Brad Pitt boldogság házasság Justin Theroux szerelem Angelina Jolie Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába várja a világ lélegzetvisszafojtva Jennifer Aniston esküvőjét, egyre biztosabbak vagyunk benne, hogy a színésznő sosem fogja újra kimondani a boldogító igent. Nem ő az egyetlen, aki csak látszólag épült fel azután, hogy a nagy Ő elhagyta. A Life.hu a boldogtalan dívák nyomába eredt. 

Jennifer Aniston
A színésznő és a nagy Ő-je, Brad Pitt 2000 és 2005 között alkottak egy párt. A történet végét, vagyis Angelina Jolie jöttem, láttam, győztem diadalát, mindenki ismeri. Míg Brangelináék látszólag a világ egyik legtökéletesebb családját alkotják, addig Jen képtelen a családalapításra.

Forrás: AFP

Amikor válása után Vince Vaughn barátnője volt, mindenki azt várta, mikor házasodnak már össze. A rajongókban ez az érzés azóta sem csökkent, pusztán Aniston cserélgeti a pasikat maga mellett. A hamarosan 45. életévét betöltő díva aztán 2011-ben megismerte Justin Theroux-ot. A két színész egy forgatáson ismerkedett meg, ekkor lobbant fel köztük a szerelem. Majd viszonylag hamar, 18 hónap után Justin fel is tette a nagy kérdést Jennek. Ekkor már nagyon bizakodóak voltunk, hogy kedvencünk életében végül minden jóra fordul. Jennek lenne módja házasságban élni és boldognak lenni, sajnos azonban minden alkalommal valamilyen mondvacsinált indokokkal kihátrál belőle. Ez tette legutóbb is, így pedig ismét elkezdhetünk aggódni érte.

Britney Spears
Az énekesnő nagyon fiatalon, 23 évesen ment hozzá Kevin Federline-hoz, de nem ez volt az első házassága. 2004 januárjában ugyanis Vegasban férjhez ment már az egyik gyerekkori barátjához, de a frigyet 55 óra múlva érvénytelenítették. Kevin és Britney 2004 szeptemberében mondták ki a boldogító igent, két évre rá azonban a popdíva kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva beadta a válókeresetet. Federline azóta újranősült, Spears viszont azóta sem ismerte meg azt a férfit, akinek oldalán visszatalálna önmagához.

Forrás: AFP

Az énekesnő és Jason Trawick 2009-ben jöttek össze, 2011-ben pedig el is jegyezték egymást. A rajongók reménykedtek benne, hogy Britney megállapodik majd Jason mellett, végül azonban három év után, 2013 januárjában végleg búcsút intettek egymásnak. Ahogy Jenny, úgy Britney esetében is rendületlenül várunk végre egy boldog bejelentésre.

Sandra Bullock
Ki vagyunk éhezve a jó hírekre Sandra Bullockkal kapcsolatban is. Ugyanis az ő esetében sem vagyunk biztosak abban, hogy fel tudta dolgozni, és mára a helyén tudja kezelni korábbi házasságának kudarcát és a férje hűtlenségét.

Bullock 1996-ban Matthew McConaughey színésszel járt, majd 2002 és 2003 között Ryan Goslinggal. Hogy ezek után miért Jesse Jameshez ment hozzá, a mai napig nem tudni. A pár két év együttlét után, 2005 júliusában házasodott össze. 2010-ben pedig ki is mondták a válásukat Jesse állandó félrelépései miatt. Mint utóbb kiderült, közös életük alatt a férj négyszer csalta meg feleségét.

Forrás: AFP

Sandra azóta örökbefogadott egy kisfiút, aki a Louis Bardo Bullock nevet viseli. A díva állítólag kistestvért is szeretne gyermekének, amivel mindössze az az egyetlen gond, hogy továbbra is egyedülálló. Persze nem kell őt félteni. Egész biztosan megoldja majd a gyerekkérdést és nagyszerű, kétszeres anyuka lesz belőle. A kérdés már csak az, hogy helyet tud-e adni még valaha egy férfinak az életében, és megengedi-e magának azt, hogy újra boldog legyen valaki mellett. Mi mindenesetre drukkolunk nekik.

Jennifer Aniston piercinget villantotthttp://www.life.hu/szepulj/20131107-jennifer-aniston-szineszno-fulpiercinget-csinaltatott-baratnojevel.htmlLevágatta a haját Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/szepulj/20131106-jennifer-aniston-szineszno-rovidre-vagatta-a-hajat.htmlJennifer Aniston babát vár?http://www.life.hu/anyaskodj/20130918-jennifer-aniston-szineszno-a-jobaratok-sztarja-vegre-babat-var.htmlNagyon lepukkant Britney Spearshttp://www.life.hu/szepulj/20131022-britney-spears-amerikai-enekesnot-nagyon-lepukkant-allapotban-kaptak-lencsevegre-calabasasban.htmlSoványra retusálták Britney-t új klipjébenhttp://www.life.hu/szepulj/20131016-britney-spears-amerikai-popenekesnot-durvan-lefogyasztottak-legujabb-klipjeben.htmlNem lehetett szexi jelenet Britney klipjébenhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131005-britney-spears-enekesno-gyermekei-miatt-vagta-ki-a-tul-meresz.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.