Hétvégi horoszkóp (augusztus 20–21.) – Mindenre választ kaphatsz, csak figyelj oda a jelekre!

asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyár egyik utolsó hétvégéje cselekvésre készteti a csillagjegyeket. Az Ikrek mozduljanak ki a négy fal közül, az Oroszlánt most a tiszta kommunikációban segíthetik a csillagok, míg a Bak végre pontot tehet egy régóta húzódó konfliktus végére. Nézd meg, neked mit tartogat a hétvégére a Life.hu horoszkópja! 

Szereted, ha a figyelem és a társaság középpontjában lehetsz, és ezen a hétvégén ez most megadatik neked, ugyanis valaki mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy jól érezd magad a közösségben. Általa és a kellemes hétvégi napok által feltöltődsz sok-sok energiával, sőt, néhány új ötlet is megfogalmazódik és kirajzolódik a fejedben. Ugyanakkor fontos pillanat lesz, hogy ne csak elvárd, hogy szeressenek, hanem adj is vissza a feléd áramló energiákból, érzésekből, hogy a mérleg nyelve egyensúlyban álljon. Most a vízpart lesz az a hely, ahol igazán fel tudsz töltődni.

Ne feledd, hogy egyre közelebb kerülünk a nyár végéhez, de ez semmiképpen se szomorítson el. Inkább pótold be az eddig kimaradt bulikat, strandolásokat és mindent, amit erre a szezonra tartogattál. Lehet, hogy más nyári hétvégénél a pihenés kapna fontos szerepet, de most engedd szabadon a vágyaidat, és csináld azt, amit csak akarsz! Bontakoztasd ki a kreativitásod, gondolkozz, az otthonoddal pedig majd csak vasárnap délután vagy este törődj! Eljött az ideje, hogy kitalálj valami újat, és hagyd, hogy sodorjon magával az ár. Próbáld meg bevonni az elképzeléseidbe a szeretteidet is, így két legyet üthetsz egy csapásra.

Semmiképpen se maradj otthon, inkább mozdulj ki ezen a hétvégén, legyen a szórakozásé és az önfeledtségé a főszerep! Űzd messzire az unalmat, ne tápláld magadat negatív gondolatokkal, mert az az örömöt kergeti jó messzire tőled. Kár lenne a hétvégén kihagynod a fesztiválokat, a táncos, zenés helyeket. Ne keress kifogást a bulira, a barátaiddal való együttlétre! Megkérdezted már őket, hogy lenne-e kedvük veled tartani egy fantasztikus kikapcsolódásra? Szinte biztos, hogy igent fognak mondani. Légy bátor, és fedezz fel ismeretlen dolgokat! A világ számos lehetőséget tartogat most számodra.

Végre vége a mókuskerék időszakának. Szállj ki sürgősen belőle, és élvezd a nyarat, amíg még lehetséges! Az energiatartalékaidat teljesen elhasználtad, így elkerülhetetlen, hogy rászánd magad a pihenésre. Szerencsére senki sem akar ebben akadályozni, sőt, a szeretteid támogatnak abban, amit programként tűzöl ki magad elé, még akkor is, ha az főként a semmittevésről szól. Lehet, hogy úgy érzed, nem vagy túl jó formában, mégis több apróságot, főleg magánélethez kötődő dolgot el tudsz rendezni, amelyeket már nem halogathatsz tovább. Légy büszke az eddig elért eredményeidre! És mire már minden kötelezettségnek eleget tettél, keress olyan szórakozási formát, ami beleillik az elképzeléseidbe.

Már igen régóta készülsz egy őszinte vallomásra, csak még a megfelelő időt és helyet nem találtad meg hozzá? Akkor ezt ne halogasd tovább, eljött az ideje! Ugyanis most a Vénusz pozitív, ösztönző hatása segít abban, hogy a kommunikáció tiszta és érthető legyen, ne értsenek félre, és pont olyan eredményt érj el, amilyet szeretnél. Legyen ez akár szerelmi, akár baráti érzelem, akár anyagi ügy rendezése, minden kételyedre kapsz megfelelő választ, ha kimondod, ami a lelkedet nyomja. Légy őszinte mindenkihez a következő két napon, így ugyanezt fogod visszakapni!

Végre itt a hétvége, a hátad mögött tudhatod ezt a leterhelő, energiarabló hetet, és talán már fellélegezhetsz egy kicsit. Elkezdhetsz foglalkozni a magánéleteddel is, illetve, azokkal az emberekkel, akiket szeretsz, de nem jutott elegendő időd rájuk. Ne ess kétségbe, ha valami elromlik, vagy nem találsz meg valamit, pedig épp szükséged lenne rá. Mindezek nem érik meg azt, hogy elrontsák a kedvedet. Csak önmagad és a szeretet csodás energiájának áramlása foglalkoztasson! Erre a néhány napra felejtsd el az elfoglaltságaidat, élj csak a hétvégének, és keress magadnak programokat!

Ennek a hétvégének kizárólag csak a pihenésről és kikapcsolódásról kell szólnia. Ne keress kifogásokat, ha vannak elmaradt ügyeid, told el őket a következő hétre, nem ezen a hétvégén fogod megtalálni a megoldásokat. Ha lehetséges, akkor kerüld el a zajos és tömött, szűkös helyeket. Legyen ez a két nap a csend és béke ideje, amikor jut idő a gondolkodásra, a következő időszak megtervezésére. Neked is szükséged van a kikapcsolódásra, a pihenésre, akárcsak másoknak. Próbálj meg egy kicsit lazítani, mert elengedhetetlen, hogy tested-lelked harmóniában legyen, különben hamar kiégsz, és hetekbe telhet, mire újra visszatalálsz önmagadhoz.

Ezen a fantasztikus hétvégén minden olyan dologra jut időd, amit fontosnak tartasz, és amire mostanság már sehogy nem jutott hely vagy épp energia. Az átható gondolatok, a beszélgetések, az emberi kapcsolatok ápolása kiemelt helyre kerülnek. Az elmúlt időszak negatívumainak és pozitívumainak alapos kiértékeléséhez kérj segítséget olyanoktól, akik kívülállóként mondhatják el neked, hogy esetlegesen hol hibáztál, mit kell másképp csinálnod. Lesz időd és kedved eltűnődni mindenféle dolgokon, amire azért van szükséged, hogy jobbá tudd formálni az életedet, és még jobb úton menj tovább. Nagy kérdések gyűltek össze a fejedben, amikre most megkaphatod a választ, amennyiben odafigyelsz az apró jelekre.

Újdonságra vágysz? Szeretnél egy különleges, formabontó hétvégét? Úgy kívánod eltölteni ezt a két napot, hogy abban legyen szenvedély, ritmus, aktivitás és izgatottság egyaránt? Semmi sem kizárt, csak jól kell szervezned a dolgokat, amiben pedig – mint már korábban is többször kiderült – nem vagy rossz! Csináld azt, ami jólesik, és azokkal, akikkel szeretnél együtt lenni! Ne hagyd, hogy meggátoljanak benne, még akkor sem, ha valaki a terveid miatt tiszta bolondnak vél. Az elmúlt időszakban nem igazán jutott idő önmagadra, így itt a lehetőség, hogy pótold ezeket a perceket, órákat.

Egy igen érdekes és élményekben gazdag hétvége előtt állsz, csupán ki kell mozdulnod otthonról, a szűk négy fal közül. E két napon ne fogd vissza magad semmilyen téren sem, tombolj kedvedre, légy egy kicsit bolond, és ha úgy alakul, lépd át határokat, amelyeket eddig sosem mertél! Ez a hétvége a bulizáson és az önfeledt szórakozáson kívül arra is nagyon jó lesz, hogy leülj haragosaiddal, és helyre tegyétek a dolgokat, hogy a jövőben ne törjetek egymás orra alá még több borsot. Ha visszafogva és diplomatikusan közlöd a mondandódat az érintettekkel, akkor célba fogsz találni, és talán még egy tartós béke is megköttetik.

Lehet, hogy egy oly régóta remélt vágyad végre megvalósul, ráadásul éppen ezen a hétvégén, pont úgy, ahogy mindig is akartad. Ez a két nap nagyon jó arra, hogy a kezedbe vedd életed irányítását és valami nagyszerű dolgot tegyél önmagadért, és csak másodsorban másokért. Tégy meg mindent a sikerért, és ne hagyd, hogy bárki megakadályozzon ebben. Választhatsz magadnak új elfoglaltságot, szórakozást, de akár rátalálhatsz arra a lakhelyre, amiről mindig is álmodtál, sőt, akár egy rég áhított vállalkozás alapkövét is lefektetheted. Mindezt persze úgy, hogy közben sem a családról, sem a szerelemről nem feledkezel meg.

Biztos vannak nagyszerű terveid a hétvégére, viszont a sok program mellett figyelj oda az egészségedre is, mert a Hold most nem kedvez neked, és talán kissé le is gyengíthet. Az sem kizárt, hogy emésztési zavaraid, hasi fájdalmaid lehetnek, ám ezeket könnyen elkerülheted úgy, hogy odafigyelsz arra, mit viszel be a szervezetedbe. Ne terheld le magad nehéz ételekkel, alkohollal, és akkor nem lesz semmi baj! Bárhogy is alakuljon, megfelelő mennyiségű pihenéssel, étkezéssel és valamennyi testmozgással távol tudod tartani a gondokat. A tisztítótea és az alvás sokat segíthet!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.