asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák hétvégéje mozgalmas lesz, akár több buliban is kiköthetnek, és jól teszik. Ezzel szemben a Szüzek hétvégéjét mosoly, béke és kiegyensúlyozottság jellemzi majd. A Skorpiók számára az égi hatások kedvezni fognak új barátságok kialakításában. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

A szombatod békésen kezdődik, ám garantáltan nem úgy fejeződik be! A szokásos családi dolgok, házimunka, főzés mellett, mihamarabb mondj igent egy esti kiruccanásra, nehogy otthon maradj, nincs vesztenivalód! Vasárnap pihend ki magadat, aztán pedig kiváló alkalmad nyílik egy olyan, érzelmekkel teli beszélgetésre, ami sok mindent tisztázhat a magánéleteddel összefüggésben, s ez végül inspirál arra, hogy változtass pár dolgon. Ez nagyon jókor fog jönni, számos kételyedet eloszlatja, a tisztán látás minden eddigi kétséget kitöröl belőled.

Bika

Mivel okosan és megfontoltan osztottad be az idődet a hét munkanapjain, ezért semmilyen elmaradásod sincs, olyannyira, hogy a házimunkák sem torlódtak fel. Ha mégis akad egy-kettő, akkor ezeknek gyorsan eleget tudsz tenni. Estére sem fogy ki belőled a szufla, így akár több buliban is tiszteletedet teszed. Tombolj, táncolj, csináld azt, ami jól esik! Vasárnap a szórakozással vegyített láblógatásé, ám mindenképpen menj szabad levegőre. Mindegy, milyen programot eszeltél ki, az lazító legyen, s töltsön fel!

Ikrek

Ügyelj arra, amit mondasz, s arra különösen, miként nyilvánulsz meg másokkal szemben. Mivel nagyon szeleburdi leszel szombaton, ezért megeshet, hogy kiszalad a szádon olyasmi, ami bántó vagy egyenesen sértő lehet mások számára. Talán a saját lelkedet akarod megóvni mindenféle fájdalomtól? Ezt minden bizonnyal sokan megértik, ám a hevesség, az elhamarkodott véleménynyilvánítás félreértéseket okozhat. Próbáld kontrollálni magadat, és számolj el tízig, mielőtt kimondasz valamit. Vasárnapra ez a kellemetlen hatás oldódik, s minden visszatér a nyugalmi állapotba.

Rák

Fáradtnak érzed magadat? Túl sok volt a tennivaló mostanság? Felőrölték a feladatok és a másokkal folytatott viták az energiatartalékaidat? Nos, akkor pihenj – itt a hétvége! Ám ezt vedd szó szerint, ne csak ímmel-ámmal! Felejtsd el a házimunkát! Menj strandra, vízpartra, napozz, keress egy csendes helyet, ahol átgondolhatod az elmúlt időszak eseményeit és a következő hetek terveit. Mindeközben ne hanyagold el a szeretteidet, barátaidat. Szombat éjjel akkor is mozdulj ki otthonról, ha eleinte semmi kedved sem lesz hozzá! Vasárnap pedig ne csinálj semmit, a gondolataid pedig bárhol járhatnak, a munkát kivéve!

Oroszlán

Szombat reggel egyszerre leszel heves Kos, családias Rák, gondoskodó Oroszlán. Nehéz kiszámítani, mi lehet a következő lépésed. Egyik pillanatban körbeugrálod szeretteidet, egy következőben pedig már sürgeted őket, hogy induljatok, különben elkéstek a megszervezett programról. A környezetedben lévők érzik ezt a fura sokszínűséget benned, ám egészen jól tolerálják. A napod kiválóan alakul, vasárnap pedig csak fokozódó helyzetet hoz, új programötlettel lep meg valaki, amire vétek lenne nemet mondani. Ha van kerted, balkonod, teraszod, ültess virágokat!

Szűz

Kellemes hétvége, sok örömteli pillanat, mosoly, béke, kiegyensúlyozottság, hát kellhet ennél több? Ugye, hogy nem? Kellemes élmények várnak most rád, ráadásul semmi sem zavarja meg a tervezett programok kezdését és remekre sikeredését. Rád fér már egy testi és lelki regeneráció, tehát mindenképp olyan irányt végy, ahol a mozgáson túl az elme lecsendesítésére is adódik mód. Csak olyan helyre menj, s csakis olyan emberekkel találkozz, akikkel kapcsolatban semmilyen rossz érzésed, kételyed nincsen.

Mérleg

Élményekkel teli lesz ez a két nap, vesd bele magad az ismeretlenbe, menj idegen helyekre, találkozz emberekkel, kifejezetten ajánlottak azok, akiknek eddig leginkább kerülted a társaságát. Most nyitott és befogadó, olyan helyszíneket, esetleg kultúrákat ismerhetsz meg, melyekről eddig elképzelésed sem volt. Az izgalmas percek már szombat délelőtt kezdetüket veszik, s hosszú órákká nyúlnak, de minden pillanatot élvezni fogsz. Gondold át azt, mi az, amire igent mondasz most, ugyanis nagyon szükséged van az újdonság varázsára, amit a megszokott körülmények közt nem fogsz megkapni.

Skorpió

Hiába a fárasztó hétköznapok, szombaton úgy pattansz ki az ágyból, mintha semmiféle leterheltségben nem lett volna részed péntek estig. Szombat csakis olyan dolgokkal és eseményekkel teljen, melyek maximálisan a kedvedre valók. Ne hagyd, hogy bárki rád erőltessen olyasmit, amihez semmi kedved. Habzsolni szeretnéd az életet? Helyes! Ám az elhatározást kövesse tett! Élvezd ki a hétvége minden pillanatát, keresd az izgalmakat, és fedezd fel az ismeretlent. Az égi hatások most kedveznek új barátságok kialakításához.

Nyilas

Nyugalmas hétvége áll előtted, aggodalomra nincs ok, tedd azt, amire vágysz. Mindent te irányítasz, lehetnek a programjaid aktívak vagy passzívak. Valójában most nem lesznek rád erőteljes hatással a hétvégi bolygóállások, így azt csinálhatsz, amit csak akarsz. Bármit tégy, bárhová menj, azt élvezni fogod, és szuper élményekben lesz részed. A vitás helyzetek messzire kerülnek, sőt, te magad lehetsz békéltetője másoknak. Szervezz mindent úgy, ahogy kedved tartja, és nyugodtan légy egy csipetnyit erőszakos, ha arról van szó, hogy valakit rábeszélnél egy programra.

Bak

Ugye nem esel abba a hibába, hogy összekevered a munkahelyedet és az otthonodat? Nem csak a naptár mutat hétvégét, hanem a biológiai órád is igényelné a pihenést és a kellemes kikapcsolódást. Ne viselkedj úgy otthon, mint az irodában, légy szabad és a magad kedvére cselekedj. Ne konfrontálódj senkivel, élj örömteli magánéletet, ne vegyél elő hétköznapi feladatokat! Inkább ötletelj, ajánlj pár kellemes programot szeretteidnek, amit minden bizonnyal szívesen fogadnak majd. Ha pedig végképp nem vágysz mozgalmasságra, azt is közöld az érintettekkel.

Vízöntő

Számos programot szeretnél összezsúfolni erre a hétvégére, talán túl sokat is... lásd be, két hétvégi nap mindösszesen 48 órát tesz ki, és nem dolgozni kell, hanem lábat lógatni. Időből neked is épp annyid van, mint másoknak, úgyhogy szelektálni kellene a teendők között. A házimunkákkal le vagy maradva, és nem halogathatod tovább az olyan alapvető feladatokat, mint a takarítás, mosás, vasalás? Legfeljebb a szombat délelőttöt szánd ezekre, minden további pillanat legyen a szórakozásé! Legyen benne friss levegő, mozgás, randi, vasárnap pedig főzz vagy süss valami finomat.

Halak

A bolygók kellemes hatásainak köszönhetően jelentős energiák lakoznak benned, sőt, körülötted is! Képes leszel környezetedet is motiválni, tettekre sarkallni. Eredetileg pihentető, nyugalmas hétvégét terveztél, ám már szombat délelőtt arra vágysz, hogy sportolj, kirándulj, bulit szervezz, mindegy, csak mozgalmas és izgalmas lehessen ez a nap. Ad át magad ösztöneid útmutatásának, és keresd a szórakozás lehetőségét. Csinálj valami különleges programot vasárnap is, és semmiképpen se ücsörögj otthon!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.