Seherezádé barátság Való Világ szerelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Seherezádé és olasz származású párja, Claudio úgy döntöttek, végleg külön utakon folytatják.

Vége a nagy szerelemnek - Seherezádé és olasz barátja, Claudio már nincsenek együtt. A szerelmesek négy év után szakítottak. Kapcsolatukat ország-világ követhette nyomon, amikor a szőkeség a ValóVilág játékosa volt. Beköltözésekor még áradozott szerelméről, ekkor úgy tűnt, kapcsolatuk megingathatatlan. VV Gergőnek azonban sikerült kettőjük közé férkőznie.

RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Ezt látva Claudiónál betelt a pohár, és videoüzenetet küldve a nagy nyilvánosság előtt szakított Seherezádéval. A love storynak azonban itt nincs vége. Miután a játék befejeződött, a szerelmesek mégiscsak egymás karjaiban találták meg a boldogságot. A lány visszaköltözött Rómába és százezreket költött kedvesére. A Blikk információi szerint most végleg elengedték egymást. "Hirtelen döntés volt a részemről, hogy kilépek a kapcsolatból és hazaköltözöm Magyarországra. Nem volt elég időnk egymásra Claudióval a folyamatos utazásaim miatt, és bevallom, szükségem volt arra is, hogy egy kicsit egyedül legyek. Szerencsére ezt ő is megértette, nem váltunk el haragban" - mesélt szakításáról a lapnak Sehi, aki ettől függetlenül naponta beszél exével. "Négy évet nem tud kitörölni az ember egyik napról a másikra, ráadásul ő volt az első szerelmem, az első komoly kapcsolatom. Úgy érzem, most is nagyon szeretjük egymást, és ez a jövőben is így lesz, de ez már másfajta szeretet" - magyarázta a szőkeség, aki egyelőre a barátnőjéhez költözött.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.