Hétvégi horoszkóp (július 16–17.) – Csak szárnyalj, és ne félj kimondani, ha szabadságra vágysz!

asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kosok számára most felértékelődnek az apró jelek, az Ikrekre szuper napok várnak, a Szüzek pedig készüljenek, hogy minden úgy fog alakulni, ahogyan az előre eltervezték. Olvasd el, és tudd meg, mit tartogatnak a csillagok a hétvégére!

Ez a hétvége meglepően sok dolgot helyezhet teljesen új megvilágításba, vedd a jeleket, az üzeneteket. Az elégedetlenséget elfelejtheted, sok kérdésedre érkezik végre válasz. Figyelj minden újdonságra, érdekeljen minden, ami csak utadba kerül. Az információk sokat hozhatnak neked a konyhára a későbbiekben, csak fülelj! Nevess sokat, és lepj meg másokat apró jótettekkel. Lesz valami, aminek a valódi értelmét és értékét ezen a hétvégén fogod felfedezni, megérteni, így a véleményed is teljesen át fog alakulni.

A vegyes eredményekkel zárt szorgos munkahetet egy meglepően kellemes, nyugalmas hétvége követi. Egyetlen dologra figyelj! Ne vedd magadra, ha valaki sértő módon kommunikál veled. Engedd el a füled mellett a piszkálódásokat, és ne görcsölj apróságokon. Hagyj figyelmen kívül mindent, ami lényegtelen, csak te legyél fontos, csakis a valódi és értékes dolgokra, emberekre, eseményekre fókuszálj. A problémák most elkerülnek, viszont muszáj lenne pihenned, mert a jövő hét leterhelőnek látszik, szükség lesz a feltöltött energiatartalékokra.

Jól vagy? Ugye, minden rendben? Hurrá! Ennek épp így kell lennie, legalábbis, ha a hétvégi égi konstellációkat szemlélgetjük. Nem lesz okod panaszra. Nincs is miért, mert azok a picurka problémák, amik jelenleg az életedben vannak, mind megoldhatók, de nem a hétvége rovására. Az életed sínen van, a pihenés érdekében pedig tolj háttérbe mindent, ami elvenné az időt vagy az energiát a teljes kikapcsolódás lehetőségétől. Sokat tettél a sikerekért és az elismerésért, ezért most kedved szerint lógathatod a lábad!

A szombat reggeled talán kissé monoton hangulatban indul, aminek semmi más oka nincs, mint az, hogy robotoltál a hét dolgosabb napjain, mostanra pedig elfáradtál. Vigyázz, ne bonyolódj kellemetlen, rossz előjelekkel bíró vitába, felesleges! Ha megesik, hogy belerángatnak ilyesmibe, akkor olyan dolgok kerülhetnek felszínre, amelyeket sokáig próbáltál elnyomni, vagy igyekeztél nem tudomásul venni. Ez a viszály régmúlt időkre nyúlhat vissza, a megoldás elől viszont nem dughatod a fejedet a homokba. Ha túllendülsz minden nehézségen, akkor a szombati nap megmaradt részén és vasárnap minden jól alakul.

A szeretett emberek által biztosított lehetőségek és programok ezen a hétvégén harmóniát és kiegyensúlyozottságot hoznak életedbe. Az idegenek társaságát kerüld el, nem igazán leszel nyitott ismeretlenek közeledésére. Kedved támadhat gondoskodni az ebédről vagy egy jó buliról, sőt, akár a fakanalat is egész napra a kezedbe veszed – ilyen méretben, sok embernek úgyis ritkán vállalod fel ezt a feladatot, igaz? Örülsz annak, hogy nem leszel egyedül, és szívesen végig hallgatod szeretteid nyűgjeit, és ha kell, hát fel is vidítod őket.

Az egész hetedet jókedv és harmónia lengte körül eddig, hát tartsd meg ezt a remek állapotot a hétvégére is. A panaszkodást csökkentsd a minimálisra, élj a mának, örülj minden apróságnak. Ha szükségét érzed, lustálkodj mindkét reggelen, és ne érdekeljen, ha ezt bárki a szemedre akarja vetni. Még az esetleges bulit követő macskajaj sem foghat vissza attól, hogy a vasárnapi terveidet véghez vidd. Összességében minden pont úgy alakul majd, ahogy kell. Nem kell erőltetned semmit, legyen ez a hétvége a teljes kikapcsolódásé.

Ezen a hétvégén a csend vonz, nem pedig a hangoskodás. Szinte taszít a féktelen, hajnalig tartó bulik lehetősége, ezek helyett inkább a lazsálás, a mély beszélgetések, egy kis sütés-főzés lesz igazi program számodra. Amennyiben mégis benevezel egy hangos összejövetelre, akkor is szánj időt otthonod rendezgetésére, hogy ezáltal a közérzeted is javuljon. Ha nem is érzel kedvet hozzá eleinte, legalább egy fiókot, egy szekrényt szortírozz át, jó érzés lesz a haszontalan dolgoktól megszabadulni! A kidobásra ítélt tárgyakat add oda valakinek, akinek még jól jöhet, vagy cseréld el a bolhapiacon vagy a neten.

A pénteki napod távolról sem volt felhőtlen vagy épp stresszmentes, ezért azt gondolhatod szombat reggel, hogy a hétvége is hasonló lesz. Szerencséd van, hiszen szó sem lesz ilyesmiről. Semmilyen negatív hatástól nem kell tartanod, a lelkedet eleinte nyomasztó belső feszültséget pedig részben magad, részben sok mosolygós barát vagy családtag feloldja. Jó buli ígérkezik, vegyél részt benne, ha hívnak. A tánc, a mulatozás se maradjon ki a sorból, szükséged van egy kis féktelenségre. Merd kiadni magadból, ami egy ideje csak halmozódott!

Ezt a hétvégét töltsd házon kívül, jót fog tenni, ha ismeretlen helyen, új emberekkel körülvéve szórakozol. Bárhová is indulj, lehet, hogy hamar elkap a honvágy, de ne hagyd, hogy a szíved hazahúzzon. Vegyél részt mindenféle programban, buliban: rád fér már nagyon a kikapcsolódás. Ha az égiek üzeneteivel szemben erősen eltökéled, hogy nem mozdulsz ki a négy fal közül, akkor se maradj tétlen. Bátran pakolgass, járd körbe az otthonod, és ha valamiről úgy véled, nincs jó helyen, tedd arrébb, add el, csereberélj!

Ezen a hétvégén mutasd az izgalmas, érdekes arcodat a világ felé! Érthető, hogy el akarod játszani a házitündér, a kedves barát és az odaadó szerető szerepét, mert jól akarsz mutatni, és valami különlegeset adni az embereknek önmagadból. Viszont lehet, hogy akadnak olyanok, akik átlátnak a szitán, pontosan tudják, ez nem te vagy. Felmagasztalnak, megdicsérnek, még talán elismerő szavakkal is kedveskednek, te azonban most ne foglalkozz velük, és inkább bulizz egy nagyot. Tánc hajnalig ott, ahol tényleg önmagad lehetsz!

Vízöntő létedre ezen a hétvégén meglepően tüzes, heves oldaladat láthatja a világ, amin bizony sokan meg fognak lepődni, de ez téged semmitől se tartson vissza. Ha eddig magányosan élted a mindennapjaidat, most egyik pillanatról a másikra kopogtathat ajtódon a szerelem, egy vad és szenvedélyes érzelem formájában. Bátran told háttérbe a jelentéktelen dolgokat, és helyezd magadat fókuszba. Ha már elköteleződtél, akkor biztosan fogsz okot találni arra, hogy izgalmat vigyél a kapcsolatodba.

Élvezd ki a nyarat és a szabadságot! Az előtted álló két napon a legnagyobb gondod legfeljebb az lehet, hogy mivel töltsd az időt. Moziba menj, egy új étterembe a haverokkal, vagy utazz el otthonról? Már régóta időszerű egy kiruccanás, ahol minden béklyót magadról levetve élheted meg a szabadság, függetlenség ízét. A naptári dátumot nézve semmiképpen se maradj otthonod négy fala közt, inkább élvezd ki a hétvége minden percét, sőt, már most tegyél ajánlatot a következő alkalomra a barátaidnak, családodnak!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.