asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rákoknak a Jupiter és a Merkúr energialöketet küld, ami azonnali tettekre sarkallja őket. A Nyilasok cselekedetei az egész 2019-es esztendő sikereire jelentős hatással lesznek. A Bakok tele lesznek erővel, energiával, kreatív ötletekkel. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Mivel számodra fontosak a családi és a baráti kapcsolataid, itt az ideje, hogy meg is mutasd ezt szeretteidnek. Ha kérdeznek, hát válaszolj! Ha elhívnak valahová, menj! Ha megígérsz valamit, teljesítsd! Valamilyen formában bizonyítanod kell azt, hogy valóban lehet rád számítani, megbízható ember képét kell formálnod. Segíts, ahol csak tudsz, sokszor elég lesz egy mosoly vagy egy bölcs tanács! Péntekre túl leszel mások gondjainak megoldásán, így végre a pihenésnek és a szórakozásnak jön el az ideje. Az elmúlt héten nem volt alkalmad lazításra, erre most kell időt kerítened.

Bika

Hétfőn és kedden semmi kedved sem lesz szorgosan és odaadóan dolgozni, de még a házimunkát is csak a hátad közepére tudod kívánni. Persze a feladatok mennyisége egyre csak szaporodik, és szerdára tisztán látod, a struccpolitika hibás döntés. Még szerencse, hogy szerdától a Hold kellemes energiákkal tölt fel, és mivel egyre intenzívebb lesz a növekedése, te is kedvet kapsz a szakmai és az otthoni dolgok elvégzéséhez. Akkumulátoraidat feltöltöd, így látványos fordulat jöhet mindennapjaidba, melynek köszönhetően újra elkezd gyorsan vágni az eszed, új és egyben nagyszerű ötletekkel rukkolsz elő.

Ikrek

Energiából és jókedvből bőven lesz a tarsolyodban a következő napokban, rendre találsz magadnak a rutinfeladataid vagy tanulmányaid mellé érdekes, egyben izgalmas elfoglaltságokat. Kreatív ötletekkel és tervekkel rukkolsz elő, már jó ideje készülsz ezek megvalósítására, így épp itt az ideje, hogy az egyiket nagy elánnal útnak indítsd. Érdemes segítséget, bölcs tanácsot kérned környezeted elismert tagjaitól a még látványosabb sikerekhez. Eközben ne feledkezz meg a rutinfeladatokról sem, illetve azon ígéreteidről, melyeket a családodnak tettél.

Rák

A Hold a hét első két napján még hagyja, hogy kicsit elmélázz pillanatnyi helyzeteden, merengj a jövődön, és kitaláld, min kellene módosítani. Hiába kínálta a sors év eleje óta számodra tálcán a különféle lehetőségeket, szinte semmihez sem volt kedved. Ezt persze a környezeted nem nézte jó szemmel, ám most már módjuk sem lesz arra, hogy bármit a szemedre vessenek. Szerencsére szerdától a Jupiter és a Merkúr energialöketet küld neked, ami azonnali tettekre sarkall. Cselekszel, zsizsegsz, eszmét cserélsz, ráadásul sokakat képes leszel azzal meglepni, hogy a saját dolgod elvégzése mellett másokéra is szánsz időt.

Oroszlán

Vegyes hatásokkal lesz teli ez a hét, ám minden felemel, energiát ad vagy épp tapasztalatot biztosít neked. Sokszor fogod azt érezni, hogy kissé ingadoznak az érzelmeid. Szerencsére lesznek jó és rossz pillanataid is, ezért igyekezz a nehézkesebb órákban is sokat mosolyogni, hisz ez a kellemes élmény másokra is pozitív hatással lesz. Váratlan akadállyal kerülhetsz szembe szerdán vagy csütörtökön, mely ellen ugyan keveset tehetsz, viszont ha megőrzöd a türelmedet, akkor jól jössz ki mindenből. A legjobb, ha nem kezdesz hadakozni, hanem okosan megvárod a fejleményeket, hogy a birtokodba kerüljön az összes információ.

Szűz

A Mars nem támogat abban, hogy tartós békét, így pedig kiegyensúlyozottságot teremts magad körül, inkább a konfliktus kialakulásának lehetősége szaporodik meg, ám végül és szerencsére csak hétfőn és kedden érzed, hogy védekezned kell különféle kellemetlen hatások ellen. Szerdától lenyugszanak a kedélyek, sőt, azok, akik eddig neked szegezték a lándzsájukat, majd melletted voksolnak. Fura helyzet, de még akár hasznodra is lehet. A hét eleji feszültség kihat a magánéletedre, a munkádra, a kommunikációdra egyaránt, de amit elrontasz, azt csütörtöktől egy mosollyal rendezheted. A lényeg, hogy logikus tervezéssel elkerülheted a bonyodalmakat.

Mérleg

A leterhelő munka vagy a sok tanulnivaló felemészti energiatartalékaidat a hét első felében. Ugye nem akarsz kidőlni a sorból már idejekorán, azaz az év legelső havában? Nem jönne jól ez neked, sokat ronthatna pozitív megítéléseden, jó hírneveden. Mozdulj ki végre az egyhangú mindennapokból, menj szabad levegőre még akkor is, ha hűvös az időjárás. Ne fogd szélre, hóra, morcos emberekre a kedvetlenségedet, egy kis testmozgás, új emberek, érdekes kultúrák megismerése igenis rád fér! Kérd meg a barátaidat, hogy vigyenek magukkal bárhová, ahol jól érezheted magadat! Az egész heti túlhajtottságnak kiváló ellenszere lesz egy kis önfeledt szórakozás a hétvégén.

Skorpió

Ezekben a napokban azért alakulhatnak ki konfliktushelyzetek, mert nem vagy hajlandó beszélni a problémákról, függőben lévő ügyekről. Vállald fel, mi fáj, mi bánt, mondd el őszintén a véleményedet másoknak. Ha kérdeznek, ne kertelj, a struccpolitika hibás döntés! Helytelenül cselekszel, ha visszafojtod a bánatodat, dühödet, és a konfliktuskerülés mellett döntesz. Így nem tudod megoldani a tennivalóidat. Mindegy, mi nyomja a begyedet, ki vele! Hatalmas lelki tehertől szabadíthatod meg magadat, utána a hét hátralévő részében pedig egy csomó pozitív esemény vár rád. Mikor is nyitod ki a szádat? Rajta!

Nyilas

Apró előjelek tucatja jelzi már hétfőn és kedden azt, hogy új utakra kellene lépned, fel kell fedezned az ismeretlent, bátran vállalnod kell azt, hogy az újdonság varázsa bizony téged is vonz. A merészség legyen mindennapi kenyered. Tégy konkrét lépéseket egy régi, fontos terveddel összefüggésben, ne halogass semmit! Amit ezekben a napokban megcselekszel, az jelentős hatással lesz a 2019-es esztendő sikereire! Ha szükséged van bármilyen támogatásra, akkor számíthatsz szeretteid, barátaid bölcs tanácsaira. A feszített tempó miatt a hétvégére alaposan elfáradsz, pihend ki magad egy csendes helyen!

Bak

Jó formában kezded a hetet, fitt vagy, tele erővel, energiával, kreatív ötletek sokasága tobzódik a fejedben. Minden képesség birtokában vagy ahhoz, hogy eljuss oda, ahová tartasz. Ideje valami újba kezdeni, az sem baj, ha mások banálisnak tartják az elképzelésedet! Te mit szeretnél? Akkor cselekedj annak megfelelően! Bármibe is fogj most, azt sikerrel be is fejezheted. Hosszú távú terveid születnek, melyek mind megvalósíthatók, ráadásul egyedül is jelentős sikert érhetsz el. A nagy tenni vágyásban ne feledd, hogy mindig csak egy dologgal foglalkozz, ne aprózd fel energiáidat!

Vízöntő

Szerdáig kellemetlen, konfliktusokkal teli pillanatok bonyolítják az életedet, pedig önmagadtól elég ritkán keresed a bajt. Úgy tűnhet, bármit teszel, mindig akad valaki, aki fogást keres rajtad... és talál is. Látszólag oktalanul szállsz vitába másokkal, de mindennek van oka. Lásd be, hogy az elmúlt hetekben számos negatív energia vett körül. Add ki magadból a feszültséget, hogy az ne a későbbiekben okozzon még több bajt. A kockázat most abban rejlik, hogy olyan valakin csattanhat az ostorod, aki nem érdemli meg ezt. Van valami sajátos technikád arra, hogy a frusztrációdat csökkentsd? Akkor alkalmazd nap mint nap!

Halak

Számodra is meglepő lesz, milyen remek információk futnak be hozzád a napokban, sok ezek közül pénzügyekkel függ össze. Hirtelen jobban fogod magadat érezni a bőrödben, szilárdabbnak érezheted az egzisztenciádat, ami persze javítja az önbecsülésedet is. A lehető legjobbkor történik meg veled ez, hisz nagy döntések előtt állsz. Az égiektől támogatást kapsz ahhoz is, hogy most találj rá egy olyan szakmai vagy akár tanulmányi lehetőségre, amely segíti fejlődésedet. Új munkaajánlat is befuthat, melyre tilos nemet mondani! Nemcsak jól és jókor jön ez azt ajánlat, hanem hosszú távon kamatoztathatod a kialakulóban lévő üzleti kapcsolataidat. Gondolj a jövődre!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.