerű, így minden kellemetlen téma megoldásra lel, közös erővel.

Minden jó, ha a vége jó? Nos, ha végiggondolod az elmúlt napokat, komoly panaszra nem lehet okod, igaz? A szorgos, dolgos hétköznapok egészen jól alakultak, vége a hajtásnak, jöhet a megérdemelt pihenés, kikapcsolódás, egy randi, vagy egy jó kis buli. Baj csak abból adódhat, ha gondolataid visszatérnek a munka világához, amit nem mindenki fog jó néven venni, erre ügyelj. Azt is érezned kell, hogy magánéleti téren megoldódhat, vagy lezárulhat egy hosszabb ideje húzódó ügy, aminek pozitív végkicsengése lesz. Örülj mindennek, ami a javadat szolgálja.

Ez a hétvége kifejezetten nyugalmasnak, harmonikusnak és csendesnek ígérkezik. Amellett persze, hogy ez az elsődleges iránymutatása az égi állásoknak, ez nem jelenti azt, hogy nem találkozhatsz a barátaiddal, vagy nem randizhatsz. Természetesen szervezhetsz hangos, zajos, bolondos két napot, csak tudd, hogy a hosszú távú tervek megalapozásának nagyon kedvez ez a két nap. A lényeg, hogy te jól érezd magad, ezért akár kissé önző is lehetsz, s nyugodtan erőltesd rá a többiekre az akaratodat, most senki nem fog neked nemet mondani.

Biztos, hogy jól fogod érezni magad a hétvégén, hisz minden körülmény adott egy jó találkozáshoz, egy remek bulihoz, elmélyült beszélgetésekhez. Furcsa lesz talán az, hogy sokakat zavarba fog ejteni a te ünnepi hangulatod, pedig nincs szülinapod. Egyszerűen csak érezd jól magad a bőrödben, a reményeid pont úgy alakulnak, ahogy azokat előre megtervezted. Vannak barátaid, szerető családod, és bár nem mindenben érted még el a maximumot, de most képes leszel örülni annak, amid már van. Az sem lesz meglepő, hogy szeretnél valami jót tenni a környezetedért, vagy akár az emberiségért.

A hétfőn esedékes telihold már most nagyon jó hatással van rád, feltölt, munkára, tettekre sarkall, és még új barátságokhoz is hozzásegíthet. Az égiek általában segítik utadat, s ha ez nem lenne elég, akkor tudd, hogy lépésről lépésre minden éppen úgy alakul ezen a két napon, ahogy azt eltervezted. Légy boldog és elégedett, valójában ez az, amin a boldogságod és a boldogulásod múlik. Örülj a kicsinek is, a sokat pedig oszd be jól, bármit is kapj most az élettől. Rengeteg erőfeszítés áll az eredményeid mögött, ezt ne feledd! Mindent megérdemelsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.