házasság párkapcsolat válás színész Danny DeVito sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész és felesége, Rhea Pearlman több évtizednyi házasságukat készültek felbontani nemrégiben. Danny DeVito a napokban azt nyilatkozta, nem adja fel ilyen könnyen.

Danny DeVito és Rhea Perlman 1970-ben találkoztak, és tizenkét év együttélés után mondták ki a boldogító igent. Az amerikai színész és felesége októberben jelentette be, hogy véget ért harminc évig tartó házasságuk.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Nem sokkal a bejelentés után azonban az egyik Los Angeles-i repülőtéren fotózták le őket együtt. Ezután szárnyra keltek a hírek, miszerint mégis van remény, hogy együtt maradnak. DeVito a napokban egy Los Angeles-i eseményen jelent meg, ahol az újságírók mint újdonsült agglegényt kérdezgették. Erre azt válaszolta: "Ez nem olyan dolog, amit csak úgy feladsz. Rhea és én még mindig nagyon közel állunk egymáshoz. Most is együtt vagyunk. Külön élünk, de együtt vagyunk." A színész bevallotta, adnak maguknak egy új esélyt és keményen dolgoznak a kapcsolatukon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.