asztrológia horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ikrek számára nagyszerű időszak köszönt be, ha most bármilyen magot elvetnek, az meglepő gyorsasággal fog kikelni, de az Oroszlánoknak is jó eredményeket hoz ez a hónap. A Mérlegeknek pedig a november első fele tartogat kiemelkedő eredményeket. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

November közepéig örömteli hangulatban leszel, összességében nyugalom jellemzi a mindennapjaidat, ugyanakkor a hónap utolsó harmadában hirtelen nagy mozgalmasságra számíthatsz, végy lendületet, alkoss fontos és tartós dolgokat. November közepétől kiváló lehetőségeket ígérnek a csillagok, ezek fokozatosan érkeznek hozzád, jó, ha felkészülsz minden eshetőségre. Népszerű leszel, sokan figyelnek majd a mondandódra és a formabontó ötleteidre. Használd ki ezt az időszakot új ismeretségek, barátságok kötésére és megalapozására, hisz ezek később sok hasznot hozhatnak neked. Most szinte bárkit meghódíthatsz, és akár tartós szerelemre is számíthatsz.

Bika

Már november legelső óráitól minden adott a sikerhez, a csillagállások segítenek teljesíteni az aktuális feladataidat – erőlködés nélkül bejuttatnak a célba. Használd ki a kedvező bolygóállásokat tanulásod, munkád, magánéleted fellendítésére. A december kevésbé lesz mozgalmas és motivációval teli, ezért fontos, hogy most cselekedj. A hónap második felének eseményei, lehetőségei hosszú távra mutatnak előre, így pedig megalapozhatják a különféle sikereidet. Ami tálcán kínálkozik, azt vedd el bátran. Nem elképzelhetetlen, hogy valamilyen külföldi út, esetleg költözés lehetősége tárul eléd. A siker évekig elkísérhet, aktuális feladataid is megoldódhatnak, anyagi ügyeid rendeződhetnek.

Ikrek

Nagyszerű időszak köszönt be november kezdetével, ha most bármilyen magot elvetsz, az meglepő gyorsasággal fog kikelni. Elérkezett a változás pillanata számodra, használd ki a lehetőségeidet, valósítsd meg a terveidet, alkoss valami formabontó dolgot. Azok a fordulatok, amelyek most zajlanak körülötted, akár kettő esztendőre is meghatározók lehetnek. Felejtsd el a struccpolitikát, légy bátor, és lépj ismeretlen útra. A változások döntően pozitív irányúak, viszont elsősorban a saját ügyeiddel törődj, ne másokéval. Míg a hónap eleje inkább a pénzügyeknek és az anyagi gyarapodásnak kedvez, november közepén a szerelmi ügyekkel összefüggő babérokat arathatsz le.

Rák

Összességében jó ütemben és jó irányba haladnak különféle dolgaid, még a függő ügyek egy részét is kipipálod, ami sokat javít az általános kedélyállapotodon. Remek ötleteidet hasznosítani is tudod, ugyanakkor megtörténhet, hogy most sem leszel maradéktalanul elégedett önmagaddal. A kissé döcögősen összehozott eredményeken még érdemes csiszolni, hogy november végére maximálisan gondtalan lehess. A pénzügyek most kevésbé érdekelnek, de nem is kell ezekkel kiemelten törődnöd, hisz a hónap közepén váratlan bevételre tehetsz szert. November vége problémákat mutat, épp ezért ne adj kölcsön senkinek, ne fogadj a bizalmadba senkit!

Oroszlán

Sok jó eredményt ígérő hónap lesz november hava. Elérkezett a te időd, ugyanakkor ez még nem ok a lazításra, sem pedig az időhúzásra! A sikerért az ősz utolsó havában is meg kell dolgoznod, minél több eredményt akarsz elérni, annál több áldozatot kell hozni. Ha pihenésre és kikapcsolódásra vágysz, akkor erre inkább a hónap eleje alkalmas – akár a hosszú hétvégén –, a hónap közepének sokat ígérő konstellációit kár volna elvesztegetni. A semmittevés nem a te kenyered. Hivatásban, tanulásban vadonatúj fejezetet kell nyitnod, mondhatni a Szaturnusz kényszerít rá erre, ám nem fogod ezt később bánni. Akár évekre meghatározhatja az életedet az, aminek leteszed az alapjait most. Ámor nyila is végre eltalálhat...

Szűz

November eleje változatosságot ígér, új ismeretségek megalapozására adódik mód, amelyekből sokat tanulhatsz, és bizony később profitálhatsz is, nemcsak erkölcsileg, hanem akár anyagilag is. Új tervek kitalálására, alapos megfontolására kínál ideális körülményeket a hónap közepe. Emberi kapcsolataid elsősorban a hónap első harmadában mutatnak harmóniát és békés kiegyensúlyozottságot, míg a hónap közepe vagy akár a vége egy érdekes, új barátság vagy szerelem megjelenését is hozhatja számodra. Minden rejtett és nyílt vágyad teljesülhet, ne légy túlságosan akaratos, ne siettesd a másik embert, és akkor a kapcsolat tartóssá válik.

Mérleg

Tanulmányi vagy szakmai előmeneteleddel összefüggésben leleményességre lesz szükséged, minden, ami lehetőségként adódik, azt ragadd meg, és alkoss valami látványos dolgot, egyedit, olyasmit, amit eddig sosem. Kiemelkedően eredményes lehetsz november első felében, ugyanakkor néhány, téged kevésbé kedvelő ember sem tétlenkedik majd, számos akadályt gördíthetnek eléd. Tarts ki, hisz akár épp ezen kihívásokkal teli napok hoznak neked még kiemelkedőbb sikereket a 16-ai nap utáni időszakban. Új ötletek megvalósításához a 22-e utáni napok kedveznek, bár ugyanekkortól a családi ügyek is több figyelmet és energiát igényelnek tőled. A hónap közepén a magányosok szerelemre találhatnak.

Skorpió

Általános ismérved a megfontoltság, az óvatosság, ugyanakkor novemberben megtörténhet, hogy kifordulsz magadból. Olyasmit teszel, amit eddig sosem, vagy egyszerűen nem veszed észre, hogy valaki szándékosan gödröt ásott neked, és azt várja, hogy beleess. Légy nagyon körültekintő és alapos akkor, amikor lényeges döntéseket hozol, ugyanis, ha mások érdekeit tartod szem előtt a sajátjaid helyett, könnyen zsákutcába futhatsz. Inkább lassan járj, így biztosan tovább érsz - legyen bármiről is szó. November második felében már jobbak a körülmények, bármibe fogj, azt jó végeredménnyel fogod zárni. A párjukat még kereső Skorpióknak 18-a után megnő az esélyük egy tartós kapcsolat kialakítására.

Nyilas

Rengeteg a tennivalód novemberben, és nincs idő a lazításra. Az asztalodon tornyosulnak a feladatok, s mivel nem csak kötelességből dolgozol vagy tanulsz, érdemes több időt szánnod életed ezen területére. November közepén már bátran kimondhatod, hogy megéri az erőfeszítést, hiszen az eredmények is látványosak. Tevékenységedet siker koronázza, és ennek meglesznek a pozitív – erkölcsi, valamint anyagi - vonzatai is. Ha már ilyen jól teljesítesz, akkor a hónap végén elengedheted kicsit a gyeplőt, és lazíthatsz egy-két napot. November 18-a után minden harmonikus lesz, pozitív hatások érnek, jól alakul a párkapcsolatod, ha még nincs, jöhet a szerelem!

Bak

November hava vegyes tendenciákat ígér, sok különféle hatás ér, leszel fent és lent, viszont a hónap végén elégedettség érzése uralkodik majd el rajtad. Jelentős bolygómozgások figyelhetők meg, és ezek nagy része közvetlenül befolyásolja mindennapjaidat. Ne aggódj, kövesd a holdnaptárt, így nem tévedhetsz. Megtörténhet, hogy valamikor egyszer csak elveszted az irányítást a dolgok felett, koncentrációkészséged jelentősen lecsökken, ezért ne tervezz komoly dolgokat, inkább járj az arany középúton, és pihenj is a sok teendő közepette. Szükség lesz rád otthon és a munkahelyeden, vagy épp a baráti társaságodban egyaránt. Az utolsó napokban egyre inkább a magánéleted válik fontossá, ám nem lehetsz naiv, mert akkor valaki megvezethet.

Vízöntő

Meglepően mozgalmas, sok jövés-menést, intézkedést igénylő hónap köszönt be november elsejével. Az első napokban minden idődet és energiádat leköti a tanulás, a függő ügyek megoldása, emellett akár a karriered, illetve azoknak az ötleteknek a megtervezése és megvalósítása, amelyek már nagyon időszerűek. Szerencsével járhatsz, ugyanis olyan támogatót sikerülhet megnyerned céljaid eléréséhez, aki hosszú távon egyengetheti majd az utadat, és ezt úgy teszi, hogy nem vár semmit cserébe. Emellett ne hagyd, hogy bárki lebeszéljen terveid megvalósításáról. November vége váratlan bevételt hozhat. Egy régi ismerőssel való találkozás alaposan felkavarhatja az érzelmeidet.

Halak

Az őszt záró hónap kezdetén konfliktusok nehezíthetik az életedet, főleg családi téren kell számolnod vitákkal, félreértésekkel. Szerencsére pár nappal később már mindenki a megoldásra törekszik, hát ne akard bármi áron igazolni a tetteidet, nyugodj bele abba, hogy a kompromisszum is jó eredmény lehet. Összességében fontos, hogy légy óvatos és a megszokottnál jóval körültekintőbb, ne bánts meg senkit, ne élj vissza olyasmivel, ami erkölcsileg megkérdőjelezhető. Ha dolgozol, november 25-étől hosszú távú és meglepően kedvező lehetőségekre számíthatsz, mindent használj fel a fejlődésed és gyarapodásod érdekében. Szerelmi ügyeid szintén jól alakulhatnak, 22-e után minden fellendül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.