Heidi Klum nem tagad tovább: évek óta élete része az új szerelme

2012.09.13. 14:00

Sokáig tagadni próbálta, de tegnap egy tévéshow felvételén Heidi Klum bevallotta: valóban randizgat testőrével, bár a viszonyukat még nem nevezné szerelmi kapcsolatnak.

Heidi egy ideig talán magának sem akarta bevallani, hogy testőre, Martin Kristen és közte több van, mint munkakapcsolat. Egy tegnapi talkshow-ban aztán elárulta: valóban randiznak. "Nem nevezném ezt párkapcsolatnak, még csak most kezdtünk el randizni és fogalmam sincs, mi lesz belőle" - árulta el őszintén a 39 éves szupermodell, aki szerint nem is olyan meglepő, hogy egymásra találtak.

Northfoto
Heidi és a gyerekek, a háttérben Martin vigyázó tekintettel követi őket

A férfi ugyanis évek óta élete része, szinte minden titkát ismeri, ráadásul a saját és gyermekei életét is Martinra bízta már évekkel ezelőtt. Heidi talán azért rántotta le a leplet az igazságról épp most, mert a hírek szerint már nincs miért visszafognia magát. Volt férjét ugyanis többen egy csinos, barna hölgy társaságában látták. "Seal továbblépett, és így teszek én is" - szögezte le Heidi.

Heidi Klum bikinis fotót posztolt - 4 gyermek után is tökéletes az alakjahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120821-heidi-klum-modellnek-4-gyerek-utan-is-tokeletes-az-alakja.html Heidi Klum még mindig elképesztően szexihttp://www.life.hu/life/galeria/20120419-heidi-klum-meg-mindig-elkepesztoen-szexi.html Van esély az újrakezdésre? Heidi Klum szerint az idő mindent elrendezhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120417-van-esely-az-ujrakezdesre-heidi-klum-szerint-az-ido-mindent.html Véget ért Heidi Klum és Seal házasságahttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120122-vege-heidi-klum-es-seal-hazassaganak.html Heidi Klum a legveszélyesebb hírességhttp://www.life.hu/tested-lelked/20110919-heidi-klum-a-legveszelyesebb-hiresseg.html Heidi Klum úgy néz ki, mint egy bohóc!http://www.life.hu/szepulj/smink/20110226-egy-kisfiu-sminkelte-ki-heidi-klumot.html
SealHeidi Klumszerelempárkapcsolatsztármodelltestőr