asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kosok hétvégéje dolgosan telik majd, a Bikáknál pedig az emberi kapcsolatok rendezése kerül középpontba. Az Ikreknél a pihenésé és a harmóniáé lesz a főszerep, ahogy a Bakoknál is. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Megeshet, hogy nem lesz hibátlan a hétvégéd, hisz az elmúlt időszakban sok mindent halogattál, most pedig ez egyszerre követel megoldást tőled. A különféle dolgok szinte egymást túllicitálva fognak a sor elejére állni, hogy végezd el őket, és pipa kerülhessen melléjük. Takarítás, mosás, vasalás, a kert rendezgetése... Ne aggódj, hisz mindig van rejtett tartalékod, képes vagy felpörgetni magadat, összeszedni az akaratodat, s nekilátni a házimunka ellátásának, igaz? A Plútó kissé csipkelődővé tesz, de akad, aki egyenesen élvezi, hogy téged ilyen felturbózott hangulatban lát.

Bika

Ha egy számodra kedves személy messze nem szán rád annyi időt, mint amennyit igényelnél, hát tedd szóvá! Még az is lehet, hogy meglepődik, s változtat, te pedig boldog leszel. Igen, épp ma! Lehet, hogy észre sem veszi igényedet, s mivel némán hallgatsz, nem tűnik fel számára a helyzet. A lelki harmóniád helyreállításához szükség van arra, hogy ápold emberi kapcsolataidat, ugyanakkor ne feledd, hogy neked épp úgy felelősséged van ezek megfelelő karbantartásában, mint a másik félnek. Kezdeményezz, ne várj csodára. A kezedben van az irányítás, tele tűzzel, hát létezik akadály, amit ne tudnál átugrani ezen a hétvégén?

Ikrek

Ugye nem azt tervezed, hogy dolgozol a hétvégén pihenés helyett? A munka ez esetben legfeljebb annyiban teljesedhet ki, hogy kitakarítasz otthon, kimosod a függönyöket, vagy elmész egy lakberendezési áruházba, és beszerzel néhány szép eszközt, ami feldobja az otthonod hangulatát. A valódi munka tabu hétfő reggelig, hidd el, szükséged van csendre és békére! Két napig a pihenésé, a harmóniáé a főszerep. Családod és barátaid is vágynak a társaságodra, a veled eltölthető órákra, programokra. Ne bőszíts fel senkit azzal, hogy nemet mondasz egy meghívásra.

Rák

Szombat délelőtt intézd el a kötelező köröket, bevásárlás, házimunkák és persze a másoknak tett ígéreteidről se feledkezz meg... Hívd fel, vagy szaladj el azokhoz, akik várnak, akik kérték, hogy nyújts számukra segítő jobbot! Mikor találkoztál a nagymamáddal vagy más, közeli rokonnal utoljára? Nehogy valaki megorroljon rád, mert úgy véli, mellőzve van. Nos, ha már minden kötelezettségeden túl vagy, akkor jöhetsz te, a te szombat estéd, a te bulid, a te szórakozásod. Milyen terveid vannak? Csinálj valami őrültséget, olyasmit, amit sok év múlva is fel lehet emlegetni örömmel. Vasárnap lustálkodj sokat!

Oroszlán

Ha családi vagy baráti összejövetelt terveztél erre a hétvégére, hát fontos, hogy ne hagyj ki senkit a sorból, mert sértődés lehet a vége egy ilyen – nem szándékos - hibának. Mindenkire egyformán figyelj, ugyanis meglepő lehet, hogy milyen sokan fogják igényelni a veled való beszélgetést, remek iránymutatásaidat. Az emberi kapcsolataid ezen a hétvégén fókuszba kerülnek, jó hír lehet, hogy nemcsak te adhatsz másoknak valamit, hanem kapsz is sok mindent. Szeretetet, mosolyt, örömöt. Ez mindent megér. Emellett ne feledkezz meg magadról sem!

Szűz

A szombati napot elsősorban az otthoni feladataid töltik ki, ám összességében élvezni fogod, ahogy épül a kert vagy szépül a lakás, tisztábbak lesznek az ablakok, vagy felvehetsz végre valamit, amit most találsz meg a szekrény alján. Sok apró örömben lesz részed, ami csak a tiéd, ami mosolyt csal az arcodra, s ezt a környezetedben tartózkodók és élők is fogják érezni. Ám igyekezned kell, mert este programod van, igaz? Tiéd a fantázia és szabadság pályája, repülhetsz kedvedre, csináld bátran azt, amire vágysz. S ha vasárnap is szeretnél menni valamerre, tedd meg bátran!

Mérleg

Szombaton délelőtt valami vagy valaki igencsak felpaprikázhat, akár egy kisebb összetűzésben is részed lehet, ugyanakkor ne visszakozz, és az eredményt ne bánd! Ugyanis épp ez a szituáció lesz az, ami felnyitja a szemeidet, s meg fogsz érteni valamit, ami eddig zavaros vagy épp láthatatlan volt számodra. Hagyd, hogy a dolgok a maguk útját járják, fogadd be a különféle híreket, mert azok a te javadat fogják végül szolgálni. Még ha átmenetileg elveszi a kedvedet ez a szituáció, akkor is lesz okod vasárnap az örömre.

Skorpió

A dolgos-szorgos, ugyanakkor alkalmanként igen leterhelő hetedet egy kiemelkedően jó hangulatú szombat, majd egy csendesebb, pihentető vasárnap követ. Sokat fogsz tevékenykedni, jössz-mész és rendezkedsz, érdemes kommunikálni, magánügyeket intézni, és okos dolgokat kitalálni. Meglepően kreatív leszel, mindenre találsz megoldást, de a legmeglepőbb az lesz, hogy egyetlen döntéshelyzetben sem hezitálsz, s ki tudod mondani gyorsan és határozottan, hogy igen, vagy nem. Ez fantasztikus! Vasárnap lógasd a lábaidat. Ez nem kérés, hanem parancs!

Nyilas

Szombat reggel össze kell kapnod magadat, hisz sok dolgot összeírtál a listádra, s ha nem akarsz késlekedni és eredményes szeretnél lenni, akkor extra gyorsan cselekedned kell. Házimunkák, a rokonok istápolgatása, aztán a barátokkal való összejövetel? Mind fontos, de a leglényegesebb, hogy legyen egy jó terved, ami alapján előrehaladsz, s mindent kipipálsz. Biztosan el fogsz fáradni, ám élvezni fogod ezt a hétvégét, mert hátrányos vagy kellemetlen dolgok nem érnek, legfeljebb lesz egy-két órányi üresjárat vasárnap, ami viszont a semmittevésnek kedvez.

Bak

A szombati napon a pihenés legyen központban, és ne keress különféle kifogásokat ellene! Nem érdemes és nem is ajánlott munkával tölteni az időt. Persze adódhatnak elmaradt otthoni ügyeid, vagy rég halogatott rokonlátogatások, melyek időszerűek, ám, ha jól beosztod az időt, akkor mindenre lesz módod. Azt is el kell fogadnod, hogy a következő heti feladatok elvégzéséhez, munkához lazításra van szükség! Ez a hétvége kedvez a tartalmas kikapcsolódásnak, vasárnapra keress ilyet magadnak. Jól fogod érezni magad bármilyen társasági eseményen, és számos kiváló élménnyel gyarapodhatsz.

Vízöntő

Kicsit monotonnak tűnő hétvége lehet a mostani, de ha így is alakul, hát ne bánd! Talán épp erre van szükséged ahhoz, hogy összerendezd a gondolataidat, valakivel végre szót érts, netán kibékülj. Az otthonoddal való törődés örömmel tölt el, s így nem feltétlenül vágysz hangos, zajos, társasági eseményekre, megmozdulásokra. Most jó az, ha semmi érdekfeszítő nem történik veled és körülötted, viszont ez a hétvége kedvez a tervezésnek, beszélgetéseknek, üzleti ügyek átgondolásának. Ha vállalkozást indítanál mostanság, tedd le annak az alapjait!

Halak

Szeretnél őszintén elmélyülni meglévő emberi kapcsolataidban? Van, amelyik javításra, formálásra vár? Beszélgetésre, megértésre, odafigyelésre vágysz? Ezen a hétvégén biztosan megkapod minden jó dologra a lehetőséget, csak kezdeményezned kell. Amennyiben vannak zűrös emberi kapcsolataid, ezek esetében nem lesz zökkenőmentes a rendezés, ám szerencsére megtalálod azokat a módszereket, amelyekkel mindenkinek ápolgathatod a lelkét, esetleg megbocsátásra találsz. No, és a bulival mi lesz? Ugye nem ragadsz otthon, kifogást keresve? Öltözz fel, és élvezd a meleg estéket, hisz már van benne részünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.