párkapcsolat szex férfi orgazmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiányoznak az izgalmas pásztorórák a párkapcsolatodból? A párod és te is szerettek kísérletezni az ágyban? Íme, három különleges szexpóz a tökéletes orgazmusért. 

1. Végzetes vonzerő

Ez a pozíció a Végzetes vonzerő című filmet idézi, amikor Glenn Close a pulton ülve vadul szexel Michael Douglasszel. Ebben a pózban a nő terpeszben ül az asztalon, miközben a férfi szemből hatol be. Ettől könnyen tűzbe lehet jönni. A férfi orgazmusa is garantált, mert elég mélyre tud behatolni. És az sem utolsó szempont, hogy minden férfi fantáziáját izgatja ez a különleges póz, hiszen nem a megszokott helyen csinálhatja, kiszabadulhat a hálószobából, és nincsenek megkötések sem.

Thinkstock
Thinkstock

2. Gyere őrült!

Ez a pozíció kiválóan megdolgozza a nő hasát és fenekét. Hanyatt fekve a nő kinyújtja a lábait felfelé, kissé terpeszben, és az aktus közben csípője el is emelkedik az ágytól, vagy a talajtól. A férfi elölről hatol be, guggolásszerű pozícióban. Ez a pozitúra a combizmokat erősíti, miközben a karjával támaszkodva a tricepszeit dolgoztatja meg.

Thinkstock
Thinkstock

3. T-boly!

A nő az oldalán fekszik, a férfi térdel és a nő lábát terpeszbe hajlítja, míg tökéletes T betűt nem ad ki és beléhatol. A felső láb nyújtva marad, melyet a férfi finomat megtámaszt. Ha jól csinálják, ez a pozitúra rendkívül mély behatolást tesz lehetővé, miközben a klitorisz feltárul és kézzel is izgatható. Ez a dupla stimuláció rendkívül élvezetes, és hamar orgazmust okoz.

Forrás: www.ezoterikus.hu

És még:

Szexkalkulátor - mennyire illetek össze?
Hosszú lesz a kapcsolatotok? Tudd meg!
Ki a hűtlenebb? A nő vagy a férfi?


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.