3 forró szexpóz a jobb orgazmusért III.

2011.05.15. 13:00

Hiányoznak az izgalmas pásztorórák a párkapcsolatodból? A párod és te is szerettek kísérletezni az ágyban? Íme, három különleges szexpóz a tökéletes orgazmusért. 

1. Végzetes vonzerő

Ez a pozíció a Végzetes vonzerő című filmet idézi, amikor Glenn Close a pulton ülve vadul szexel Michael Douglasszel. Ebben a pózban a nő terpeszben ül az asztalon, miközben a férfi szemből hatol be. Ettől könnyen tűzbe lehet jönni. A férfi orgazmusa is garantált, mert elég mélyre tud behatolni. És az sem utolsó szempont, hogy minden férfi fantáziáját izgatja ez a különleges póz, hiszen nem a megszokott helyen csinálhatja, kiszabadulhat a hálószobából, és nincsenek megkötések sem.

Thinkstock

2. Gyere őrült!

Ez a pozíció kiválóan megdolgozza a nő hasát és fenekét. Hanyatt fekve a nő kinyújtja a lábait felfelé, kissé terpeszben, és az aktus közben csípője el is emelkedik az ágytól, vagy a talajtól. A férfi elölről hatol be, guggolásszerű pozícióban. Ez a pozitúra a combizmokat erősíti, miközben a karjával támaszkodva a tricepszeit dolgoztatja meg.

Thinkstock

3. T-boly!

A nő az oldalán fekszik, a férfi térdel és a nő lábát terpeszbe hajlítja, míg tökéletes T betűt nem ad ki és beléhatol. A felső láb nyújtva marad, melyet a férfi finomat megtámaszt. Ha jól csinálják, ez a pozitúra rendkívül mély behatolást tesz lehetővé, miközben a klitorisz feltárul és kézzel is izgatható. Ez a dupla stimuláció rendkívül élvezetes, és hamar orgazmust okoz. 

Forrás: www.ezoterikus.hu

És még:

Szexkalkulátor - mennyire illetek össze?
Hosszú lesz a kapcsolatotok? Tudd meg!
Ki a hűtlenebb? A nő vagy a férfi?

Két forró szexpóz a jobb orgazmusért II.http://www.life.hu/szeress/szex/20110429-szex-szerelem-parkapcsolat-ket-forro-szexpoz-a-jobb-orgazmusert.html Két forró szexpóz a jobb orgazmusért I.http://www.life.hu/szeress/szex/20110422-szex-szerelem-parkapcsolat-ket-biztos-poz-amivel-egetrengeto-orgazmusod.html Forró szexpraktikák a tökéletes orgazmusérthttp://www.life.hu/szeress/szex/20110408-szex-szerelem-parkapcsolat-10-tanacs-hogy-konnyebben-es-gyorsabban-legyen.html Te színlelted már az orgazmust?http://www.life.hu/szeress/szex/20110324-szex-parkapcsolat-neked-jo-volt.html Gyönyörhozó praktikák - Az orgazmus tanulhatóhttp://www.life.hu/szeress/szex/20110224-parkapcsolat-szex-orgazmustrening-a-jobb-szexualis-eletert.html Tao szex: a tartós orgazmus művészetehttp://www.life.hu/szeress/szex/20101207-fejleszd-orgazmus-keszseged-taoszexszel.html


 

szexpárkapcsolatorgazmusférfi